Hayırlsıı olsun canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de o şişkinlik var zayıf olmama rağmen 3 aylık gibiyimHerkese selam ve iyi bayramlar:)
5 yaşında bir oğlum var. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tatildeyken hamile olduğumu öğrendim.
6 temmuz 352
8 temmuz 1093 gördüm
13 temmuz da doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. İnşallah hepimiz sağlıkla miniklerimize kavuşuruz.
buğün karnımda aşırı şişkinlik var görseniz 5 aylık dersiniz çok rahatsız edici
Geçen hafta öyle rüya görmüştüm ben de hatta yazmştım topiğimize psikolojik olarak çok etkilendim diğer düşüklerimden bilinç altıma işledi bu da düşecek diye.. Rüyaların tersi olurmuş inşallah öyle olur canım benim üzme kendini alt tarafı rüya sağlıkla ilerler inşalalhGünaydın. Gece rüyamda kanamalı düşük yaptığımı gördüm çok üzüldüm
Korkulacak bişey değil cnm bildiğim kadarıyla bildiğin duaları okuyabilirsin birde bu nemlilikten kaynaklanıyor diye bı yerde okumuştum hani bı çeşit deri rahatsızlığı ama korkulaca bişey değil geçer kendinden eskilerde zaten güzel bişey olarak yorumlar bunu dermotologa gidebilirsin geçmezse bulasicida olabilir tam bilmiyorumAy kızlar gece rüyamda ellerime kına yakıldı hayrlara çıksın inşâAllah. Sabah uyandığımızda eşimin ayağında kına farkettik hemen kendi ayağıma da baktım ve iki ayağımda parmak uçlarıma kadar kına olmuş. Hayr olsun inşâAllah korkmadım değil
Seninde 30 mayisti dimi sen kalp atışı duyarsan bende Perşembe gideyim bari ya bana 21 inde gel dedi iki hafta sonra su içindi dayanamam ki haftaya Perşembe daha ohooI
müjdeli haberleri vereceğiz inşallah birbirimize canım benim Perşembe saat 2 de randevum. Rabbim sıhhatli sağlıklı bebekler nasip etsin bize inşalalh
Karın şişkinliği herkeste var demek ki benim hele akşama doğru daha çok büyüyor, pantolonlarım bile sıkmaya başladı darlanıyorum o dereceHayırlsıı olsun canım aramıza hoş geldin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende de o şişkinlik var zayıf olmama rağmen 3 aylık gibiyim
O bende de çok oluyordu canim hatta kına gibi kokuyor koklayincaAy kızlar gece rüyamda ellerime kına yakıldı hayrlara çıksın inşâAllah. Sabah uyandığımızda eşimin ayağında kına farkettik hemen kendi ayağıma da baktım ve iki ayağımda parmak uçlarıma kadar kına olmuş. Hayr olsun inşâAllah korkmadım değil
Bende ilk doktor muayenesi için 18inde gideceğim cok heyecanlı 2. Çocuk ama unutmuşum bunları hepSeninde 30 mayisti dimi sen kalp atışı duyarsan bende Perşembe gideyim bari ya bana 21 inde gel dedi iki hafta sonra su içindi dayanamam ki haftaya Perşembe daha ohoo
Ben de Antalya’dayım merkezde misiniz ?Merhaba bende Antalyadayim hangi doktora gidiyorsunuz.
SSon adet tarihine göre hesap yapmak lazımKızlar selam herkese iyi bayramlar. Benim sat 19 Mayıstı. 20 haziranda beta negatif çıkmıştı. 8 temmuzda 9632 idi. Beraberlik 10-18-30 haziranda oldu.
Hafta hesabı nasıl yapılır bu durumda? Geç döllenme yaşayan ya da bilgisi olan var mı aranızda?
Geç yumurtlama olduğu için son adet tarihine uyumlu olmuyor maalesef.SSon adet tarihine göre hesap yapmak lazım
Ben hiç düşük yapmadım ama yine yaşımdan dolayı korkuyorum. Şehir dışı çok gidiyoruz. 15 güne yurtdışına gideceğiz ayakta fazla kalıyorummmGeçen hafta öyle rüya görmüştüm ben de hatta yazmştım topiğimize psikolojik olarak çok etkilendim diğer düşüklerimden bilinç altıma işledi bu da düşecek diye.. Rüyaların tersi olurmuş inşallah öyle olur canım benim üzme kendini alt tarafı rüya sağlıkla ilerler inşalalh
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesapla canımKızlar selam herkese iyi bayramlar. Benim sat 19 Mayıstı. 20 haziranda beta negatif çıkmıştı. 8 temmuzda 9632 idi. Beraberlik 10-18-30 haziranda oldu.
Hafta hesabı nasıl yapılır bu durumda? Geç döllenme yaşayan ya da bilgisi olan var mı aranızda?
Tebrik ederim canımHayırlısı olsun cnm benimde sat 30 Mayıs hemen hemen doğumlarımız aynı günlere denk gelecek rabbimin izniyle inşallah
Ben Döşemealtı nda oturuyorum senBen de Antalya’dayım merkezde misiniz ?
oğlumda da böyleydi hatta doktora ilk gittiğimde sen bu gazla çocuğu nasıl doğuracaksın demişti:)))kan testi yaptırdımkarın şişkinliği bende de çok fazla gören 5 ay
Merhaba sana da hayırlı bayramlarKızlar selam herkese iyi bayramlar. Benim sat 19 Mayıstı. 20 haziranda beta negatif çıkmıştı. 8 temmuzda 9632 idi. Beraberlik 10-18-30 haziranda oldu.
Ben de ya geç yumurtladım ya geç döllenme oldu. Doktorlar bu durumda kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz diyorlar. Benim sat 23 mayıs ama geçen hafta içi hcg degerim ve kesem 5 haftalık ile uyumluydu ama kalp atışından sonra tam hafta gün belirleyeceğiz dedi doktor. Keseyi gördünüz mü siz?Kızlar selam herkese iyi bayramlar. Benim sat 19 Mayıstı. 20 haziranda beta negatif çıkmıştı. 8 temmuzda 9632 idi. Beraberlik 10-18-30 haziranda oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?