2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hayırlsıı olsun canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de o şişkinlik var zayıf olmama rağmen 3 aylık gibiyim

Günaydın. Gece rüyamda kanamalı düşük yaptığımı gördüm çok üzüldüm
Geçen hafta öyle rüya görmüştüm ben de hatta yazmştım topiğimize psikolojik olarak çok etkilendim diğer düşüklerimden bilinç altıma işledi bu da düşecek diye.. Rüyaların tersi olurmuş inşallah öyle olur canım benim üzme kendini alt tarafı rüya sağlıkla ilerler inşalalh

Ay kızlar gece rüyamda ellerime kına yakıldı hayrlara çıksın inşâAllah. Sabah uyandığımızda eşimin ayağında kına farkettik hemen kendi ayağıma da baktım ve iki ayağımda parmak uçlarıma kadar kına olmuş. Hayr olsun inşâAllah korkmadım değil

Korkulacak bişey değil cnm bildiğim kadarıyla bildiğin duaları okuyabilirsin birde bu nemlilikten kaynaklanıyor diye bı yerde okumuştum hani bı çeşit deri rahatsızlığı ama korkulaca bişey değil geçer kendinden eskilerde zaten güzel bişey olarak yorumlar bunu dermotologa gidebilirsin geçmezse bulasicida olabilir tam bilmiyorum

I

müjdeli haberleri vereceğiz inşallah birbirimize canım benim Perşembe saat 2 de randevum. Rabbim sıhhatli sağlıklı bebekler nasip etsin bize inşalalh
Seninde 30 mayisti dimi sen kalp atışı duyarsan bende Perşembe gideyim bari ya bana 21 inde gel dedi iki hafta sonra su içindi dayanamam ki haftaya Perşembe daha ohoo

Merhaba kızlar bir şey soracaktım. Ben şimdi özelde bir doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü o benim hamilelik için tedavimi yapti (femara+catlatma ignesi) ve ilk doğumum da ondaydı ondan bağlılık hissediyorum biraz ama hayat kosullari pahalı bir hal aldı malum. Sağlık ocağı takip yaparken eskiden çok fazla test yapmıyorlardı ve ben hep özelde yatırıyordum bazı testleri şimdi öyle bir durum yaşamamak adına devlet hastanesinden de takip alsam diyorum 2 doktor takibinde olsam ama testleri falan ne gerekiyorsa hep devlette yaptirsam mantıklı olur mu acaba?
Gerçi sağlık ocağı artık daha çok test yapıyormuş öyle duydum ondan gerek de olmayabilir ama yine de böylesi daha mantıklı olur gibi geldi bana kızlar siz ne dersiniz?
Tek kötü yani çok mu ultrasona gitmiş olurum diye düşünüyorum o kafami karıştırıyor çok ama testlere harcadığım paralarla çocuğa bir şeyler alırım diye düşünmüyor değilim

Hayırlsıı olsun canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de o şişkinlik var zayıf olmama rağmen 3 aylık gibiyim
Karın şişkinliği herkeste var demek ki benim hele akşama doğru daha çok büyüyor, pantolonlarım bile sıkmaya başladı darlanıyorum o derece
O bende de çok oluyordu canim hatta kına gibi kokuyor koklayinca

Seninde 30 mayisti dimi sen kalp atışı duyarsan bende Perşembe gideyim bari ya bana 21 inde gel dedi iki hafta sonra su içindi dayanamam ki haftaya Perşembe daha ohoo
Bende ilk doktor muayenesi için 18inde gideceğim cok heyecanlı 2. Çocuk ama unutmuşum bunları hep 5+5 sanırım kalp atışı duyulmaz henüz

Kızlar selam herkese iyi bayramlar. Benim sat 19 Mayıstı. 20 haziranda beta negatif çıkmıştı. 8 temmuzda 9632 idi. Beraberlik 10-18-30 haziranda oldu.
Hafta hesabı nasıl yapılır bu durumda? Geç döllenme yaşayan ya da bilgisi olan var mı aranızda?

SSon adet tarihine göre hesap yapmak lazım

Ben hiç düşük yapmadım ama yine yaşımdan dolayı korkuyorum. Şehir dışı çok gidiyoruz. 15 güne yurtdışına gideceğiz ayakta fazla kalıyorummm

Son adet tarihinin ilk gününe göre hesapla canım

Merhaba sana da hayırlı bayramlar
Ben ilk gebeligimde geç döllenme oldum onu ben hesaplayamadım doktor ultrasonda girdi 6 gün geç döllenme dedi 17 kasım son adet tarihimdi artık 23 kasım diyeceğiz son adet tarihine dedi bu sefer geç döllenme değildir sanirim çünkü baya erken öğrendim ama belli de olmaz

Ben de ya geç yumurtladım ya geç döllenme oldu. Doktorlar bu durumda kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz diyorlar. Benim sat 23 mayıs ama geçen hafta içi hcg degerim ve kesem 5 haftalık ile uyumluydu ama kalp atışından sonra tam hafta gün belirleyeceğiz dedi doktor. Keseyi gördünüz mü siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…