Merhaba arkadaslar ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler cinsiyetleri öğreniyorsunuz yavaş yavaş. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar 6 veya 7. Haftada bebek kesenin ne tarafında oluşmuştu acaba. Hani ramzi teorisi varmışta merak ettim doğru oluyor mu. Karından cekilmis ultrasonda bebek kesenin sağında ise kız, solunda ise erkek oluyormus sizlerde tuttu mu bu
Benim kızımın adı Arya 7 yaşında kardeşinin adının da Mira olmasını istiyor. Ben pek istekli değilim ama herkes kızını kırma adını ablası seçsin diyor. Bakalım daha zaman var yalnız o kadar çok Mira diyerek karnımı sevip öpüyor ki beni de alıştırdı bu ismeKızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyorama benim içime sinmedi Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
Benim de oluyor ama çok hızlı yürürsem çok oturursam kısa süreli sadece. siz doktorunuza danışın belki farklı bir durum vardır.Bende önce öyleydi ama şimdi sürekli özellikle oturduğum yerden kalkarken ve yürürken oluyor
Benim ilk hamilelikten bir tane kumaş keten gibi bir pantolonum vardı siyah renk onu giymeye başladım bu hafta. Bir tane de kot aldım. Yine ilkinden kalma bir iki gömleğim vardı çok az giyildiler kıyamadım kimseye vermeyeÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
Mesaj geliyor sonuç çıkınca mail de benim spama düşmüştü mail kutunuzu kontol edin. en başında zaten kocaman harflerle saptanmamıştır yazısını okuyunca bir ohh çekiyorsunuz. Ben 29 Ağustosta kan verdim 30 ağustos tatildi cumartesi çıktı. Cinsiyeti doktor söylüyor xy lere bakarak :) benimki kızAy ne güzel çabuk çabuk sonuçlanmış. Maşallah canımÇok şükür
6 iş günü di mi? Benim bugün 5 iş günü oldu. Yarın 6 ama çıkmaz sanki yaHaftaya pazartesi salı falan çıkar da insallah hayırlı haberlerle sevinirim ben de
Bu arada cinsiyet söyledi mi
Bol su icerseniz ve tuzsuz beslenirseniz ödem olmaz.Yuruyuste önemli tabi.canım ben de ultrasondan bakılınca sol taraftaydı ve kız ama çin takvimi tuttu. ilk kızımda sol taraftaydı çin takviminde de yine tutmuştu :)
Benim kızımın adı Arya 7 yaşında kardeşinin adının da Mira olmasını istiyor. Ben pek istekli değilim ama herkes kızını kırma adını ablası seçsin diyor. Bakalım daha zaman var yalnız o kadar çok Mira diyerek karnımı sevip öpüyor ki beni de alıştırdı bu isme
Benim de oluyor ama çok hızlı yürürsem çok oturursam kısa süreli sadece. siz doktorunuza danışın belki farklı bir durum vardır.
Benim ilk hamilelikten bir tane kumaş keten gibi bir pantolonum vardı siyah renk onu giymeye başladım bu hafta. Bir tane de kot aldım. Yine ilkinden kalma bir iki gömleğim vardı çok az giyildiler kıyamadım kimseye vermeyekardeşime falan veririm dedim ama onların olana kadar ben yine hamileyim :)
Kotonda beli lastikli pantolonlar oluyor belki onlara bakabilirsiniz. Ben genelde bol ve salaş kıyafet tercih ettiğim için üst olarak henüz hamilelik giymeye başlamadım. Aslında çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum yine oversize gibi alıp giyerim diyorum biraz daha büyüsün karar vereceğim duruma göre :) asıl önemli olan ilerleyen zamanlarda ayakların büyümesi sorunu onu nasıl çözeceğiz kışın
benim bir aydır pantolonlarım olmuyor bir kaç yüksek bel beli lastikli ketenler vardı onlar birde göğüs altından bol elbiselerle idare ettim ama dediğiniz gibi hamile pantolonları hem kötü hem pahalı ben tayt alıp üstüne oversize t-shirt alırım diye düşünüyorum kış için üstünede oversize sweetlerimi falan idare ederim Antalya da olduğumdan biraz daha rahat olur çok kışlık giymeye gerek kalmaz diye düşünüyorumÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
Bende şu an idrar yolu enfeksiyonu var. Hiç belirtim olmadı. Sağlık ocağındaki doktor genel kan,idrar testi yapalım bi dedi, öyle çıktı. Daha önceki hamileliğimde 12.haftada mide bulantım vardı. O zaman demişti doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. O zaman da çıktı enfeksiyon.Pek ileri sayılmam canım o 6.aydan sonra falan oluyor sanırım ben 6.haftadan beridir yoğun geçirdim hala ilaç alıyorum sadece beni eskidi gibi rahatsız etmeyecek şekilde azaldı. Bir de idrarda yanma kötülük, kaşıntı akıntı vs yok şuan o yüzden doktorum herkes duymadı. Ama dikkat etmekte yarar var ilerleyen haftalarda da bir de idrar yüzünden yaşamak istemiyorum. İnşallah bulantısız geçiririm Bundan sonra canım
Evet canım muhtemelen o yaptı yaO da olabilir canım trans yağlar mideye normalde de dokunuyor iyice kötü etmiştir seniyemek yedikten sonra uzanma bi süre, sindirim sistemimiz şuan yavaşladı iyice yemek borusundaki yemekler mideye insin sonra reflüye çeviriyor işte
aynen sadece bi tane kışlık tayt alabildim pantolonlar berbathamile pantoloları iğrençbizde kurumsal giyim esas o yüzden bende çok sıkıntı çekiyorum . kotondan 4-5 tane elbise aldım onlarla idare ediyorum birde eteklerim vardı belindeki lastiği gevşettim terziye verdim onlar çok kurtardı beni . ama neredeyse 1 aydır pantolon giymiyorum .
Üst beden sıkıntı değil ama alt beden çok zorlayacak. Zaten hamile kıyafeti diye geçince fiyatlar maşallah fırlıyorBen sukur ki hala kiyafetlerimi rahatlikla giyebiliyorum. Kizimda da tarzimin buyuk bedenini almistim hep. Hamile kiyafeti sevmiyorum ve evet cok pahali her sey gercekten!
Ya evde olsam inan hiç bişey almam taytla geçiririm ama işe gelince mecbursun e sweat falan da giyemiyorsun yaz olsa elbise giy çık kış sıkıntıBenim ilk hamilelikten bir tane kumaş keten gibi bir pantolonum vardı siyah renk onu giymeye başladım bu hafta. Bir tane de kot aldım. Yine ilkinden kalma bir iki gömleğim vardı çok az giyildiler kıyamadım kimseye vermeyekardeşime falan veririm dedim ama onların olana kadar ben yine hamileyim :)
Kotonda beli lastikli pantolonlar oluyor belki onlara bakabilirsiniz. Ben genelde bol ve salaş kıyafet tercih ettiğim için üst olarak henüz hamilelik giymeye başlamadım. Aslında çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum yine oversize gibi alıp giyerim diyorum biraz daha büyüsün karar vereceğim duruma göre :) asıl önemli olan ilerleyen zamanlarda ayakların büyümesi sorunu onu nasıl çözeceğiz kışın
Şimdi çıktım doktordan ayakta kalma uzan dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdiO zaman doktora bi gidin derim. Nts ye baglar belki ... Bu aylarda bakilir mi bilmiyorum ama Allah korusun onlemi alinir.
Bebiş iyi miymiş canım benim de iki gündür adet olacakmış gibi ağrılarım var tedirginimŞimdi çıktım doktordan ayakta kalma uzan dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdi
İyi dedi canm benm adet gibi oldu daha önce ama bu seferde doğum yapcak gibi ağrıyorBebiş iyi miymiş canım benim de iki gündür adet olacakmış gibi ağrılarım var tedirginim
Yok canım ilk gittim gostermdi %60 dedi .Netleşti mi sizinki peki şimdialttan baktı daha net gördü diye değişmez diye düşünüyorum ama bilmiyorum yinede bana instagramdaki tahmin sayfası %60 erkek dedi çin takvimi rus takvimi falan hep erkek gösteriyordu. Rüyamda 2 defadır kontrolde olduğumu ve doktorun kızım olacağını söylediğini görüyordum valla çok çok kafam karışık ama çok istiyorum kızım olmasını
Hayırlısıyla bekliyorum haberiniziYok canım ilk gittim gostermdi %60 dedi .
1 hafta sonra ikili tarama testi sonucunu göstermek için gittim, cinsiyeti görememistik bir daha bakalım dedi gene gostermedi %80 oldu.
Haftaya cuma ya da Perşembe kontrol bakalım canı isteyip gosterecek mibenim de bı oğlum var , bu kız olursa sevinirim gene de sağlıklı olmasi tek temennim . Ben de rüyamda hep kız gördüm. Çin takvimi erkek diyo, Instagram cinsiyet tahmini sayfasi %80 kız dedi
Açıkçası ben de biran evvel belli olsun istiyorum, belirsizlik sevmiyorum benHayırlısıyla bekliyorum haberiniziöncelik sağlıklı olması elbette bana dün erkek deseydi yine ya değişirse diye tedirgin olurdum .Çünkü ben artık ismiyle hitap etmek kızım oğlum diye sohpet etmek istiyorum. bebek kıyafetleri bakmak istiyorum Nasıl dayanacam daha 6 ay bilmiyorum günler haftalar geçmiyor hiç 3 yıl bekledim oysa şimdi 6 ay çok zor geliyor
İyi dedi canm benm adet gibi oldu daha önce ama bu seferde doğum yapcak gibi ağrıyor
Canım bu sonuçlar bu şekilde değerlendirilemiyor. Doktorun senin bilgilerine göre ve bu sonuçlara göre bir risk grafiği hazırlıyor. Ve sonra kendisi değerlendiriyor. Yani bu sonuçlardan ne sen ne biz bişey anlayamıyoruz malesef. Doktorunu sonuçların çıktığına dair bilgilendir o değerlendirme için seni çağıracaktır zatenArkadaslar bu sonuclardan anlayan var mi? Sizce nasil?
Tesekkur ederim. Grafik henuz cikmadi. Bunlar cikmis. Kani veriyor ya bu da, grafikte de ayri ayri organlari olunca belki ip ucu verir dedimCanım bu sonuçlar bu şekilde değerlendirilemiyor. Doktorun senin bilgilerine göre ve bu sonuçlara göre bir risk grafiği hazırlıyor. Ve sonra kendisi değerlendiriyor. Yani bu sonuçlardan ne sen ne biz bişey anlayamıyoruz malesef. Doktorunu sonuçların çıktığına dair bilgilendir o değerlendirme için seni çağıracaktır zaten
Evet canım tek yumurta ikizleri:)Senin de tek yumurta ikizi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?