Allah kalbine ferahlık versin, çok üzüldümKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım
Doktorun ne dedi canım?Kızlar üçününde kalbi neden durmuş olabilir
Ya da ikiz olup ikisininde kalbi duran var mı
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versinKızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım
Belki patolojiye gönderirler canım ordan çıkar sonuç ne olduğunu öyle öğrenebilirsin bildiğim kadarıylaKızlar üçününde kalbi neden durmuş olabilir
Ya da ikiz olup ikisininde kalbi duran var mı
Canım çok geçmiş olsunKızlar
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümKızlar
Başın sağolsun canımKızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Rabbim gönlüne ferahlık versin, daha hayırlıları ile karşılaştırsın. Çok geçmiş olsunKızlar
Başın sağolsun allah rahmet ışık eylesinKızlar dün ninemi kaybettim hüzün hakim evde biraz, iyiyim şükür. Mesajlarınızı okuyorum hepinizi çok öpüyorum kötü olan arkadaşlar bugünler de geçecek az sabır. Ben de tansiyonla uğraşıyorum bu aralar. 6-7 Eylül gibi ikili ve cinsiyet için gidicez inşallah.
Kız görüntüsü bile güzel geldi şimditarif at bakalım kesin güzel çıkar bu yaa..
Bu fotodan sonra 1 tepsi kısır yapıp yanına da sos açıp bizi ağırlamak zorundasın artıken son yaptigim bu :) fotograftaki... Cani ceken olursa gunahi benim degil vallahi
Cok gecmis olsunKızlar
Sorumlusu ben degilim, israra maruz kaldimBu fotodan sonra 1 tepsi kısır yapıp yanına da sos açıp bizi ağırlamak zorundasın artık
Canım teşekkürlerBaşın sağolsun canım
Amin canm cok tesekkur ederimBaşın sağolsun allah rahmet ışık eylesin
Üçüz olduğu için beslememiş olabilir dediDoktorun ne dedi canım?
Üçüz olduğu için beslememiş olabilir dedi
Canım benim Allah sabır versin çok çok geçmiş olsunKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?