Valla hepsi birbirinden beterdi iki kere tese oldu eşim ikisi de bize iyii gelmedi.Çok geçmiş olsun müjdeli haberler inşallah biz iyi bir ÜROLOK arayisindayiz. Tavsiyeniz var mı aceba
Teşekkür ederim peki hamilelik tese olmadan mi oldunuz acebaAValla hepsi birbirinden beterdi iki kere tese oldu eşim ikisi de bize iyii gelmedi.Şuan ikizlere hamileyim çok şükür darısı başına zelişçim
Evet 2 buçuk sene sonra tek tük çıkışlar tüpbebek oldukTeşekkür ederim peki hamilelik tese olmadan mi oldunuz acebaA
azospermide sıkıntınız neydi acaba?Benim eşimde azospermi doğal yollar 24 tane sprem çıkışı oldu 4 tanesi 5AA döllendi 19 martta transfer oldu 5 gün test yaptım dün yani hafif silik gözüktü çift çizgi
Azospermide sıkıntınız neydi acabaMerhaba canım 13. Mart'ta transfer olup pozitifi görmüş biri olarak bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. Sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut ben ilk üç gün istirahat ettim ama evde kısa yürüyüşler yaptım. Üçüncü günden sonra dört kat merdiven inip dışarı çıkıp yürüyus yaptım yap demiyorum ama sıkıntı olur mu diye düşünme diyorum kaldı ki transferden sonra bir saat yattıktan sonra üç saat araba yolculuguyla eve geldim. Bu süreçte yaptıklarım her gün en az 3 litre su 1 bardak kefir Cig kabak çekirdeği ve avokado yedim ve dualarım var her gün Meryem suresi fetih suresi dinliyorum elimo karnıma koyup la ilahe illallah ayatel Kürsi Felak nas okuyorum bugün 12. Gün transferin betam 630 çıktı dua bol dua ve sabir
Ahmet hakan Haliloğlu araştırabilirsiniz.Çok geçmiş olsun müjdeli haberler inşallah biz iyi bir ÜROLOK arayisindayiz. Tavsiyeniz var mı aceba
Azospermide sıkıntınız neydi acaba?Valla hepsi birbirinden beterdi iki kere tese oldu eşim ikisi de bize iyii gelmedi.Şuan ikizlere hamileyim çok şükür darısı başına zelişçim
Genetik faktörler hiç çıkış olmaz diye pataloji sonucu Bile çıktı ama Allah büyüklüğünü gösterdi. ElhamdülillahAzospermide sıkıntınız neydi acaba?
Volüm hacmi vs hepsi normal miydiGenetik faktörler hiç çıkış olmaz diye pataloji sonucu Bile çıktı ama Allah büyüklüğünü gösterdi. Elhamdülillah
Herşey normaldi çıkış yoktu varikosel amaliyatından 2 buçuk sene sonra çıkış olduVolüm hacmi vs hepsi normal miydi
Istanbulda murad başar var eskiden şişli memorialdaydi simdi ofis açmış kendineÇok geçmiş olsun müjdeli haberler inşallah biz iyi bir ÜROLOK arayisindayiz. Tavsiyeniz var mı aceba
Canım geçmiş olsun öncelikleÇok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.
Canını sıkma canım. 1 tane yumurta yeterli olabiliyor. Eşin bugün sperm örneği verince çıktı mıÇok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş.
Evet canım çıktı ama ona bile sevinemedim kiCanını sıkma canım. 1 tane yumurta yeterli olabiliyor. Eşin bugün sperm örneği verince çıktı mı
Bunların kaçı kalır ki o kadar çöktüm ağladım ne yaptığımı bilmiyorumCanım geçmiş olsun öncelikleBozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?
Bu süreçte en önemlisi olumlu düşünmek ve moralinizi bozmamak. Sperm var yumurta var daha nolsun. Hiç üzme kendini Rabbim ol deyince olurBunların kaçı kalır ki o kadar çöktüm ağladım ne yaptığımı bilmiyorum
Embriyo oluşursa dondurulacak canım sonra transfer yaparız dedi.Canım geçmiş olsun öncelikleBozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?
Sizin kaç yumurta toplanmıştı kaç embriyonuz oluştuBu süreçte en önemlisi olumlu düşünmek ve moralinizi bozmamak. Sperm var yumurta var daha nolsun. Hiç üzme kendini Rabbim ol deyince olur
13 tane vardı kaç doluydu kaç döllenmişti hatırlamıyorum ama 3 embriyo ulaştı 5. Güne. İlk transfer tuttu. Demek ki bir tane de olsa yeterdiSizin kaç yumurta toplanmıştı kaç embriyonuz oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?