- 19 Mart 2023
- 69
- 46
- 8
- 32
İnşallah... Rabbim herkesin gönlüne göre versinAmin inşallah ama test gününü saymıyoruz diye biliyorum yani bugün 8.gün sizin inşallah kanda çıkacaktır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah... Rabbim herkesin gönlüne göre versinAmin inşallah ama test gününü saymıyoruz diye biliyorum yani bugün 8.gün sizin inşallah kanda çıkacaktır
Verin kafanız rahat eder en azından herdakika dusunmektenseBen bu sabah yaptım tek çizgiyarın kan tahlili vereceğim
Ben de aynı gün akşam yolculuk yaptım ucakla havaalanından sonra üç saatte araba ile Rabbim yazmışsa eğer olur eğer nasip te yoksa o da Rabbimden gelen birşey vardır vakti zamanıArkadaslar dün 2 de transfer oldum yarım saat hastanede kaldıktan sonra taksiyle kalacağımız yere gittik 5 dakika yürüdüm sadece sonra odaya geçtim 2 saat falan dinlendim 1 kat merdivenle çıktım yemek yedim saat 8 gibi annem rahatsızlandı eve donmek zorunda kaldik 11 de otelden çıktık taksiyle havaalanina gittik 40 dakika sürdü baya yürüdüm havaalanin içinde sonra 2 saat orda oturdum gece 2 de uçakla döndük 4 de evdeydim acaba bir zararı olmuşmudur acıbademde yaptırdım 3 denemem embriyo yapıştırıcı ve kasılma iğnesi kullanıldı Bülent hoca aynı gün yolculuk yapmayın dedi uçakla sabah gidebilirsiniz dedi yinede korkuyorum aynı gün yolculuk yapan varmi
Aynen bende öyle düşündüm en azından yoksa iğneleri bırakırımVerin kafanız rahat eder en azından herdakika dusunmektense
Aynen inşallah hepimizin ki olur siz nerde yaptırdınız kaçıncı gün embriyosuBen de aynı gün akşam yolculuk yaptım ucakla havaalanından sonra üç saatte araba ile Rabbim yazmışsa eğer olur eğer nasip te yoksa o da Rabbimden gelen birşey vardır vakti zamanı
İğnelerden ziyade belirsizlik öldürüyor insanıAynen bende öyle düşündüm en azından yoksa iğneleri bırakırım
Amin Benimki Kıbrıs canım 5. Gün dondurulmuş ebriyoAynen inşallah hepimizin ki olur siz nerde yaptırdınız kaçıncı gün embriyosu
İğnelerden ziyade belirsizlik öldürüyor insak
Hayırlısı canım kalbini ferah tut dua oku kuran okuAmin Benimki Kıbrıs canım 5. Gün dondurulmuş ebriyo
Hayırlısı canım kalbini ferah tut dua oku kuran okuTabik
İnşallah geç tutunmadır da kanda çıkar. Bende umudumu kaybediyorum sankiTransfer günü ile birlikte 9. Gün![]()
Sizin 5 gün degilmiydi umudunuzu yitirmeniz için çok erken degilmi umutsuz olmayalımİnşallah geç tutunmadır da kanda çıkar. Bende umudumu kaybediyorum sanki
İnşallahİnşallah geç tutunmadır da kanda çıkar. Bende umudumu kaybediyorum sanki
Bugün beşinci günüm hala sıfır belirtiikinci gün en azından kasıklarıma iğneler batmıştı sevinmiştim
Insallah hayirli sonuçlar alırız hep beraber bende dün transfer oldumMerhaba kızlar
22 martta dondurulmuş 6.gün embriyo transferi oldum. Bugün bel ağrısı ve karın ağrım oluyor ara ara.
2. Tüp bebek denemem ilki kimyasal ile sonuçlanmıştı. Bir de dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümün alınması ile sonuçlandı.
2. Denemem inş tutar diye dua ediyorum.
Benim gibi ağrısı olanlar mevcut mu ?