- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Evet çok iyi anlıyorum sizi, okudum yazdıklarınızı. Benim eşim de bedelli askerliğe yazıldı korkuyorum doğum zamanına denk gelirse diye izin alabilse bile normal doğum olursa eğer nasıl olacak bilmiyorumAynen öyle.. Yoksa her şey bi şekilde yapılır edilir çok mühim değil. Eşin olmaması hem bizim için zorlayıcı hem onlar için de.. Düşünsene baba oluyosun 5 gün sonra işe gidiyosun.. İşten geldiğinde zaten akşam oluyor sabah tekrar iş. Ne ara kurulacak bu bağ? Ve eşim o kadar hevesli ki şimdiden, onun için de üzülüyorum. Keşke bir düzenleme falan gelse bu babalık iznine yılbaşından önce ne iyi olurdu![]()
Doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.