- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Canım bende geçen aylarda dayanamıyordum doktor fazla ara verince ama artık daha rahatım gibi. Boşuna evham yapmaya gerek yok. Süreç zaten yorucu bırakalım tadını çıkaralım.. Allahtan yaz bitti okul açıldı falan baya oyalanıyorum. Hem haftalar daha çabuk geçiyor. Sende işine odaklan bak kafan rahat edicekGünaydın Arkadaşlar dün 16 haftayı bitirdimDoktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.
Doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.
bakalım hayırlısıyla sürecimizi tamamlayalım da bir aksilikle karşılaşmadan Allah korusun