2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Bana tahminde bulunmayan arkadaşlar sizde tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-22-19-54-46-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 52
Benim duyduklarim gorduklerime gore bu isin normali anormali yok. Her hamile ve her hamilelik kendine ozel durumlar barindiriyor. Bazilarinda lekelenme hatta kanama doguma kadar ara ara olabiliyor, endise etmeyin bence…
yurt dışında idim, doktoruma yazdım progestan başlatmıştı, döner dönmez 2 gün önce gittim yerleşme kanaması imiş şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.teşekkür ederim, progestan da başlanınca öyle hemen bırakılamıyormuş azalta azalta 3 hafta daha devam edecekmişim.

Canım geçiyor artık bak yavaş yavaş. Bi kaç güne inşallah oda geçer canım. İyi yapmışsın valla . Çok şükür iyiyim bende canım

Ya canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum ama 3 gündür bu sorunu yaşıyorum ve dün ablama dedim nefesim yetmiyor bazen diye

Buna daha önceki mesajlarımdan alıntı yapayım,
O his zamanla daha da artacak canım minseo , bebek büyüdükçe organları yukarı ve arkaya doğru itiliyor, Buna bağlı olarak ileriki haftalarda nefes alamama, çok sık nefes alma, çarpıntı, tuvalet tutamama veya çok sık tuvalete çıkma, en ufak bir yemekten sonra miden ağzına geliyor sanki gibi bir his oluyor.

Ek olarak havalar sıcak ya nem yüksek belkide o etkili olmuştur.

Kızlar merhabalar tarama testi sonucum dün çıktı anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• 35211AEA-EE9E-4B73-BAE8-53F1E7C43D98.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
  • DFC0726A-2F55-448F-B1A5-AB57E0C189CD.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 77
Ya canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum ama 3 gündür bu sorunu yaşıyorum ve dün ablama dedim nefesim yetmiyor bazen diye
Sen=ben demektir
Ay o kadar büyüdü mü ki rahim artık leğen kemiğini kaplamış belki de dediğin gibi onlar ittiriyor çok acayip cidden kasık ağrılarım arttığından beri oldu bende bu 2 gündür nefes nefese kalma, gece yatakta sağa sola dönerken rahim sancıları her dönüşümde uykumdan uyanıyorum resmen yerine sığmıyor artık rahim

Evet yaa aynen öyle haftalarımız aynı ya belki ondan benzer sıkıntılar yaşıyoruz galiba Ayy iyi olalım da büyüsün bebişler

Kızlar sabahla akşam arası neler yiyorsunuz? Meyve kuruyemiş yesem midem gurulduruyor yemek yemek istesem ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İştah yok ama mide arıyor
Aynı durumu yaşıyorum bende iştahım hiç yok ama midem hep gürlüyor yesem midem bulanacak diye korkuyorum tiksinmem geçmedi çok şükür bulantım yok ama dediğim gibi tiksinmem oluyor maalesef ve hep açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…