Aynı gibiymişiz seninle. Hatta normal kilomdan baya fazlayım aslında. Hafif zayıflamaya başlamıştım, onun üstünden +5 olmuştum. Lastikli pantolonlarda karın pek görünmüyor ama elbise giymiştim haftasonu, ooo çıkmış dediler hep :/ Ben de diyorum bence kilodan.. Geçen hamileliğimdeki fotoğraflara baktım, bu haftalarda hafif karnım çıkmış yine ama kilom daha azdı. O yüzden 15 haftalık hamileyken 15 haftalık hamile gibi görünüyordum, böyle 6 aylık gibi değildim

ve evet.. en sevmediğim dombili yüzüm

Miden de hala fenaymış, geçmiş olsun canım.. Benim bulantım da yok şükür ama hiç içimden gelmiyor yumurta falan öyle şeyler yemek.. Direk soğudum onlardan ya.. Tüm gün ekmek peynir falan yesem bana yetecek gibi.. Zaten kilo takıntılı bir insanım ama geçen hamileliğimde hiç takılmamıştım ya.. Ne bileyim güzel görüyordum kendimi.. Şimdi baya yağlı ballı bir şey oldum. Çünkü çocukla alakalı bir kilo değil, ondan takıldım sanırım.
Ben bu hafta karbonhidrata veda edeceğim yaa.. Başladım hatta. Sadece sağlıklı karbonhidrat almalıyım. İnşallah başarabilirim.. İnşallah başarırız.. 5 kilo daha alma hakkı verdim kendime, onu da çocuk büyüyünce, sonraki aylar için ayırdım
Ay di mi yaa :) Valla biz de sanırım 3-3,5a kadar gittik :) Süslü püslü bir şey değiller elbet ama fiyat-performans bakarsak diğer küçük tahta beşiklerden falan baya baya kullanışlılar. Pratiklik isteyenler tercih etsin mutlaka :)
Çok teşekkür ederim canıımm

İnşallah

İnşallah dengeli giderim yaa.. Amin :)
Vallahi benimki aynen böyle oldu ya

Oğlumda sivriydi, şimdi de yayıldı da yayıldı

Gören kız göbeği, belli diyor. Simit kısmın, göbek çevren falan dolmuş dediler. Kızda öyle olurmuş güyaa.. Saolsunlar pek açık sözlüler

Ya ben hiç yumurta yiyemiyorum. Et, tavuk, köfte falan eh.. Salata tarzı şeyler de yiyorum.. ama süt, yumurta yok.. Süt zorlasam belki içerim ama hele ki yumurta.. Haftasonu, belki o da 1-2 tane yani koca haftada. Umarım vitamin işe yarıyordur deyip içiyorum valla.. Yeter umarım vitamin.
Geçmiş olsun canım

Kulak enfeksiyonu mu oldun?
Valla ben de pek dengeli beslenmediğim için vitamine güveniyorum. Umarım işe yarıyordur. Zaten asıl bize destek lazım. Bebek bizden bir şekilde o besinleri alacak yer bulur da, bizi çökertir bu sefer işte.. Kemik ağrıları, bağışıklık düşüklüğü.. Emzirirken de dediğin gibi bana doktorum devam et demişti.
Bana erkek gibi geldi canım

Maşallaahh

Nasıl da net çıkmış yaa