2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Birde arkadaşlar bu iğneleri kullanırken avakado yesek sıkıntı olmaz dimi onun da yumurtalar üzerinde olumlu etkileri var diye duydum . siz beslenmeniz de nelere dikkat ediyorsunuz birbirimize yardımcı oluruz belki

Taze transfer için sormuştum aslında. Donmuş olan 1 embriyo var onu kullanmadan önce biraz daha taze denesem mi diye düşünüyorum.
Taze transfer sonrasında tetradox dostinex prednol coraspirin folik asit vs kullanmıştım ben. Ama doktora göre tedaviler değişiyor. Transfer öncesi de Gonal f meriofert kullanmıştım

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine başladım. Adana baskent Hastanesi'nde. Doktorum 10 tane yumurta gördü. Çift taraflı çikolata kisti var bende. İlaç olarak diofol, teatrio ve monodoks (ilaçlı ultrason la baktığı için içeride iltihap yapmasın diye) verdi. Nisan ayındaki adetimin 2. Yada 3. Günü tekrar gelmemi söyledi. Yumurta rezervim düşük olduğunu söyledi ama beni başka doktor yönlendirdiği için daha kötü bekliyodum gayet iyi dedi. Ben ekstradan tarçın bal çörek otu kürü, polen bal ve arı sütü bir de akşamları muz süt badem avakoda blendirda çekip içiyorum. Umarım güzel haberler alırız

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine başladım. Adana baskent Hastanesi'nde. Doktorum 10 tane yumurta gördü. Çift taraflı çikolata kisti var bende. İlaç olarak diofol, teatrio ve monodoks (ilaçlı ultrason la baktığı için içeride iltihap yapmasın diye) verdi. Nisan ayındaki adetimin 2. Yada 3. Günü tekrar gelmemi söyledi. Yumurta rezervim düşük olduğunu söyledi ama beni başka doktor yönlendirdiği için daha kötü bekliyodum gayet iyi dedi. Ben ekstradan tarçın bal çörek otu kürü, polen bal ve arı sütü bir de akşamları muz süt badem avakoda blendirda çekip içiyorum. Umarım güzel haberler alırız

Sonucunuzu bekliyorum muhakkak

Umarım yarın toplanacak hemen belli oluyormuş zaten boş yada dolu olduğu

Sonucunuzu bekliyorum muhakkak
Buradan yazarim muhakkak.. Ama sayi konusunda eminim etki ettigine.. Gorunen folikul sayim coktu benim. Tabii hepsinin yaklasik ayni zamanda buyumesi ayni olmuyor. Ama folikul olmasi moral verici. Insan bu olmazsa yine denerim folikul var diyor. Moral oluyor yani. Bize sadece tek bir tane saglikli ve bize tutunan embriyo ihtiyacimiz var. Cok cabaliyoruz elimiz evvel Allah' in izniyle bos kalmayacak..

İnşallah Canım birazdan çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra toplanacak dolumu boşmu belli olacak birtane kaliteli olsun bizim olsun

İnşallah Canım birazdan çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra toplanacak dolumu boşmu belli olacak birtane kaliteli olsun bizim olsun
ayni gun yapacagiz igneleri.. Dilerim es zamanli Allah hayirli, saglikli ve uzun omurlu bir evlat nasip eder ve bu son tedavimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…