2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Benimkide zengindir kesin ama :) sen hangi şehirdesin hangi hastane doktorun kim ne cok sordum dımı
Ankara centrum Recai paputçu canım kan sonucum çıkmamış daha stres oldum durdukça koyulaşmış ben anlamadım varmı yokmu

Eklentiler

• IMG_2345.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 8C19F0C9-56FD-48D0-B42C-1AE7800E827C.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 30
Ankara centrum Recai paputçu canım kan sonucum çıkmamış daha stres oldum durdukça koyulaşmış ben anlamadım varmı yokmu
tabiki var ama sağlık ocağındamı verdin aslında barkod aldıysan netten kan sonucu yaz barkodu gir çıkar diye biliyorum ben özelde yaptırmıstım 2 saate dedıler maıl gelmeyınce sınırden delırmıstım

Balım kanı verdim ama çıkmadı dün verdim
ben sana birşey soracam benim transferden beri var ama sonraları dahada arttı rahimde tuhaf bir his var sizlerdede varmı yani sanki içimde su dolu balokcuk var bi sağa bi sola gidiyo arada iğne batmaları oluyor birtek bendemı böyle herkes birseyler hissedıyormu merak ettm

Canım benim özellikle sağ kaşığım bacak içine doğru vuran bir ağrı var batmalar bendede oluyor göğüsler büyüdü ağrı var dokununca hafif bel ağrısı bazen kalçama vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…