Seninle test günümüz aynıydı sanırım, ilk idrarla yapınca haber ver ben de merak ettimİlk idrar değil bı de hiçbiri kasettekiler ilk beş dk içinde çıktı şimdi gittim baktım daha gözle görülür inşallah benledir bebeğim isteyen herkesledir. İlk canım benim ilk tüp bebeğim.
Sonuçta 1 tane yetecek ama her aşaması ayrı bi stres. Dua ediyorum hepimiz içinYumurta toplama gününe kadar özel kullandığınız vitamin
emin ol benden şanslısın benim şuan 4 yumurtam var bir tanesi çok geriden geliyor 5.güne gelirmi biri inan bilmiyorum
Folik asit kullandım sadece ayrıdan bişey vermedi. Eşime de vitamin verdiSonuçta 1 tane yetecek ama her aşaması ayrı bi stres. Dua ediyorum hepimiz için
İnşallah test kurudukca çizgi belirginlesmis bı de kaset test ben umutlandim valla iyiceO zaman ilk ve son olur inşallahhaber et bizi de sabah ilk idrarla yapınca
Yarın sabah yapicam canım ama normal testte beşinci gün bu kadar çizgi çıkması umutlandırdı beni.Seninle test günümüz aynıydı sanırım, ilk idrarla yapınca haber ver ben de merak ettim
İki ay rahim dinlendirme elzem mi? Çok uzun süre değil mi? :/yok dondurulmuş embiyolarımdan 2 tane koyuldu 2 ay rahim dinlendirme yaptırdı dr
Bence kesin pozitif. Hayırlı olsun. Ben test 10. Gün idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı ertesi gün beta hgc 17 çıktı. Daha sonra düşüşe geçti.Yarın sabah yapicam canım ama normal testte beşinci gün bu kadar çizgi çıkması umutlandırdı beni.
İnşallah canımYarın sabah yapicam canım ama normal testte beşinci gün bu kadar çizgi çıkması umutlandırdı beni.
Genelde iki ay öneriyorlar canım benim de öyle olduİki ay rahim dinlendirme elzem mi? Çok uzun süre değil mi? :/
İlaçlarınız nelerdi? İki doktor arasında kaldım ilaçlara göre karar vereceğim. Başarılı transferlerde ilaçlar nasıldı acaba?Genelde iki ay öneriyorlar canım benim de öyle oldu
Mrb bende 14 martta transfer oldum bugun 4. Gunum ayniyuz srnle benim test gunjm 24 kacincj gun embriyosu seninMerhaba kızlar ben de 14 Martta transfer oldum bugün 4. Günüm 27 Mart test günüm
Canim erken gwbelikte cikmadi normal kaset testtemi cikti ins yarin daha koyu cikar guzel haberlerini duyarizİnşallah test kurudukca çizgi belirginlesmis bı de kaset test ben umutlandim valla iyice
Donmuş ve tazede değişiyor canım. Hangisi için soruyorsunİlaçlarınız nelerdi? İki doktor arasında kaldım ilaçlara göre karar vereceğim. Başarılı transferlerde ilaçlar nasıldı acaba?
Ayrıca benim olumlu sonuçlanmadı. Bir taze bir donmuş oldum ikisi de negatifti. Şimdi yine donmuş deniyorumİlaçlarınız nelerdi? İki doktor arasında kaldım ilaçlara göre karar vereceğim. Başarılı transferlerde ilaçlar nasıldı acaba?
Kabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?Yumurta toplama gününe kadar özel kullandığınız vitamin yada başka birşey varmıydı
Canim transferden sonra hurma yeme rahim kasılmasına yol açar doğum için öneriyorlar ben de sadece Meryem suresi okutturdum 41 tane. Sana tek tavsiyem trasnfer hazırlığına giderken her gün yarım avakado ye olgunalrindan olsun benn 15.5 mm rahim kalınlığı ile transfer oldum. Ama hurmayı yeme sakın. Transfer öncesi ye ama sonrası yeme. Avokado ve su transferden sonra ise çiğ kabak kefir ceviz badem mutlak günlük ye avakado ya da devam et transfer bu mutlaka üç lotre suKabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Canim erken gwbelikte cikmadi normal kaset testtemi cikti ins yarin daha koyu cikar guzel haberlerini duyariz
Teşekkür ederim canim. Okuyan hoca bana öyle dedi. İyikide uyardın. Transferden önce hergun bir tane yerim o zamanJJn
Canim transferden sonra hurma yeme rahim kasılmasına yol açar doğum için öneriyorlar ben de sadece Meryem suresi okutturdum 41 tane. Sana tek tavsiyem trasnfer hazırlığına giderken her gün yarım avakado ye olgunalrindan olsun benn 15.5 mm rahim kalınlığı ile transfer oldum. Ama hurmayı yeme sakın. Transfer öncesi ye ama sonrası yeme. Avokado ve su transferden sonra ise çiğ kabak kefir ceviz badem mutlak günlük ye avakado ya da devam et transfer bu mutlaka üç lotre su
Ben bı de duaya çok inanan bir insanım transferden önce her gün fetih suresi ve Meryem suresi dinledim sabah namazinda 55 tane ya mucip esmasi çekip dua ettim. Arabada giderken de Meryem suresi fetih suresi dinleyerek gittim elimi karnıma koyup dua ettim hep yolda giderken yüz tane Kevser suresi okuyup hep Allah'tan istedim transferde ekranda embriyom duruyodu ona hep okudum Ayetel Kürsi Felak nas rabbiyesir koyulurjen de elim karnimda hep dua rttim Meryem ve fetih suresi dinlemeye devam ediyorumKabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Ben de transferden önce yedim hep sonra biraktimTeşekkür ederim canim. Okuyan hoca bana öyle dedi. İyikide uyardın. Transferden önce hergun bir tane yerim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?