Taze transfer sonrasında tetradox dostinex prednol coraspirin folik asit vs kullanmıştım ben. Ama doktora göre tedaviler değişiyor. Transfer öncesi de Gonal f meriofert kullanmıştımTaze transfer için sormuştum aslında. Donmuş olan 1 embriyo var onu kullanmadan önce biraz daha taze denesem mi diye düşünüyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Doğru zamanda gelsin miniklerimizHayırlı olsun inşallah Allah kalbinize göre versin bu defa
Öyleymiş canim araştırdım. Çok sağol. Artık transferden önce yiyeceğim.Canım hurma yeme düşüğe sebep olur hamilelikte doktorum bana yeme dedi
Sonucunuzu bekliyorum muhakkakBende 40 yasindayim. 10 aydir cesitli vitaminler kullandim. Sayiya etki ediyor bence. Ben D vitamini, cinko. selenyum, C vitamini, magnezyum, B12, B6, propolis, polen, DHEA kullandim. q10 gec ogrendim. Ondan da toplamda 200 mg gunluk 10-15 gun kullandim kanimca. Bulamadim bulabilseydim bal-polen-propolis karisimini 6ay kullanirdim en az. Bakalim sonucu gorecegiz. Allah buyuk.
Umarım yarın toplanacak hemen belli oluyormuş zaten boş yada dolu olduğuFaydasi kesin olmustur. 4 yumurta hic fena degil. Neden bos ciksin ki.. cikmaz hic onlari dusunup olumsuzu cagirma. zaten hepimize bize tutunan saglikli bir embriyo ihtiyacimiz var. Arkadasimin 1 yumurta bile cikmiyordu. Kizi oldu 4. denemede.. Yani 30 yumurtasi olanin olmayabiliyor 1 yumurtasi olanin olabiliyor. O yuzden taa buraya kadar gelmisken negatiflik yok..
Hadi bakalim.. Bol sans diliyorum.. Benimde nasipse sali gunu toplanacak.Umarım yarın toplanacak hemen belli oluyormuş zaten boş yada dolu olduğu
Buradan yazarim muhakkak.. Ama sayi konusunda eminim etki ettigine.. Gorunen folikul sayim coktu benim. Tabii hepsinin yaklasik ayni zamanda buyumesi ayni olmuyor. Ama folikul olmasi moral verici. Insan bu olmazsa yine denerim folikul var diyor. Moral oluyor yani. Bize sadece tek bir tane saglikli ve bize tutunan embriyo ihtiyacimiz var. Cok cabaliyoruz elimiz evvel Allah' in izniyle bos kalmayacak..Sonucunuzu bekliyorum muhakkak
Yaşımız aynı. Ben de q10 duydum. Impryl kullanıyorum uzun zamandır. Şimdi folik asit ekledim.Sonucunuzu bekliyorum muhakkak
Test yaptın mı canım tekrarEşimi bekliyorum kan vermeye gidicem erken daha biliyorum ama o değer bile bir seydir
Yok canım yarın sabah yapicam ben dün gece kanda baktırdım 32.5 çıktı değer yarın sabah da idrarla koyulug bakicamTest yaptın mı canım tekrar
Ay inş hayırlısı emeklerimiz boşa gitmesin sonucunuzu bekliyorumHadi bakalim.. Bol sans diliyorum.. Benimde nasipse sali gunu toplanacak.
İnşallah Canım birazdan çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra toplanacak dolumu boşmu belli olacak birtane kaliteli olsun bizim olsunBuradan yazarim muhakkak.. Ama sayi konusunda eminim etki ettigine.. Gorunen folikul sayim coktu benim. Tabii hepsinin yaklasik ayni zamanda buyumesi ayni olmuyor. Ama folikul olmasi moral verici. Insan bu olmazsa yine denerim folikul var diyor. Moral oluyor yani. Bize sadece tek bir tane saglikli ve bize tutunan embriyo ihtiyacimiz var. Cok cabaliyoruz elimiz evvel Allah' in izniyle bos kalmayacak..
Ay hadi hayırlı olsun çok sevindim, mart ayı uğurlu geldi:)Yok canım yarın sabah yapicam ben dün gece kanda baktırdım 32.5 çıktı değer yarın sabah da idrarla koyulug bakicam
İnsaAllah güzel yumurtalarin olur canım. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle.İnşallah Canım birazdan çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra toplanacak dolumu boşmu belli olacak birtane kaliteli olsun bizim olsun
ayni gun yapacagiz igneleri.. Dilerim es zamanli Allah hayirli, saglikli ve uzun omurlu bir evlat nasip eder ve bu son tedavimiz olur.İnşallah Canım birazdan çatlatma iğnemi vuracağım 36 saat sonra toplanacak dolumu boşmu belli olacak birtane kaliteli olsun bizim olsun
Çok teşekkür ederim inşallah bu son olur hepimizinİnsaAllah güzel yumurtalarin olur canım. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle.
Çok şükür diyorum sağlıklı ilerlemesi tek duam artıkAy hadi hayırlı olsun çok sevindim, mart ayı uğurlu geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?