2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Amin canım amin

Ben sigara ve alkol kullanmıyorum ama diğer listeyi doktor mu verdi yoksa siz kendiniz mi aldınız vitaminleri.
Doktor verdi sigara ve alkolün dışında yedigimiz her yiyecekte ki bakterileri de vücutta atıyor ben sigara kullandığım İçin vermişti bir çok özelliği de var da aklımda yok onlar

Doktor verdi sigara ve alkolün dışında yedigimiz her yiyecekte ki bakterileri de vücutta atıyor ben sigara kullandığım İçin vermişti bir çok özelliği de var da aklımda yok onlar
Valla ne yapacağımı ne yiyip içeceğimi şaşırdım. Benim sıkıntım şuan kendimde değil eşimde yine sperm sıfır çıktı. Çıkmazsa embriyo olma ihtimalimiz çok azalacak. Ne yapacağımı bilmiyorum dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor

Eşin sigara ve alkol tüketiyor mu

Yok canım tüketmiyor. Sigarayı ağzına sürmez
Ben 38 yasindayim eşim 42 yaşında. Bende pko var eşimde çok şükür öyle önemli bir sorun yok. Ama sigara içtiği için doktorumuz ona da bana da vitamin takviyesi önerdi. Felixon woman, Felixon Man ve Magnomega kullandık. Aynı zamanda ben bir de sabah akşam c-life Ballı bitkisel macundan 1 çay kaşığı kadar tükettim. 19 yumurta toplandı 9 tanesi dollendi. 2 tane 5. Gün embriyosu 2 tane 6. Gün embriyosu donduruldu. Etkisi varmıdır bilmiyorum ama bu vitaminleri kullanırken asla hasta olmadım. Olacak gibi oldugumda hemen nane çayıyla ilacsiz toparladim. Henüz transfer olmadı. Rahim filmi çekilecek inşallah cuma günü. Bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay transfer olur inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

evet sayısı yazıyor hareketli hareketsiz canlı vs. hepsi yazıyor morfolojik sorun varsa da yazıyor

benzer şeyleri biz de yaptık son 3 gün değil de son 2 ay diyelim buna ek olarak ben solgar multivitamin içirdim eşime ve muza ek olarak bitter çikolata yedirdim 3 parça aklıma gelen bunlar bizim de fsh lh yüksek ondan dolayı başka şey yedirmedim haa bi de çörek otu bence o da işe yarıyor :)

neden tese düşünmüyorsunuz? daha önce çıkış varsa üretim de vardır ama çıkışta sorun vardır. biz 4 defa verdik test sadece 1 tane testte 1 adet sperm çıktı. Havalara uçtuk hemen takviye başladık beslenme düzenimizi yeniden gözden geçirdik. 27 şubatta pcos olduğmdan tüp bebek tedavim başladı. 9 Martta eşim tese oldu dondurmadan spermleri hemen benden yumurta topladılar. bir daha deseler yine giderim çünkü eşimde artık olduğunu biliyoruz. sadece hocamızın önerisi spermleri dondurmayı asla önermedi çözülünce bozulma oranı yüksek tek hücreli old. için ama embriyo aşamasında dondurma sonrasında çözülme transfer aşamasında canlı kalması yüksek oluyormuş.

bizim hep öyle oldu 4 defa test verdik 1 defa 1 tane çıktı. Çok şükür tese de bol bol çıktı iyi ki yaptırdık diyoruz
Canım eşin testislerden parça alınıp mı sperm bulundu yoksa testislere iğne batırılıp sperm mi arandı

Yani 12 adet çıkış olduğu için doktor bunlar yeterli olur dedi. O yüzden hiç düşünmedik. Şimdi de yine sperm çıkmıyor. Doktor şey dedi testislerden iğne ile sperm buluruz dedi lokal anestezi ile. İşe yarar mı sperm bulunur mu bilmiyorum

Canım eşin testislerden parça alınıp mı sperm bulundu yoksa testislere iğne batırılıp sperm mi arandı
parça alınması tese, enjektörle sperm alma tesadır. netten bakarsa farkı yazıyor dedim ya

onu dr unuz bilir . çıkan spermler şekil bakımından nasıl peki?

Kızlar süreciniz nasıl geçiyor? Var mı haberler

Tüp bebek sürecinde tarlusal kullanan oldu mu bana bugün 2 kutu verdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…