Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bb iyi hocam sanırım numaralar bana boyutu denildi 5 de beşinci gün sanırım.benim de ilk böyle soylediler bana daKızlar embriyom 5.güne ulaştı ama 2bb yazıyor. Yani 52bb yazıyor değerlendirmesinde. Kalitesi kötü mü yani ne demek bu
Anladım canım bilmiyorum doktorla konuştum iyi dedi buna şükür. Biz nerelerden geldik bu konuma5, 5. Gün embriyosu demek. Sonraki sayı embriyonun zarının incelik kalinligini gösteriyormus. Mesela 5 en ince, 2 en kalın zar. Sonraki ilk harf embriyonun içini gösteriyormus a çok iyi, b iyi, c orta imiş. Sondaki harf embriyonun dışını yani plasentayi gösterirmiş. Ondada a çok iyi, b iyi, c orta imiş. 2bb de zar kalın oldugu için embriyonun zari yirtip rahme tutunması biraz daha zormuş ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. 2bb ile gebe kalanlar var. Allah ol desin yeterli. 4aa çok iyi embriyo. Benim de 4bb. İnşallah hepimizin olur![]()
Tabiki şükürler olsunAnladım canım bilmiyorum doktorla konuştum iyi dedi buna şükür. Biz nerelerden geldik bu konuma
Amin canım isteyen herkese yaşatsınTabiki şükürler olsunolduran Rabbim, bizlere de o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
![]()
Benim doktora 2 ne dedim ona çok takılma bb iyi dedi. Nasıl yani 2 önemli değil mi dedim tabi önemli ama bb olması daha önemli dedi5, 5. Gün embriyosu demek. Sonraki sayı embriyonun zarının incelik kalinligini gösteriyormus. Mesela 5 en ince, 2 en kalın zar. Sonraki ilk harf embriyonun içini gösteriyormus a çok iyi, b iyi, c orta imiş. Sondaki harf embriyonun dışını yani plasentayi gösterirmiş. Ondada a çok iyi, b iyi, c orta imiş. 2bb de zar kalın oldugu için embriyonun zari yirtip rahme tutunması biraz daha zormuş ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. 2bb ile gebe kalanlar var. Allah ol desin yeterli. 4aa çok iyi embriyo. Benim de 4bb. İnşallah hepimizin olur![]()
Evet tutunması açısından aa, ab, ba, bb olması önemli. Dediğim gibi o rakam zarın inceliğini gösteriyormus. Bu işler nasip kısmet 5aa tutmayip, bir sonrakinde 3bb tutan var. Yani tamamen nasip işiBenim doktora 2 ne dedim ona çok takılma bb iyi dedi. Nasıl yani 2 önemli değil mi dedim tabi önemli ama bb olması daha önemli dedi
Zar kalın ama anne rahminde doğal ortamında nasip olacaksa olur tabi. Nasip aynenEvet tutunması açısından aa, ab, ba, bb olması önemli. Dediğim gibi o rakam zarın inceliğini gösteriyormus. Bu işler nasip kısmet 5aa tutmayip, bir sonrakinde 3bb tutan var. Yani tamamen nasip işi
Çok geçmiş olsun maşallah yumurta sayınız da iyiymiş, inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Teşekkür ederim cevabınız içinCanım ben iki kutu 450lik gonalf, bir kutu 300luk gonalf, iki kutu pergoveris, üç kutu oxodite ve iki adet gonapeptyl kullandım. Yumurta toplama hiç zorlu bir işlem değil endişe etme anesteziyle yapılıyor zaten. Sonrasında hafif adet agrin ve biraz şişkinliğin oluyor. O da bir haftada geçiyor zaten. Benden 19 yumurta toplanmıştı o yüzden de şişkinlik olmuş olabilir. Opu günü ve sonraki gün dinlenmek yeterli.(ohss sendromu olursa durum farklı tabiki). Şimdi transfer aşamasındayım şimdi de epeyce ilaç kullanıyorum o ayrı![]()
Hayırlı olsun, bebeğiniz sağlıklı bir şekilde tutunsunYumurta sayısına hiç takilmayin o kadar yumurtadan 4 tane embriyomuz olduönemli olan kaliteli olması. Evet transfere hazırlık için de iğne kullanılıyor ve hatta inşallah sonuç olumlu olursa 12. Haftaya kadar da kullanmaya devam edecegim. Benim dondurulmuş transfer ama bir adet beklendi. Opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim. Doktor hem filmde hem hormonlarda bı sorun görmeyince beklemeye gerek yok dedi ve transfer hazırlıklarına başladık. tabi bu aşama da yaklaşık 17-18 gün sürüyor
iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Aminnn inşallah
dilerim sizin de gönlünüzdeki gibi olur herşey
![]()
Çok teşekkür ederim Aminnn insallahHayırlı olsun, bebeğiniz sağlıklı bir şekilde tutunsunbenim doktorum opudan sonraki adette değil bi sonraki adette başlayalım dedi. Mayısta ki adetimde gidicem bakalım artık haziran başına sarkar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Epey ilaç varmış. Ben gonalf ile oluyor sanıyordum. İnşallah transferinizde iyi geçer Dondurulmuş embriyo transferi mi olacaksınız yoksa bu ay mı?Canım ben iki kutu 450lik gonalf, bir kutu 300luk gonalf, iki kutu pergoveris, üç kutu oxodite ve iki adet gonapeptyl kullandım. Yumurta toplama hiç zorlu bir işlem değil endişe etme anesteziyle yapılıyor zaten. Sonrasında hafif adet agrin ve biraz şişkinliğin oluyor. O da bir haftada geçiyor zaten. Benden 19 yumurta toplanmıştı o yüzden de şişkinlik olmuş olabilir. Opu günü ve sonraki gün dinlenmek yeterli.(ohss sendromu olursa durum farklı tabiki). Şimdi transfer aşamasındayım şimdi de epeyce ilaç kullanıyorum o ayrı![]()
Aminn inşallah çok teşekkür ederimCevabınız için teşekkür ederim. Epey ilaç varmış. Ben gonalf ile oluyor sanıyordum. İnşallah transferinizde iyi geçer Dondurulmuş embriyo transferi mi olacaksınız yoksa bu ay mı?
Amin inşallah çok teşekkür ederimAminn inşallah çok teşekkür ederimevet dondurulmus embriyo transferi. 1 regl bekledi sadece doktorum. Darısı en güzel haliyle size olsun inşallah
![]()
Oligospermi için herhangi bir tedavi gördünüz mü peki? Benim eşimde oligospermiOlabiliyor Benim eşimde oligospermi bazen çok az çıkıyor 100 Bin felan bazen 10 tane felan çıkıyor ama bizde hiç çıkmadığı olmadı
Evet tedavi gördük ama bizde sonuç değişmedi açıkçası etki etmedi tedaviOligospermi için herhangi bir tedavi gördünüz mü peki? Benim eşimde oligospermi