2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Netleşti mi sizinki peki şimdi alttan baktı daha net gördü diye değişmez diye düşünüyorum ama bilmiyorum yinedebana instagramdaki tahmin sayfası %60 erkek dedi çin takvimi rus takvimi falan hep erkek gösteriyordu. Rüyamda 2 defadır kontrolde olduğumu ve doktorun kızım olacağını söylediğini görüyordum valla çok çok kafam karışık ama çok istiyorum kızım olmasını

canım ben de ultrasondan bakılınca sol taraftaydı ve kız ama çin takvimi tuttu. ilk kızımda sol taraftaydı çin takviminde de yine tutmuştu :)
Kızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyor ama benim içime sinmedi Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
Benim kızımın adı Arya 7 yaşında kardeşinin adının da Mira olmasını istiyor. Ben pek istekli değilim ama herkes kızını kırma adını ablası seçsin diyor. Bakalım daha zaman var yalnız o kadar çok Mira diyerek karnımı sevip öpüyor ki beni de alıştırdı bu isme
Bende önce öyleydi ama şimdi sürekli özellikle oturduğum yerden kalkarken ve yürürken oluyor
Benim de oluyor ama çok hızlı yürürsem çok oturursam kısa süreli sadece. siz doktorunuza danışın belki farklı bir durum vardır.
Benim ilk hamilelikten bir tane kumaş keten gibi bir pantolonum vardı siyah renk onu giymeye başladım bu hafta. Bir tane de kot aldım. Yine ilkinden kalma bir iki gömleğim vardı çok az giyildiler kıyamadım kimseye vermeye kardeşime falan veririm dedim ama onların olana kadar ben yine hamileyim :)
Kotonda beli lastikli pantolonlar oluyor belki onlara bakabilirsiniz. Ben genelde bol ve salaş kıyafet tercih ettiğim için üst olarak henüz hamilelik giymeye başlamadım. Aslında çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum yine oversize gibi alıp giyerim diyorum biraz daha büyüsün karar vereceğim duruma göre :) asıl önemli olan ilerleyen zamanlarda ayakların büyümesi sorunu onu nasıl çözeceğiz kışın

Mesaj geliyor sonuç çıkınca mail de benim spama düşmüştü mail kutunuzu kontol edin. en başında zaten kocaman harflerle saptanmamıştır yazısını okuyunca bir ohh çekiyorsunuz. Ben 29 Ağustosta kan verdim 30 ağustos tatildi cumartesi çıktı. Cinsiyeti doktor söylüyor xy lere bakarak :) benimki kız

Bol su icerseniz ve tuzsuz beslenirseniz ödem olmaz.Yuruyuste önemli tabi.

benim bir aydır pantolonlarım olmuyor bir kaç yüksek bel beli lastikli ketenler vardı onlar birde göğüs altından bol elbiselerle idare ettim ama dediğiniz gibi hamile pantolonları hem kötü hem pahalı ben tayt alıp üstüne oversize t-shirt alırım diye düşünüyorum kış için üstünede oversize sweetlerimi falan idare ederim Antalya da olduğumdan biraz daha rahat olur çok kışlık giymeye gerek kalmaz diye düşünüyorum

Bende şu an idrar yolu enfeksiyonu var. Hiç belirtim olmadı. Sağlık ocağındaki doktor genel kan,idrar testi yapalım bi dedi, öyle çıktı. Daha önceki hamileliğimde 12.haftada mide bulantım vardı. O zaman demişti doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. O zaman da çıktı enfeksiyon.

Evet canım muhtemelen o yaptı ya

aynen sadece bi tane kışlık tayt alabildim pantolonlar berbat beli lastikli pantolonlar da hep ince kumaş yazlık yazın giyilmez, bi kaç triko elbise aldım hırkalarla giyerim diye.
Ben sukur ki hala kiyafetlerimi rahatlikla giyebiliyorum. Kizimda da tarzimin buyuk bedenini almistim hep. Hamile kiyafeti sevmiyorum ve evet cok pahali her sey gercekten!
Üst beden sıkıntı değil ama alt beden çok zorlayacak. Zaten hamile kıyafeti diye geçince fiyatlar maşallah fırlıyor tesettür bölümlerine bakacağım biraz da belki orada alt giyime uygun bişeyler bulabilirim.
Ya evde olsam inan hiç bişey almam taytla geçiririm ama işe gelince mecbursun e sweat falan da giyemiyorsun yaz olsa elbise giy çık kış sıkıntı

Arkadaslar bu sonuclardan anlayan var mi? Sizce nasil?

Eklentiler

• IMG_20220916_113521.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar doktordan çıktım şimdi ayakta kalma uzan dedi artık bana gelme benim yapabileceğim birşey yok perinatolog takibinde olcaksin dedi o uygun görürse gelirsin dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdi cinsiyeti için kıza benziyor ama net göremiyorum dedi hayırlısıyla kucağıma alırım alırız hepimiz inşallah cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin inşallah

Yok canım ilk gittim gostermdi %60 dedi .
1 hafta sonra ikili tarama testi sonucunu göstermek için gittim, cinsiyeti görememistik bir daha bakalım dedi gene gostermedi %80 oldu.
Haftaya cuma ya da Perşembe kontrol bakalım canı isteyip gosterecek mi benim de bı oğlum var , bu kız olursa sevinirim gene de sağlıklı olmasi tek temennim . Ben de rüyamda hep kız gördüm. Çin takvimi erkek diyo, Instagram cinsiyet tahmini sayfasi %80 kız dedi

Hayırlısıyla bekliyorum haberinizi öncelik sağlıklı olması elbette bana dün erkek deseydi yine ya değişirse diye tedirgin olurdum .Çünkü ben artık ismiyle hitap etmek kızım oğlum diye sohpet etmek istiyorum. bebek kıyafetleri bakmak istiyorum Nasıl dayanacam daha 6 ay bilmiyorum günler haftalar geçmiyor hiç 3 yıl bekledim oysa şimdi 6 ay çok zor geliyor

Açıkçası ben de biran evvel belli olsun istiyorum, belirsizlik sevmiyorum ben
Bir de malum her geçen gün her şeyin fiyatı katlanarak artıyor, bir yerden başlanmali alışverişe

Arkadaslar bu sonuclardan anlayan var mi? Sizce nasil?
Canım bu sonuçlar bu şekilde değerlendirilemiyor. Doktorun senin bilgilerine göre ve bu sonuçlara göre bir risk grafiği hazırlıyor. Ve sonra kendisi değerlendiriyor. Yani bu sonuçlardan ne sen ne biz bişey anlayamıyoruz malesef. Doktorunu sonuçların çıktığına dair bilgilendir o değerlendirme için seni çağıracaktır zaten

Tesekkur ederim. Grafik henuz cikmadi. Bunlar cikmis. Kani veriyor ya bu da, grafikte de ayri ayri organlari olunca belki ip ucu verir dedim insallah hizli cikarda doktoruma giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…