- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Surekli tuketmedikten sonra arada bir temiz yerden icilirse bir sey olmaz bence. Benim de canim cips cekti bugun, birazcik yedim. Yani acikcasi ben biraz rahatim bu konularda. Afiyet olsun :)Kıslar size degişik bir konuyla geldimhepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorba içtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..
Biliyorum canım gayet donanımlı bir araştırma hastanesi annem zamanında çok gidip geldi çapaya. Dün akşam baktım ordada yoktu boşluk bana özel yolu gözüküyor. Yardımın tavsiyen için çok teşekkür ederim canımeşimin amcası oturuyor yaylaköyde çok güzel yeşillik oralar evet köy gibi
Sen nasılsın canım üç civciv nasıllar nasıl gidiyor hayat
Hoppp cevap vereyim bu yoruma2.6 tutumlar çok kalın, kisin zaten evde oda sıcaklığı sabit 23° olacaksa çocuk çok terler benden demesi oda sıcaklığını düşürünce bu sefer sen üşüyorsun, üşüyünce sanki çocukta üşüyor sanıyorsun gündüzü ayrı gecesi ayrı dert resmen. Derece düşük olunca gunduz ne giydirecegini şaşırıyorsun,. Ama eviniz kışın soğuksa çok kullanışlı olur.
Ben 23° gece gunduz sabit yapiyordum. Gece 1.5 Tog tulum giydirip uyutuyordum ara ara emzirirken vücut sıcaklığını sırttan ve gogusten kontrol edip üşüme varsa üzerine ince battaniye attım koltuk altlarından geçirip iki yandan besiğin kenarlarına sokusturmuştum. Kıpırdama, kendini dolama olmasın diye. Ama daha çok terledigine şahit oldum hepgerçi sizin kışın 1-2 aylık olacaklar terleme o aylarda olmuyor anlaşılması biraz zor. Benim kızım ağustos doğumluydu. Ben o aldığım 2.5 togluk tulumu mart ayında havanin guzel oldugu zamankar dışarı çıkarırken kullanmıştım hep
Tavsiyem 2.5 togdan 1 tane 1.5 togdan 1 tane alıp deneyerek görmeniz.
Aramiza hoş geldiniz,.
Verdiğiniz bilgileri listeye ekledim
Yanlış saymadiysam 3. İkiz annemiz sizsiniz? Kızlar yanılıyor muyum?
Bir markanın kundak gibi olanları vardı boydan boya fermuarlı bir tek kafası disarda tüm vücudu torba gibi yuvarlak tulumun içindeydi. O mantıkli olabilir yeni doğan dönemi için dediğimi anlatabildim mi bilemedim şimdikızımda araştırırken karşıma çıkmıştı tabi 2 sene oldu hala var mıdır bilmiyorum. Gerçi Mart ayı bazen ocak kadar soğuk olabiliyor tabi yaşadığınız şehir de çok önemli, olmadı deneye deneye doğru ürünü bulursunuz zaten
Ben eşimin eline tutuşturdum valla gereksiz alışveriş yapma bunları alacağız dedim
Yok canm ben bezleri biliyorum da tog u ilkkez duydumönce yerli arabamızın markası geldi aklıma kiyafetle bagdastiramadim oyuzden sordum sozde çocuk buyutmusum burda ne çok şey öğrendim ya
Bezler boy boy muymus
Ay sagol canım sanada afiyet olsun bal şeker olsunSurekli tuketmedikten sonra arada bir temiz yerden icilirse bir sey olmaz bence. Benim de canim cips cekti bugun, birazcik yedim. Yani acikcasi ben biraz rahatim bu konularda. Afiyet olsun :)
Bi kase çorbayla bişey olsaydı canım, korkma bişey olmaz. Ama bi daha canın çekerse kendin evde et haşlayıp et ile yapabilirsin aynı mantıkta doya doya da içersinKıslar size degişik bir konuyla geldimhepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorba içtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..
Teşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçektenÇok geçmiş olsun canım dikkatli ol çantanda tuzlu bişeyler taşı hep o durum çok kötü hele dışardaysan
Bı arada demeden geçemeyeceğim.. Eskişehir’de okumak candırCanın Antalya ise size tog mog yokkız sizin kış mevsimini biz bahar niyetine yaşıyoruz hatırlarım universitedeyken ( eskisehirde okudum) antalyaya gittim arkadaş ziyaretine. Eskişehir kar kış montlar botlar vs. Otobüse bindim şapkalar atkılar bir indim günlük güneşlik utanmasam kazağı çıkaracaktim o derece
O kadardan bir şey olmaz merak etme :) canın çektiyse vardır bir sebebiKıslar size degişik bir konuyla geldimhepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorba içtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..
Pazartesi sabahı ben de iş yerinde aynısını yaşadım bayılıyorum dedim kendi kendime sonra bi ter boşalması bi öğürme öğlene kadar kendime zor geldimTeşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
O konuda haklısın canım ne biliyim aklıma gelmedi hiç öle de olur yaniBi kase çorbayla bişey olsaydı canım, korkma bişey olmaz. Ama bi daha canın çekerse kendin evde et haşlayıp et ile yapabilirsin aynı mantıkta doya doya da içersin
Ben cok fazla bir sey almayacagim. Zaten ilk cocugumdan temelde gerekli seyler var. Sadece kiyafet kaliyor. Onu da bur kac parca alicam. Ihtiyac oldukca alacagim. Kizimda hic giydiremedigim kiyafetler oldu. Dersimi aldim fazlasiyla :)
Bugün markette baygınlık geçirdim eşim vardı Allahtan. Bu tansiyon düşmesi göz kararması bütün hamilelik boyunca devam edecek mi?
Kıslar size degişik bir konuyla geldimhepimiz hamileyiz degişik tatlar çekebiliyor, bnm canım bir çorba çekti ismini vermek istemiyorum anlarsınız sirkeli sarımsakla içilen bir çorba içtim sonra İnt. bakıyım dedim zararı var mı? Yaw arkadaş içtigime pişman oldum aşerdigime pişman oldum megersem zararı varmış ne yapcam bilemedim gitti yani Allah emanet..
Ben hep öyle yapıyorum annemler, eşim bayılıyor hiç bi farkı da olmuyor hem bakteri riski yok hem besleyiciO konuda haklısın canım ne biliyim aklıma gelmedi hiç öle de olur yani
AahahahhaCanım yaa :) Hiç yeğen falan da yoktu herhalde sende :)
Değil miymiş
kiloya bağlı olarak değişiyor canım
Yasimdan basimdan utandim resmenOkuduğum en güzel yorumdu
Yani haklısın canım ne bilim korktum işte hep olumsuz okuyuncaO kadardan bir şey olmaz merak etme :) canın çektiyse vardır bir sebebi
Canım ya sagollasın bir tabak götürdüm ikinciyide içicek tim dedim ne olur ne olmaz içmiyim dedim yeter bu bana dedim kalktımBenim de temel şeylerim vardı genelde beşiği kızım kırdı onu atmıştım ama bir tanıdığım park yatak verdi bana yani gidip alamadım ama alcam yakın zamandagenelde temel güzel şeyleri duruyor kızımın onları kullanıcam ama üç tane olunca bazı şeyleri almam gerekebilir elbise de hem kızımdan hem tanidiklarimdan gelenlere bakıp eksikleri belirleyeceğim bakalım şuan benim için en önemli harcama kalemi mama ve bez gibi duruyor
Aaaa benim de tansiyonum düşük ilk öğrendiğimde kızımı okula götürdüm dönerken düşcem sandim meydan gibi bir yerdi oturaklara zor attım kendimiama ilk zamanlar oldu geçti devam ettiği durumlar olur mu veya çalışan daha hareketli olan bir gebe daha uzun süre bu sıcaklarda tansiyon düşüklüğünden etkilenir mi hiç bilemedim ama geçici bir durumdur diye düşünüyorum umarım bir an önce geçer sen de rahat rahat dışarı çıkarsın
Oluyor arada öyleyaa ben bir et var çok kokar ben de onu pişen yerde yemek yiyemem o kadar tiksinirim kokudan kızımda çok canım istedi bilmiyordum da biraz yedim çok değil ama sonra okudum meğersem yenmezmiş ama bir şey olmadı öyle sürekli tüketmezsen hiç sorun olmaz afiyet bal şeker bebeğine de löp löp et olur inşallah
Ben denicem canımBen hep öyle yapıyorum annemler, eşim bayılıyor hiç bi farkı da olmuyor hem bakteri riski yok hem besleyici
Ay sorma bugün yağmur yağdıda ferahladık biraz canımEvet gerçekten donanimliymis bende gittiğimde fark ettimumarim istediğin gibi bir hastane bulursun sen de onemli degil canim birinin işine yarar belki bu bilgi ben mutlu olurum evet yayla devaminda pirincci İstanbulun çok güzel köyleri
Vallahi mahvediyorlar beni sıcaktan bugün yağmur yağdı da kendime geldim valiz hazırladım cumartesi yolculuk var
Ben o ince tulumlar ve uyku tulumlarını kızıma hiç giydiremedim neden hiç anlamıyorum asla giymez ağlardı hatta 10lu hastane çıkışından da sadece alt üst takımını kullanabildimondan bu tulum işi bende hiç yok
Evet 3 tane üçüz 3 tane ikiz ve 1 tane beşiz resmen bereket ayındaymışız
E bebekten o kundaklardan almak istiyorum fermuarli kızım elini kıpırdayıp uyanırdı ellerini sarmadigima hala pişmanım
Çok mantıklı yoksa fincan alabiliyor
Ayy onu bende bilmiyorum ama hiç tulum giymediginden ya astronot tulum muydu neydi adı dışarıda giymesi için aldığımondan bile çıkarana kadar ağlıyordu
Okuduğum en güzel yorumdu
Geçen gün kuaföre gidiyordum Bi anda gözüm karardı kuaföre zor attım kendimi canım tansiyon düşebiliyor bazen tuzlu kraker alıyorum artık yanımaTeşekkür ederim canım taşıyorum ama ansızın gözüm kararıyor sinir bozucu gerçekten
Ayy sağol canım ekledim bu mağazaları not defterime hepsine bakacağımmŞimdi soyle canım, e bebek tam boy yada kucuk kıyafet. Yani bebeğe büyük almak gerekir ki kullanışlı olsun. Mesela ben kızımın yazlik tüm alışverişini şubat ayı yaptım, bu hafta 2 yaşına girdi yeni tüm kıyafetleri 2 yaş aldım şuan tshirtler kısa geliyorkışın evde biz kısa kol giyiyoruz çok sıcak oluyor ne yapacağım bilmiyorum.
Lc waikiki boy büyük 2 yaş kıyafetini 3 yaşında da giyer yanien sevdiğim
Bu ince çıtçıtlı uzun kollu tutumlarını ben h&m aldım çok kullanışlı oldular.
Mesela ilk montunu kitikate den almıştım astronot tarzinda %100 organik pamuk kullanıyorlar.
Civil , panço, minicity, cigit.. aklıma gelenler. Ben hepsinden almıştım gelince dokusunu vs sevmediysen çok iade ettiğimde oldu. Ama şans işte aynı site bir çok marka ürünü satabilir ve bilmiyorsun hangi marka eline gelince anlıyorsun kaliteli mi kalitesiz mi diye.
Ha birde cartel's var kaliteli ama her bütçeye uygun değil malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?