- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
ben gebe programı indırdım orda kasım diyor bilmem belki yanlıştır peş peşe olacaklar inşallah sağlıklı olsunlarda başka bir sey istmem belki geleceğin bilim insanlarını doğurururz :)Transfer gününden beri gece yatarken gündüz hep masajla dua okuyorum konuşuyorum ben olumsuzdum olmaz diye ama mucize oldu tek yumurtam vardı eğer tutmasaydı başa dönecektim aralıkta doğacak ben öyle hesapladım yumurtanın döllendiği günden itibaren yanlış mı oldu
o ağrılar çok normalmiş ben 6+1 oldum hala adet ağrısı sırt kemik ağrısı ve bende sinir çoğaldı herkese sinirliyim doktorum normal dedi rahim ağrıları genişleme olduğu için oluyormus yavaş yavaş başladılarMerhabalar bende sürecimden bahsetmek istiyorum belki fayda sağlar 27 mart transfer günümdü dondurlmş 5a kalite 5. Gün embriyosu 1 nisanda yani 5. Günü idrar testi yaptım dayanamdm negatifti , akşam yaptım silik çıktı 2 nisanda yaptım gene silik 3 nisanda kan verdim 52 cıktı asıl günüm 5 nisandı dayamadım belirti olarak ilk üç gün ağır kasık ve bel ağrısı vardı kasılma vs birde hapşurma ne alakaysa :)
bende kullanıyorum ama ben sabah aksam 2 defa 2 tanede prolutex iğne kullanıyorum oda progesteron dahada birsürü hapBen lutinus fitil kullandığım için oluyor arada sen kullanıyor musun?
Kuzum doktor bana idrardır dedi yada fitiller yapıyordur dediFitiller akıntı yapıyor canım
Doktor bana şuan ki testin önemli değil buğün kan verdim dedim oda önemli değil dedi transferın 12 günü test vermen gerekiyor o önemli dediben gebe programı indırdım orda kasım diyor bilmem belki yanlıştır peş peşe olacaklar inşallah sağlıklı olsunlarda başka bir sey istmem belki geleceğin bilim insanlarını doğurururz :)
Valla korkuyorum inşallah kese falan görülür boş yada kimyasal çıkmaz yemin ederim korkudan sevinemiyorumtabı canım olması normalmıs ben fitil kullanıyorum sabah sende kullanıyorsun bıldıgım kadarıyla fitil fazla gelen kısmı atmaya başlıyormus kan bıle gelse korkma sakın bilgili ol tedbirini al gelen kan miktarı önemli
ay canım ya doktorlar kalp atışı duymadan kesin demiyorlar zaten bendede iki keseyi gördü sonra yolk kesesi dedi ama kesin konusamam dedi benımde 13 nisanda randevum yolk kesesı olunca boş olmuyormuş ama bende korkuyorum senin kan sonuçların kaç çıktı yükselmesi nasıl yazarmısınValla korkuyorum inşallah kese falan görülür boş yada kimyasal çıkmaz yemin ederim korkudan sevinemiyorum
Ben buğün verdim daha çıkmadı birde ayın 6 sı doktorun dediği gün var ona göre ilerleyecek tedavim keşke uyusum o güne kadar çok stres oldumay canım ya doktorlar kalp atışı duymadan kesin demiyorlar zaten bendede iki keseyi gördü sonra yolk kesesi dedi ama kesin konusamam dedi benımde 13 nisanda randevum yolk kesesı olunca boş olmuyormuş ama bende korkuyorum senin kan sonuçların kaç çıktı yükselmesi nasıl yazarmısın
Bende bekleyemiyordum başka bir doktora gidecektim zaten doktor bulmam lazımdı kanama olunca hemen yakınlarda özel bir hastaneye gittim keseyi orda gördüm etrafın dada kan yok deyince rahatladım şimdi cuma seçtiğim doktora gidicem bana haftaya gel kalp atışını duyarız dedi tüp bebek doktorum 13nde randevu verdi sen kaç haftalık görünüyorsun kontrollerini başka doktorda devam edeceksen araştır bul git görün ama erken olduğu için alttan muayene ediyorlar ve bence de zararı yokBen buğün verdim daha çıkmadı birde ayın 6 sı doktorun dediği gün var ona göre ilerleyecek tedavim keşke uyusum o güne kadar çok stres oldum
Bekledim. Bugün kan testi verdim. Sonuç bekliyorum.duanızı beklerim.Siz bilirsiniz ben ilk kaset yapmıştım negatif çoktı sonra eşim almıştı yaptım çift çoktı
Sabretmek zor. Çok duygusalım ben de.Ben buğün verdim daha çıkmadı birde ayın 6 sı doktorun dediği gün var ona göre ilerleyecek tedavim keşke uyusum o güne kadar çok stres oldum
Çok tebrik ediyorum.Evet kuzum çift çizgi çıktı birini cumartesi yaptım diğerini bugün çok şükür
Benim de transfer günüm 27 mart inşallah !Merhabalar bende sürecimden bahsetmek istiyorum belki fayda sağlar 27 mart transfer günümdü dondurlmş 5a kalite 5. Gün embriyosu 1 nisanda yani 5. Günü idrar testi yaptım dayanamdm negatifti , akşam yaptım silik çıktı 2 nisanda yaptım gene silik 3 nisanda kan verdim 52 cıktı asıl günüm 5 nisandı dayamadım belirti olarak ilk üç gün ağır kasık ve bel ağrısı vardı kasılma vs birde hapşurma ne alakaysa :)
4.haftanın içindeyim benim 3 ay kontrolümü tüp bebek merkezi yapıyor sonra istediğin yere gidiyorsunBende bekleyemiyordum başka bir doktora gidecektim zaten doktor bulmam lazımdı kanama olunca hemen yakınlarda özel bir hastaneye gittim keseyi orda gördüm etrafın dada kan yok deyince rahatladım şimdi cuma seçtiğim doktora gidicem bana haftaya gel kalp atışını duyarız dedi tüp bebek doktorum 13nde randevu verdi sen kaç haftalık görünüyorsun kontrollerini başka doktorda devam edeceksen araştır bul git görün ama erken olduğu için alttan muayene ediyorlar ve bence de zararı yok
Allahım inş hayırlısı ile nasip eder canım zorlu bir süreçBekledim. Bugün kan testi verdim. Sonuç bekliyorum.duanızı beklerim.
Teşekkür ederim 3 haftalığız şuanTebrik ederim
Benim doktorum bana birşey söylemedi gönlüm onunla devam etmek ister ama onun gebelik muayenesi pahalı ben hem evime yakın hem daha uygun ama özel hastane buldum doktorumuda sevdim bakalım cuma ne olacak4.haftanın içindeyim benim 3 ay kontrolümü tüp bebek merkezi yapıyor sonra istediğin yere gidiyorsun
Doğum paketi içinde mi peki ben daha araştırmadım 3 ay mecbur tedavi devam ediyor fiyatta anlaşırsak doğumumu onda yapacağımBenim doktorum bana birşey söylemedi gönlüm onunla devam etmek ister ama onun gebelik muayenesi pahalı ben hem evime yakın hem daha uygun ama özel hastane buldum doktorumuda sevdim bakalım cuma ne olacak
benim bildigim kalp atışı duyulunca tüp bebekle ilgin kalmıyor ama demek anlaşmakla alakalı gidince bir sorayımDoğum paketi içinde mi peki ben daha araştırmadım 3 ay mecbur tedavi devam ediyor fiyatta anlaşırsak doğumumu onda yapacağım
Benim doktor zengin bacım adamın hem özel kliniği hem ünüversite has var doğumu da anlaşması olan başka bir özel hastanede yapıyorbenim bildigim kalp atışı duyulunca tüp bebekle ilgin kalmıyor ama demek anlaşmakla alakalı gidince bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?