2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana dedin galiba canım evet bizim hala ilk ek gıda zamanındaki gibi, et suları, mayalanan yoğurtlar vs. Ekmeği kendim yapiyorum daha doğrusu yiyeceği herseyi kendim yapıyorum. Kızıma hamileyken ilk aylarda Nutella sevdasına çok düşmüştüm, bir daha hiç almadım yemedim de... kızımın da çikolatasını kendim yapıyorum bizde ona yaptığımızda yiyoruz. Yoksa başka türlü hemen istiyor her gördüğünü. Daha gofret vs hiç tüketmedi evde pirinç patlaği kendi yaptığım çikolatayı karıştırıp gofrete benzetiyorum şeklini onu yiyor. Alerjiyle uğraşınca mecbur yapıyorsun. Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün canım ne yapıyorsak hepsi onların sağlığı için iyiliği için sonucta..

Ay yukarıdaki mesaji sana yazmıştım ama alıntılamadan paylaşmışım Rheaa kuafördeydim sıram gelmişti

Evet canm Eylül'ün 6 sında başladım banada 10 tane yazdı bir kutud iki tane var günde bir tane yapıyorum 20 gün yetiyor bende 10 kutu bulanadim 8 tane bulunca aldım yegenm araştırmada hemşire randevu ayarlamaya çalıştı ama vermiyorlar bakalım artık bende hem cuma devlete gitcem pazartesi de Zeynep Kamile sonraki haftada pazartesi de başka bir Dr gitcem sağlıkla alalım kucağımıza tek duam bu

Benmki böyle çıktı pek anlamıyorum ama gitcegim Dr detaylı sorcam

İğne için mi bu yazdığın hastane veya doktora gidiceksin canım? Zeynep Kamil yakın galiba sana orası iyi diyorlar. Benim bir kutuda 10 tane var sadece canım 10 kutu değil malesef keşke öyle çoklu alabilsek inşallah rapor yazdırıpta alabiliriz inşallah sağlıkla gelsinler canım benim

Benm riskli dediler bide geçmişte kayıplarım var ondan genetik doktoru hematoloji ve perinatolojiye de takipli olcaksin dedi Zeynep Kamil yaklaşık bir 45 dk aracımızla biraz ters ama orda bı prof varmış perinatoloji drlarun sefiymis ona buldum randevu igneyede ben 8 kutu için 350 TL ödedim 20 günde bir çok geliyor ama kardiyoloji ve hematoloji raporu yazarsa ücretsiz alabilirmisim birde hematoloji başka tahlillerde yapacakmış dedi doktorum

Anladım canım Allah kolaylık versin bizlere inşallah güzelce ilgilenir doktorun bizde bir kutuya 75 TL verdik. Evet rapor çıkartırsak inşallah çözülmüş olur sorun canım. Evet bende öyle duydum hematolojide farklı tahlil yapıyormuş galiba.

Amin inşallah canm cümlemizinkini kolay geçirsin sağlıkla alalım kucağımıza

Sağol canım teşekkür ederim

Bunu duymam çok iyi oldu randevu bulamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…