Hayırlı olsun canım tedavinMerhaba kızlar bende Nisan başında regl olucam ve sürecimiz başlayacak insallah 7yasinda bir oğlum var ellerinizden oper:) çok kardeş delisi ancak bende genetik problem olduğu için cesaret edememistim Ankara bahceci de olacağım tup bebek tedavimi.eczaneden Bi ilaç aliniyo dediler 4bin tl ve 10 bin TL arası değişiyor ilaç ücreti siz alıp geliyorsunuz dediler ancak bu ne ilacıdır kafama takıldı bu kadar pahaljmi gerçekten:)
Merhaba sonucunuz belli oldumu acaba? Bende 14.03. Yani dün 2 tane 6. Gün Embriyosu transfer oldum ilk deneyimim bugün 2. Günüm kasıklarımda hafif ağrı çekme gerginlik var gibi ayın 25.03. De test yaptıracağım rabbim allahın izniyle güzel sonuçlandırır çok zor bir süreçMerhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Merhaba kızlar, benimde bu ay ikinci tüp bebek denemesi olacak. Şuan estrofem Günde 4 defa kullanıyorum. İğneleri bulmak da çok zorMerhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Sonuç belli oldu muBende 10 martta transfer oldum. 4.denemem 5.gün ngsli embriyo transferi oldum 2.gün bugun
İdrarda 8. 10. Gün pozitif gördüm bugün 10.gün kan verdim sonuca göre netleşecek hayırlısıylaSonuç belli oldu mu
Transfer öncesini sayıyor musunuzGerçekten kuzum birebir adet öncesi olan şeylerdi lütfen stres yapma olur muKuzum çift transferse benim 7. Gün erken gebelikte çıktı ama sen 8. Gün yap garanti olsun kuzum
Transfer günü sayılmıyor canımTransfer öncesini sayıyor musunuz
Benim de çift transfer de 3. Gün empriyosuydu transferden sonra 6. Günde erken gebelikte negatif çıkmıştı şimdi de değişir mi sonuç diye bekliyorumTransfer günü sayılmıyor canım
3. Gün için normal canım çok erken henüzBenim de çift transfer de 3. Gün empriyosuydu transferden sonra 6. Günde erken gebelikte negatif çıkmıştı şimdi de değişir mi sonuç diye bekliyorum
İnşallah bakalım3. Gün için normal canım çok erken henüz
Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın..sürekli yatmamanı öneririm, günde en az 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımını sağlamak için..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba kızlar bende 3. Denememizi bugün yaptık çift 5. Gün dondurulmuş embriyolarla. 31 mart test günüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim ilk tüp bebek girişimim pozitif olmuştu ama 18+3 de erken suyum geldiği için kayıp oldu. 2. Denememde tutmadı zaten. Bu 3. De çift embriyo istedi doktorum bizde öyle düşünüyorduk zaten çok pozitifimin bu sefer olacak diye düşünüyorum ama sonunda o test günü geliyor ya hiç gidip kan vermek istemiyorum psikolojik olarak. Annemde kalıyorum evin içinde yürüyorum malesef çünkü 5. Katta oturuyor ve asansör yok ilk gebeliğimde çok kanama yaşadım artık hareket etmekten bile korkar oldum inanın.Hayırlısıyla pozitifle sonuçlansın..sürekli yatmamanı öneririm, günde en az 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımını sağlamak için..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba ben de 5.günüm bir belirtiniz var mıydı acaba 5.günde 17.03 te transfer oldum test için sabırsızlanıyorum ama negatiften korkuyorum test günü 29u nasıl dayanacağım bilmiyorumMerhaba kızlar 4 martta 5.gün tek embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm tecrübelerinizi paylaşırmısınız benim ilk tüp bebek denemem
Tabii ki inanıyorum, ben de 5. Katta oturuyorum ve evin içinde yürüyorum ve önerim kitap okuman..kafanı dağıtır..hayırlısıyla pozitif görürsün inşallahBenim ilk tüp bebek girişimim pozitif olmuştu ama 18+3 de erken suyum geldiği için kayıp oldu. 2. Denememde tutmadı zaten. Bu 3. De çift embriyo istedi doktorum bizde öyle düşünüyorduk zaten çok pozitifimin bu sefer olacak diye düşünüyorum ama sonunda o test günü geliyor ya hiç gidip kan vermek istemiyorum psikolojik olarak. Annemde kalıyorum evin içinde yürüyorum malesef çünkü 5. Katta oturuyor ve asansör yok ilk gebeliğimde çok kanama yaşadım artık hareket etmekten bile korkar oldum inanın.
Bende 13 mart transfer oldum yarın test günüm benim bir belirtim yok hayırlı sonuçlar alırız inşaAllahSlm kızlar bende Mart 13 de dondurulmuş 3. gün 3 embriyo transferi oldum bugün 10. gün 2 gün kaldı teste bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum belirtileriniz neler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?