insaAalh tutunmuş pozitif olmuştur.Evet canım erken gebelikte çıkmadı normalle yaptım beş dk da çıktı şimdi de iyice belirgin emin olamadım ikinciye yaptım durdukça az koyulasmislae yarın ilk idrarla yapicam bı litre su içmiştim o testi yaparken
insaAalh tutunmuş pozitif olmuştur.
Sabah kaset test yaptım silik çizgi ile pozitifi gördüm Rabbime emanet isteyen herkese versin bana da sizlere deinsaAalh tutunmuş pozitif olmuştur.
Pazartesi toplanacak ilaç verilmedi ben yumurtaların boş çakmasından korkuyorumKabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Allah razı olsunSonuçta 1 tane yetecek ama her aşaması ayrı bi stres. Dua ediyorum hepimiz için
Korkma canim strese hiç girme. Allah nasip ederse olur insaAllahPazartesi toplanacak ilaç verilmedi ben yumurtaların boş çakmasından korkuyorum
Ay inşAllah hem maddi hem manevi çok yorucu bir süreç rabbim hiç kimsenin emeğini boşa vermesinKorkma canim strese hiç girme. Allah nasip ederse olur insaAllah
yumurta kalitesi icin birseyler yapiyor musunuz? Yapiyorsaniz fayda gordunuz mu?Meraba kızlar ben 11 martta başladım 2 çi denemem ankaradan yazıyorum amh 0.089 çıktı bu ikinci denemem ilk denememde yumurtalar boş çıktı bu ay doktor 4 yumurtan var dedi başladık tedaviye meriofet ve gonalf başladık hayırlısı bakalım
Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacakyumurta kalitesi icin birseyler yapiyor musunuz? Yapiyorsaniz fayda gordunuz mu?
Faydasi kesin olmustur. 4 yumurta hic fena degil. Neden bos ciksin ki.. cikmaz hic onlari dusunup olumsuzu cagirma. zaten hepimize bize tutunan saglikli bir embriyo ihtiyacimiz var. Arkadasimin 1 yumurta bile cikmiyordu. Kizi oldu 4. denemede.. Yani 30 yumurtasi olanin olmayabiliyor 1 yumurtasi olanin olabiliyor. O yuzden taa buraya kadar gelmisken negatiflik yok..Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacak
Bende 40 yasindayim. 10 aydir cesitli vitaminler kullandim. Sayiya etki ediyor bence. Ben D vitamini, cinko. selenyum, C vitamini, magnezyum, B12, B6, propolis, polen, DHEA kullandim. q10 gec ogrendim. Ondan da toplamda 200 mg gunluk 10-15 gun kullandim kanimca. Bulamadim bulabilseydim bal-polen-propolis karisimini 6ay kullanirdim en az. Bakalim sonucu gorecegiz. Allah buyuk.Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacak
Transferin taze mi dondurulmuş mu olacak canim. Birde kaçıncı gün embriyosu.Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o sevgiyi bizde tatar bizde ellere bakmayiz inşallah
Arkadaşlar gelecek cuma transfer olacağım 2c kalite embriyo nedir böyle hamile kalan varmı acaba
Akdeniz üniversitesi ilk denememiz inşallah dualarınızı eksik etmeyin
5. Gün canımMrb bende 14 martta transfer oldum bugun 4. Gunum ayniyuz srnle benim test gunjm 24 kacincj gun embriyosu senin
Taze transfer için sormuştum aslında. Donmuş olan 1 embriyo var onu kullanmadan önce biraz daha taze denesem mi diye düşünüyorum.Donmuş ve tazede değişiyor canım. Hangisi için soruyorsun
Hayırlı olsun inşallah Allah kalbinize göre versin bu defaAyrıca benim olumlu sonuçlanmadı. Bir taze bir donmuş oldum ikisi de negatifti. Şimdi yine donmuş deniyorum
Canım hurma yeme düşüğe sebep olur hamilelikte doktorum bana yeme dediKabak çekirdegi, ananas,kuru incir yedim.Sebze ağırlıklı beslendim. Folikasit d vitamini kullandım canım.Tabi bunların hiç birini doktor ye demedi. Benim burada kadın doğum doktorum vardi. O tavsiye etmisti. Hatta progestan fitil kullan dedi. Emre hoca nasıl beslenmem gerektiğini de söylemedi.Sanirim bizi umutsuz vaka olarak gördü. Yüzde 8 şans verdi. Psikolojik men biraz çöktüm ozaman. Eşimin doktoru da Kaan Aydos o çok motive etti bizi. Benim umudum var. 41 Yasin okutturdum. Şimdi 7 hurmaya Meryem süresini okutturdum. Transferden sonra yemeğe başlayacağım.Size ilaç verildi mi?
Bende de 225 başladılar kan değerine göre yükseltip düşürmüşlerdi diye hatırlıyorumSeninde ilk tüp bebek sanırım bende niye yüksek başladılar bilmiyorum 225 fazla geldi iğneyi vururken de zorlandım epey
Evet kan değerlerime bakıp bu değeri verdiler zaten bakalım hayırlısı bugün 3.iğnemi olacağım çarşamba kan vereceğimBende de 225 başladılar kan değerine göre yükseltip düşürmüşlerdi diye hatırlıyorum
Sanıırm enjekte ettiğim sıvı fazla olduğu için yanma yapıyor çarşamba kan kontrolüm var ona göre devam mı değil mi bakılacak sanırım umarım her şey güzel devam eder de sağlıklı güzel embriyolar oluşurHmm bir değere bağlı olarak mı belirliyorlar ganol f yetmedi hatta 900 bitti 450 bir daha aldım kaldı elimde son kez yaptım dolapta duruyor 8 gündür yapıyorum 4. Gün oxoside başladım 4 günde onu yaptım günde 2 tane karın ağrısı ve acısı olur gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?