• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulamadım 🥺

🥺

🥺

🥺

🥺

Bütün dualarım seninle canım Rabbim sana nasip anne etsin inşallah 💖

Hadi hayırlısı olsun canım 💐

Oooohhhh gelsin sağlıklı yumurtalar inşallah

Umarım güzel haberlere işarettir canım

Bulamadım🥺 dip bucak temizlik yaptım ama yok çöpe gitti büyük ihtimalle çok üzgünüm
Slm cnm benim hafızamda nedense yer edinmissin 😂en az senin kadar merak ettim durumunu adet oldun mu ekim grubundan ben🤗🤗

Sen ne zaman transfer oldun yada oldun mu kafam gitti iki günde 🙃
Oldum oldum canım çarşamba qunu oldum heralde ilk qünü saymiyorlar o halde benim 3 qün 4de qirdim hayırlısıyla 2 qündür kasıklarımda müthiş bir aqri vardı uykuda bişey yok sabah uyaninca bişey yok işte bu saate kadar qün içinde basliyo bu saate kadar

Oldum oldum canım çarşamba qunu oldum heralde ilk qünü saymiyorlar o halde benim 3 qün 4de qirdim hayırlısıyla 2 qündür kasıklarımda müthiş bir aqri vardı uykuda bişey yok sabah uyaninca bişey yok işte bu saate kadar qün içinde basliyo bu saate kadar
Güzel şeyler düşün güzel olsun canım stres yapma bunun için güzel haberlere gebe olsun durumun

:emir_bebek:Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci günKasım
merry06 merry06 261.ci deneme 5.ci gün Kasım
@Xiangwei4.cü deneme3.cü gün
Çift
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
Çift
9 Kasım
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci gün Kasım
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme 5.ci gün2 Kasım
tomrisn tomrisn 241.ci deneme 3.cü gün
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
@ig_budan331.ci deneme Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
E esrysn 333.cü deneme 5.ci gün
Çift
4 Kasım
@nevra07281 ci deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@filozofia311.ci deneme 5.ci gün 19 Kasım
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci gün
Çift
1 Kasım
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@Bidebayilistersenferiha292.ci deneme5.ci gün
Çift
Kasım
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim
@minikooommm291.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım
@alohomoraaa315.ci gün Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci gün
Çİft
3 Kasım
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım
Selamin aleykum bende bugun trasfer oldum cok heyecanli insallah hepimiz pozitif sonucu aliriz insallah❣️

Doktordan kaynaklı bence ikimizinde 5.gün aslında 🙈 bir hafta sonra test isteyende var bende sabırsızlıkla bekliyorum dayanacağiz mecbur 😅😅
Evde gebelik testi yapiyodum normalde benim ilk ikisi dondurulmus oldu malesef bu teza catlatma ignesinin etkisinden pozitif olabiliyomus o yuzden kanda bakmak daha mantikli dedigin gibi mecbur dayancaz 😀

Back
X