2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Bu gün sadece kan verdim. Bir de ultrason..
Sonuç Salı günü çıkacak haftaya :)
Sanirim o zaman alacağım o dediğiniz kağıdı :)

Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim

Kan sulandırıcı kullanıyordum

Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım

Canım 3 embriyo birden mi transfer etmişti doktorunuz ve kaç haftalikti
Evet 3 embriyo transfer olmuştu
Normalde bugün 9+4 üm bir tanesi 9+2 çıktı 2 gün önce ölmüş dedi diğer ikisi de 7+0 haftada durmuş dedi kalpleri
Hepsi birden nasıl durabilir ikiz ya da üçüz olup hepsi birden kalbi duran var mı kızlar

Ozaman bosverin kaç çıktıysa ölçümler. Dr güzel diyorsa güzeldir. Biz de hiç sormadik bile. Ayrıntılara takildikca endişe artıyor çünkü. Dr lar zaten olumsuz bir durum olunca söylüyor, şüpheleri olsa bile söylüyor. Dr güzel diyorsa tamam diyip çıkacaksınız odadan, üstüne düşünmeyin hiç benim kan sonucu da 3 güne çıkmıştı. Dr güzel sıkıntı yok dedi tamam dedim bahsettiğiniz şeyleri bilmiyorum ben başka şeyler kullanıyorum. Kullanlar deneyimini paylaşır muhakkak.

Evet dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil. Ben kız olacak dedim
Ben o kadar inanmıştım ki kız olduğuna eşime de hep diyodum; kız ben hissediyorum diye. Dr 11+3 ye cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz diye sorunca direkt kız mı dedim insan gönlünden gecene inaniyo sanırım bı sure sonra 13te artık kesin erkek diyince ikna oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…