2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Kıslar size degişik bir konuyla geldim hepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorbaiçtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..

Surekli tuketmedikten sonra arada bir temiz yerden icilirse bir sey olmaz bence. Benim de canim cips cekti bugun, birazcik yedim. Yani acikcasi ben biraz rahatim bu konularda. Afiyet olsun :)

Evet gerçekten donanimliymis bende gittiğimde fark ettim umarim istediğin gibi bir hastane bulursun sen de onemli degil canim birinin işine yarar belki bu bilgi ben mutlu olurum evet yayla devaminda pirincci İstanbulun çok güzel köyleri
Vallahi mahvediyorlar beni sıcaktan bugün yağmur yağdı da kendime geldim valiz hazırladım cumartesi yolculuk var

Ben o ince tulumlar ve uyku tulumlarını kızıma hiç giydiremedim neden hiç anlamıyorum asla giymez ağlardı hatta 10lu hastane çıkışından da sadece alt üst takımını kullanabildim ondan bu tulum işi bende hiç yok

Aramiza hoş geldiniz,.
Verdiğiniz bilgileri listeye ekledim
Yanlış saymadiysam 3. İkiz annemiz sizsiniz? Kızlar yanılıyor muyum?

Evet 3 tane üçüz 3 tane ikiz ve 1 tane beşiz resmen bereket ayındaymışız

E bebekten o kundaklardan almak istiyorum fermuarli kızım elini kıpırdayıp uyanırdı ellerini sarmadigima hala pişmanım

Ben eşimin eline tutuşturdum valla gereksiz alışveriş yapma bunları alacağız dedim

Çok mantıklı yoksa fincan alabiliyor

Yok canm ben bezleri biliyorum da tog u ilkkez duydum önce yerli arabamızın markası geldi aklıma kiyafetle bagdastiramadim oyuzden sordum sozde çocuk buyutmusum burda ne çok şey öğrendim ya

Ayy onu bende bilmiyorum ama hiç tulum giymediginden ya astronot tulum muydu neydi adı dışarıda giymesi için aldığım ondan bile çıkarana kadar ağlıyordu

Bezler boy boy muymus

Okuduğum en güzel yorumdu

Surekli tuketmedikten sonra arada bir temiz yerden icilirse bir sey olmaz bence. Benim de canim cips cekti bugun, birazcik yedim. Yani acikcasi ben biraz rahatim bu konularda. Afiyet olsun :)
Ay sagol canım sanada afiyet olsun bal şeker olsunCanım aklıma gelmez normalde derler ya ummadığın anda aklına düşer diye valla öle oldu temiz bilinen yerden içtim tabi ama içime o korku düştü bir kere

Bi kase çorbayla bişey olsaydı canım, korkma bişey olmaz. Ama bi daha canın çekerse kendin evde et haşlayıp et ile yapabilirsin aynı mantıkta doya doya da içersin

Bı arada demeden geçemeyeceğim.. Eskişehir’de okumak candır

O kadardan bir şey olmaz merak etme :) canın çektiyse vardır bir sebebi

Teşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
Pazartesi sabahı ben de iş yerinde aynısını yaşadım bayılıyorum dedim kendi kendime sonra bi ter boşalması bi öğürme öğlene kadar kendime zor geldim kan hacmi değişiyormuş vücutta sanırım onla alakalı da olabiliyor tansiyon problemleri

Ben cok fazla bir sey almayacagim. Zaten ilk cocugumdan temelde gerekli seyler var. Sadece kiyafet kaliyor. Onu da bur kac parca alicam. Ihtiyac oldukca alacagim. Kizimda hic giydiremedigim kiyafetler oldu. Dersimi aldim fazlasiyla :)

Benim de temel şeylerim vardı genelde beşiği kızım kırdı onu atmıştım ama bir tanıdığım park yatak verdi bana yani gidip alamadım ama alcam yakın zamanda genelde temel güzel şeyleri duruyor kızımın onları kullanıcam ama üç tane olunca bazı şeyleri almam gerekebilir elbise de hem kızımdan hem tanidiklarimdan gelenlere bakıp eksikleri belirleyeceğim bakalım şuan benim için en önemli harcama kalemi mama ve bez gibi duruyor

Bugün markette baygınlık geçirdim eşim vardı Allahtan. Bu tansiyon düşmesi göz kararması bütün hamilelik boyunca devam edecek mi?

Aaaa benim de tansiyonum düşük ilk öğrendiğimde kızımı okula götürdüm dönerken düşcem sandim meydan gibi bir yerdi oturaklara zor attım kendimi ama ilk zamanlar oldu geçti devam ettiği durumlar olur mu veya çalışan daha hareketli olan bir gebe daha uzun süre bu sıcaklarda tansiyon düşüklüğünden etkilenir mi hiç bilemedim ama geçici bir durumdur diye düşünüyorum umarım bir an önce geçer sen de rahat rahat dışarı çıkarsın

Oluyor arada öyle yaa ben bir et var çok kokar ben de onu pişen yerde yemek yiyemem o kadar tiksinirim kokudan kızımda çok canım istedi bilmiyordum da biraz yedim çok değil ama sonra okudum meğersem yenmezmiş ama bir şey olmadı öyle sürekli tüketmezsen hiç sorun olmaz afiyet bal şeker bebeğine de löp löp et olur inşallah

Aahahahha Canım yaa :) Hiç yeğen falan da yoktu herhalde sende :)
kiloya bağlı olarak değişiyor canım
Okuduğum en güzel yorumdu
Yasimdan basimdan utandim resmen
Ben tek cocugum zaten, hic boyle yakinimda buyuyen kardes, yegen, akraba, arkadas cocugu vs olmadi. Bebek bakimina asiri yabanciyim. Bu yastan sonra ogrenmek de biraz zorlayabilir ama olsun bu yola kalbimi koydum
Hayir bi de 12. haftadan sonra indirim gordukce bebek bezi stoklayayim diyordum, iyi ki ogrendim bu boy isini

Canım ya sagollasın bir tabak götürdüm ikinciyide içicek tim dedim ne olur ne olmaz içmiyim dedim yeter bu bana dedim kalktımçok tüketen insan degilim ne diyelim bebiş istedi

Ay sorma bugün yağmur yağdıda ferahladık biraz canım hayırlı yolculuklar canım düğün işleriydi galiba öyle hatırladım

Ayy sağol canım ekledim bu mağazaları not defterime hepsine bakacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…