• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 mart ayı transfer tüp bebek

Merhaba kızlar bende Nisan başında regl olucam ve sürecimiz başlayacak insallah 7yasinda bir oğlum var ellerinizden oper:) çok kardeş delisi ancak bende genetik problem olduğu için cesaret edememistim Ankara bahceci de olacağım tup bebek tedavimi.eczaneden Bi ilaç aliniyo dediler 4bin tl ve 10 bin TL arası değişiyor ilaç ücreti siz alıp geliyorsunuz dediler ancak bu ne ilacıdır kafama takıldı bu kadar pahaljmi gerçekten:)
Hayırlı olsun canım tedavin ☺️ Ben reçeteli aldım ilaçlarımı raporluydu ama malesef pahalı oluyor tabi.Senden ne ilacı istediler bilmiyorum ama tüp bebek ilaçları genel olarak pahalı malesef ☺️

Merhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Merhaba sonucunuz belli oldumu acaba? Bende 14.03. Yani dün 2 tane 6. Gün Embriyosu transfer oldum ilk deneyimim bugün 2. Günüm kasıklarımda hafif ağrı çekme gerginlik var gibi ayın 25.03. De test yaptıracağım rabbim allahın izniyle güzel sonuçlandırır çok zor bir süreç 😍😍😍😍

Merhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Merhaba kızlar, benimde bu ay ikinci tüp bebek denemesi olacak. Şuan estrofem Günde 4 defa kullanıyorum. İğneleri bulmak da çok zor:(

Kızlar merhaba,
2,5 yıllık evliyim evliliğin son 1,5 senesi cocuk istedik ancak bir sekilde olamadı daha fazla vakit kaybetmemek adına amh değeri de fazla düşmeden tüp bebek için karar verdik Ben dün embriyo transferi oldum. Benden 11 mart tarihinde 13 yumurta toplandı, 5. Güne 6 adet geldi. Yaşım 35 olduğu için 2 adet transfer yaptırdım kalan 4ünü dondurduk dünden beri ayaklarımı yastık üstü yaparak evde dinleniyorum hafif kasık ağrılarım olmakla birlikte bazı ilaçlarım devam ediyor, 28 mart gibi kanda gebelik testi yapacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. İstanbul’da ikamet eden arkadaslar için maçka parkının tam karşısında
Maçka eczanesinde tüp bebek için yumurta büyütme iğnelerini kolaylıkla bulabilirsiniz

Kızlar selam bende dün opu oldum 10 yumurta toplandı doktorum bugün aradı 7 tanesi döllenmiş. Özellikle 3. Gün transferi istiyeceğim dedi doğal ortamına bırakmak daha iyiymiş. Fakat hep 5. Gün iyi diye okuyorum? Bilgisi olan yazabilir mi 🙏

Merhaba kızlar bende 3. Denememizi bugün yaptık çift 5. Gün dondurulmuş embriyolarla. 31 mart test günüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın..sürekli yatmamanı öneririm, günde en az 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımını sağlamak için..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin🤲

Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın..sürekli yatmamanı öneririm, günde en az 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımını sağlamak için..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin🤲
Benim ilk tüp bebek girişimim pozitif olmuştu ama 18+3 de erken suyum geldiği için kayıp oldu. 2. Denememde tutmadı zaten. Bu 3. De çift embriyo istedi doktorum bizde öyle düşünüyorduk zaten çok pozitifimin bu sefer olacak diye düşünüyorum ama sonunda o test günü geliyor ya hiç gidip kan vermek istemiyorum psikolojik olarak. Annemde kalıyorum evin içinde yürüyorum malesef çünkü 5. Katta oturuyor ve asansör yok ilk gebeliğimde çok kanama yaşadım artık hareket etmekten bile korkar oldum inanın.

Slm kızlar bende Mart 13 de dondurulmuş 3. gün 3 embriyo transferi oldum bugün 10. gün 2 gün kaldı teste bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum belirtileriniz neler acaba

Merhaba ben de 5.günüm bir belirtiniz var mıydı acaba 5.günde 17.03 te transfer oldum test için sabırsızlanıyorum ama negatiften korkuyorum test günü 29u nasıl dayanacağım bilmiyorum

Benim ilk tüp bebek girişimim pozitif olmuştu ama 18+3 de erken suyum geldiği için kayıp oldu. 2. Denememde tutmadı zaten. Bu 3. De çift embriyo istedi doktorum bizde öyle düşünüyorduk zaten çok pozitifimin bu sefer olacak diye düşünüyorum ama sonunda o test günü geliyor ya hiç gidip kan vermek istemiyorum psikolojik olarak. Annemde kalıyorum evin içinde yürüyorum malesef çünkü 5. Katta oturuyor ve asansör yok ilk gebeliğimde çok kanama yaşadım artık hareket etmekten bile korkar oldum inanın.
Tabii ki inanıyorum, ben de 5. Katta oturuyorum ve evin içinde yürüyorum ve önerim kitap okuman..kafanı dağıtır..hayırlısıyla pozitif görürsün inşallah🤲

Slm kızlar bende Mart 13 de dondurulmuş 3. gün 3 embriyo transferi oldum bugün 10. gün 2 gün kaldı teste bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum belirtileriniz neler acaba
Bende 13 mart transfer oldum yarın test günüm benim bir belirtim yok hayırlı sonuçlar alırız inşaAllah

Back
X