• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 mart ayı transfer tüp bebek

Arkadaslar dün 2 de transfer oldum yarım saat hastanede kaldıktan sonra taksiyle kalacağımız yere gittik 5 dakika yürüdüm sadece sonra odaya geçtim 2 saat falan dinlendim 1 kat merdivenle çıktım yemek yedim saat 8 gibi annem rahatsızlandı eve donmek zorunda kaldik 11 de otelden çıktık taksiyle havaalanina gittik 40 dakika sürdü baya yürüdüm havaalanin içinde sonra 2 saat orda oturdum gece 2 de uçakla döndük 4 de evdeydim acaba bir zararı olmuşmudur acıbademde yaptırdım 3 denemem embriyo yapıştırıcı ve kasılma iğnesi kullanıldı Bülent hoca aynı gün yolculuk yapmayın dedi uçakla sabah gidebilirsiniz dedi yinede korkuyorum aynı gün yolculuk yapan varmi
Ben de aynı gün akşam yolculuk yaptım ucakla havaalanından sonra üç saatte araba ile Rabbim yazmışsa eğer olur eğer nasip te yoksa o da Rabbimden gelen birşey vardır vakti zamanı

Kızlar yardım lütfen🙏 ilk defa iğnemi kendim yapayım dedim oksaparı göbeğime yaptım pistonu sonuna kadar indirdim ve çektim ama sonra ekjeksiyona baktığımda içinde biraz ilaç kalmıştı, eksik yapmış olurmuyum dersiniz, birde progestan dex iğnesi yaptım ondada iğneyi çıkardım çıkardığım yerden ilaç geldi biraz off çok gerildim

Canim rahatlatmak için yazıyorum seni 13 Mart'ta transfer oldu ve pozitif sonuç Rabbime şükürler.olsun. değerim hayli yüksek çıktı ama inan hala hiç belirtim yok..belirti aramayın ben de belirtim yok deyip beşinci gün idrar testinde pozitif gördüm yapıyım da yoksa hüsran olmasın diye düşün. Bazı şeyler genetik bile oluyor annem üç hamileliğimde de hiç belirti yaşamamış düşün hamile kaldığını bile iki üç ay adet görmeyince anliyormus. Bak ben de Çarşamba keseyi gorucem.nasipse ama belirti falan yok hala. Hatta bu yüzden gebe olduğum hala çıkıyor aklimdan

Bugün beşinci günüm hala sıfır belirti 😔 ikinci gün en azından kasıklarıma iğneler batmıştı sevinmiştim

Kızlar kanda betahcg baktırdım acilde bu gün transfer günü hariç 6. Günüm değerim sizce azmi çok yaa 6. Güne göre
Screenshot_20230326-170043.webp

Merhaba kızlar
22 martta dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum. Bugün bel ağrısı ve karın ağrım oluyor ara ara.
2. Tüp bebek denemem ilki kimyasal ile sonuçlanmıştı. Bir de dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümün alınması ile sonuçlandı.
2. Denemem inş tutar diye dua ediyorum.
Benim gibi ağrısı olanlar mevcut mu ?

Merhaba kızlar
22 martta dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum. Bugün bel ağrısı ve karın ağrım oluyor ara ara.
2. Tüp bebek denemem ilki kimyasal ile sonuçlanmıştı. Bir de dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümün alınması ile sonuçlandı.
2. Denemem inş tutar diye dua ediyorum.
Benim gibi ağrısı olanlar mevcut mu ?
Insallah hayirli sonuçlar alırız hep beraber bende dün transfer oldum

Back
X