- 20 Mart 2023
- 125
- 69
- 13
- 29
Evet bel ve sırt ağrısı ve göğüslere ağrım vardı şimdi azaldıCnm hayirli olsun insallah :) belirtin varmiydi benimde 6.gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bel ve sırt ağrısı ve göğüslere ağrım vardı şimdi azaldıCnm hayirli olsun insallah :) belirtin varmiydi benimde 6.gunum
Bilmiyorum hayatım yaaa ilk transferimdede benim bu kadar belirgin değildi gozle zor giruluyodu ama hayalat çizgi vardı o yüzden emin olamadımİnsan bana olmasa o hayalet çizgi bile gözükmez di
Çok daha net görünüyor çok şükürBende o yüzden emin olamadım canım bu sabah tekrar yaptım sanki biraz daha koyu bı şekilde çıktı Eki Görüntüle 3223592
Çok şükür canım önemli olan kan ben kanı görene kadar sevinemiyorumÇok daha net görünüyor çok şükür
Kanı görünce de sevinemiyor insan. Ben 8. Gün verdim 129, 10. Gün verdim 277 cuma günü de kese için çağırdı doktor ama ben hâlâ sevinip inanamıyorumÇok şükür canım önemli olan kan ben kanı görene kadar sevinemiyorum![]()
Yaa dimi bide onlar varKanı görünce de sevinemiyor insan. Ben 8. Gün verdim 129, 10. Gün verdim 277 cuma günü de kese için çağırdı doktor ama ben hâlâ sevinip inanamıyorum![]()
Amin canımhiç test yaptınız mı acaba ?
Nasıl gidiyor belirti varmı??
Belirti olarak kasık ağrısı devam ama çok değilBugün 9.gün test yapmamak için direniyorum
Hadi hayirlisi varsa cikar yapsanda test gunun ne zaman canımBugün 9.gün test yapmamak için direniyorum
Ay hadi inşallah hergun dahada koyulaşırAyyy canım inşallah buda bı sabah ilk idrarla yaptığım test transfer günü hariç 6. Gün bu gün Eki Görüntüle 3223590
İnşallah canım benim aslında yarın kan vermeyi düşünüyorum yarın 7. Günüm ama vermeye de korkuyorum öyle değişik biseylerAy hadi inşallah hergun dahada koyulaşır
Ben bu sabah yaptım tek çizgiBugün 9.gün test yapmamak için direniyorum
Kaçıncı gün yaptınBen bu sabah yaptım tek çizgiyarın kan tahlili vereceğim
Transfer günü ile birlikte 9. GünKaçıncı gün yaptın
Canim burda okuduklarimdan teste cikmayip kanda cikanlar var, insallah kanda cikacakTransfer günü ile birlikte 9. Gün![]()
İnşallahCanim burda okuduklarimdan teste cikmayip kanda cikanlar var, insallah kanda cikacak
29 u test günüm beklemek istiyorum nolur nolmazHadi hayirlisi varsa cikar yapsanda test gunun ne zaman canım
Amin inşallah ama test gününü saymıyoruz diye biliyorum yani bugün 8.gün sizin inşallah kanda çıkacaktırİnşallahAz da olsa öyle umut ediyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
![]()