2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Çok geçmiş olsun müjdeli haberler inşallah biz iyi bir ÜROLOK arayisindayiz. Tavsiyeniz var mı aceba
Valla hepsi birbirinden beterdi iki kere tese oldu eşim ikisi de bize iyii gelmedi. Şuan ikizlere hamileyim çok şükür darısı başına zelişçim

Azospermide sıkıntınız neydi acaba

Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.

Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.
Canım geçmiş olsun öncelikle Bozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?

Canım geçmiş olsun öncelikle Bozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?
Bunların kaçı kalır ki o kadar çöktüm ağladım ne yaptığımı bilmiyorum

Embriyo oluşursa dondurulacak canım sonra transfer yaparız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…