Siz biraz daha ağır geçiriyorsunuz malesef. Ben de bulantı çok çok az oldu. İştahsızlık hiç olmadi ama halsizlik ve uyku hali hala çok var. Öğleden sonra enerjim kalmıyor. Zaten hicbisey yapmak istemiyorum. İkinci döneme geçtik yavaş yavaş azalır bu haller diye umuyorum ben de. Siz iyi beslenemediginiz için halsiz olmanız zaten çok normal. İnşallah bı an önce bu da geçerKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Maşallah kuzuya sağlıcakla vaktinde gelsin inşallahGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Ben başından beri aynı durumdayım canım hiç kusmadim ama hep mide bulantısı halsizlik var. Yemek yemek istemiyorum hep uzanayim istiyorum bende inşallah geçer yakın zamandaKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Açıkta satılanlardansa bence alma canım kıbrısta nasıl bilmiyorum ama paketin üzerinde "Türk Gıda Kodeksine Uygundur" yazması lazım güvenilir gıda olduğunu anlamak için. Pastörize ürünlerde de mutlaka pastörize olduğu üzerinde yazar yazmıyorsa değildir.Kızlar LOR peyniri poşetlerde satılıyor.
Zaten tuzsuz olanlarin max. 1 haftalık ömrü olan bir peynir.
Bu peynir pastörize edilmemis mi oluyor?
Kafam karıştı yememelimiyim?
Yok hic birsey yapzmiyor. Tarihi yazıyor sadece. Ne yapayım atayım mi çöpeAçıkta satılanlardansa bence alma canım kıbrısta nasıl bilmiyorum ama paketin üzerinde "Türk Gıda Kodeksine Uygundur" yazması lazım güvenilir gıda olduğunu anlamak için. Pastörize ürünlerde de mutlaka pastörize olduğu üzerinde yazar yazmıyorsa değildir.
Maşallah canm sağlıkla gelsin prensesinGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Gerçekten düşünmek bile heyecan vericiAcaba ilk kimin bebegi dogacak? Cok merak ediyorum. Bir gun forma bir giriyoruz bir dogum hikayesicok heyecanli oluyor. Insallah hepimiz 37.haftadan sonra dogum yapariz. Bu hikayeleri duymak istiyorum
Canm benmde kusmam günde bir bazen iki ye düştü ama o bulantı hiç geçmiyor sürekli açım ama bişey yiyemiyorum iki lokma yesem tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor halsizlik bendede var bugün zar zor kalktım salonu topladım uzanıyorum şimdi supurulmeyi bekliyorKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Aa bugün aynı şeyleri yapmışız bende erik hoşafı koydum şimdiBen de aynıyım hic kusma olmadi ama surekli midem agzimda sanki bulanti tiksinti iştahsızlık var yiyorum ama sırf bebek için midem bulana bulana yemesem hic açlık hissetmiyorum sadece bole soguk meyve tarzi seyler yiyorum hoşaf suyu yaptim ole iciyorum surekli dolaba koyup ilk defa bugün kalkıp ev işi yapmaya başladım okullar açılıyor pazartesi ben seminere işbaşı yani zorlu bir süreç bizi bekliyor
Bulantılarım yüzünden çok girip yorum yapamıyodum ama seni hep merak edip bakıyodum bulantılarının hafiflemesine çok sevindim canımKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Masallah sağlıkla büyüsün prensesGünaydın kızlarDoktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Çok üzüldüm canım bende kaybettimÇok üzülerek söylüyorum ki bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz
Cok gecmis olsun. Allah sabir versinÇok üzülerek söylüyorum ki bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz
Oh sifa olsun valla dolaptan içince ferah ferah iyi geliyorAa bugün aynı şeyleri yapmışız bende erik hoşafı koydum şimdi
ALLAH sabır versin sana da sifa versin İNSAALLAHÇok üzülerek söylüyorum ki bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz
9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere deÇok üzüldüm canım bende kaybettim
Senin kaç haftalıktı tek miydi sorun ne
Amin sağolun çok teşekkür ederimALLAH sabır versin sana da sifa versin İNSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?