2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benim doktor zengin bacım adamın hem özel kliniği hem ünüversite has var doğumu da anlaşması olan başka bir özel hastanede yapıyor
Benim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecem

Benim de öyle 3ay gelecen dedi doğumda istersen olur dedi ama bunlar için daha erken benim için ilk değerim 36 .85 çıktı katlanirsa ilaçlarda devam edecem
Aynen erken canım inşAllah herşey yolundadır inan sevineyim mi sevinmeyeyimmi bilemedim benim sonuç yarın çıkacak erkende çıktı ama kan önemli

Bende o fitilden kullanıyorum günde 3 defa benimde kanda pozitif cuma günü kese görünümü yapacağım ama o fitil akarken karnım ara ara çok hafif sancı yapıyor sizde de oluyor mu acaba ?
Evet ya tam akıntı olurken sancı da beraberinde oluyor. Her defasında kan mı diye tuvalete koşuyorum sanırım biz tüp bebek annelerinin korkuları, endişeleri doğuma kadar geçmez

Kızlar selam bende dondurulmuş iki adet 6. Gün embriyosu transfer oldum dün 6. Günümdü idrar testi yaptım pozitifti dayanamadım kan testi yaptırdım oda 21 çıktı nasıl sizce sonuç 6. Güne göre

Benimde 18 toplandı yumurtam ama 2 tanesi oluşabildi.Rahmi dinlendirmek için 1 ay adet dönemi bekliycez dedi adet olmayı bekliyorum resmen

Kızlar selam bende dondurulmuş iki adet 6. Gün embriyosu transfer oldum dün 6. Günümdü idrar testi yaptım pozitifti dayanamadım kan testi yaptırdım oda 21 çıktı nasıl sizce sonuç 6. Güne göre
Çok erken vermişsin sin kab testini kedni gününde verirsen değer 50 üzerinde hamile sayılıryormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…