2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Kızlar merhaba bugün transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bir bacak ağrım var ağliyacam ağrıdan 😓😓 ne yapmalıyım nasıl geçer böyle olanınız oldu mu

Anladım bi tek şeyi öğrenemedim. 2.gün çok kaliteli embriyoların şansı nasıl az çok gidişattan belli olur mu
Benim de 3. Güne kadar 9 embriyonun 9u da sorunsuz ulaştı ama işte 3. Günden sonra sayıları azaldı. dediğim gibi %50 oranında embriyo 5. Güne ulaşıp donduruluyor. Benim de 4 tane donduruldu. Kaliteleri için de iyi olduğu söylendi

Benim de 3. Güne kadar 9 embriyonun 9u da sorunsuz ulaştı ama işte 3. Günden sonra sayıları azaldı. dediğim gibi %50 oranında embriyo 5. Güne ulaşıp donduruluyor. Benim de 4 tane donduruldu. Kaliteleri için de iyi olduğu söylendi
Anladım canım. Sperm kaynaklı olunca demek ki böyle oluyor

Anladım bi tek şeyi öğrenemedim. 2.gün çok kaliteli embriyoların şansı nasıl az çok gidişattan belli olur mu
Bu değişebiliyor dediğim gibi 3.günden sonra İllaki Elenmeler olur ki hiçbir sorunu olmayan çiftlerin bile embriyoların %50 si genelde 5.güne veya 6.güne gidip blast oluyorlar.Zaten 5.güne bekletmenin amacı da bu , elenme olup gebelik yapabilecek embriyoları seçebilmek

Bu değişebiliyor dediğim gibi 3.günden sonra İllaki Elenmeler olur ki hiçbir sorunu olmayan çiftlerin bile embriyoların %50 si genelde 5.güne veya 6.güne gidip blast oluyorlar.Zaten 5.güne bekletmenin amacı da bu , elenme olup gebelik yapabilecek embriyoları seçebilmek
Merhaba canım sana bişey sorucam 4. gün embriyolarınız kompaktlaşma yüzdesi kaçtı? Bir de embriyo 4.güne geldiyse 5.güne gelir mi yüksek ihtimalle

Kızlar 4.güne gelen embriyo 5.güne ulaşır mı? Az bi vakti kaldı birde kompaktlaşma yüzdesi ne kadar önemli bu konuda ?

Merhaba canım sana bişey sorucam 4. gün embriyolarınız kompaktlaşma yüzdesi kaçtı? Bir de embriyo 4.güne geldiyse 5.güne gelir mi yüksek ihtimalle
Bizde öyle kompakt yüzdesinden bahsetmediler.En son tedavide 5 i iyi 1 i orta 6 tane embriyom vardı 4.günde.5.güne 2 tane 6.güne 2 tane kalmıştı.

Anladım canım. Sperm kaynaklı olunca demek ki böyle oluyor
canım bende sperm kaynaklı olduğunu düşünüyorum, benimde eşim azosperm benden 20 yumurta toplandı 14ü olgundu 11 embriyo oluştu, 3. güne kadar hepsi yaşadı ancak 3trn 5 e giderken yalnızca 1 tane kaldı.

Merhaba kızlar umarım herkes güzel sonuçlar alır.Biz de bu ay ilk tüp bebek tedavisine başladık yumurta toplama islemim oldu şimdi adetimi bekliyorum kontrol için.Olumlu sonuçları okudukça insana moral oluyor

Arkadaşlar hepiniz için hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende diğer ay ilk kez tedaviye başlamayı düşünüyorum. İki kez kimyasal gebelik yaşadığım için genetik test yapıldı, sonuçlara göre. Sizlerden ricam kaç kutu iğne kullanıldı, yumurta geliştirme aşamasında sıkıntılı bir durum var mı? Toplama işlemi zor mu ve sonrasında kaç gün istirahat etmeye ihtiyaç duydunuz, çalışıyorum ona göre izin ayarlamak için, şimdiden teşekkürler 🙏

Arkadaşlar hepiniz için hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende diğer ay ilk kez tedaviye başlamayı düşünüyorum. İki kez kimyasal gebelik yaşadığım için genetik test yapıldı, sonuçlara göre. Sizlerden ricam kaç kutu iğne kullanıldı, yumurta geliştirme aşamasında sıkıntılı bir durum var mı? Toplama işlemi zor mu ve sonrasında kaç gün istirahat etmeye ihtiyaç duydunuz, çalışıyorum ona göre izin ayarlamak için, şimdiden teşekkürler 🙏
Canım ben iki kutu 450lik gonalf, bir kutu 300luk gonalf, iki kutu pergoveris, üç kutu oxodite ve iki adet gonapeptyl kullandım. Yumurta toplama hiç zorlu bir işlem değil endişe etme anesteziyle yapılıyor zaten. Sonrasında hafif adet agrin ve biraz şişkinliğin oluyor. O da bir haftada geçiyor zaten. Benden 19 yumurta toplanmıştı o yüzden de şişkinlik olmuş olabilir. Opu günü ve sonraki gün dinlenmek yeterli.(ohss sendromu olursa durum farklı tabiki). Şimdi transfer aşamasındayım şimdi de epeyce ilaç kullanıyorum o ayrı😄

Back
X