- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Sağlık ocağında yaptırdığınız testleri erken görmek için bi adres ve şifre veriyorlar mutlaka tahlil tüplerini alırken isteyinÇıkmadı tahlil daha bekliyorum canım 1 saate çıkar heralde
Ankara centrum Recai paputçu canım kan sonucum çıkmamış daha stres oldum durdukça koyulaşmış ben anlamadım varmı yokmuBenimkide zengindir kesin ama :) sen hangi şehirdesin hangi hastane doktorun kim ne cok sordum dımı
benim 5. günden 8. güne kadar hemen hemen hep böyle siliktiBenimkin den iyi benim 11 kan verdiğim günün testi
Sağlık ocağına gittim orayada düşmemiş kuzum hamile kalmadan dokuz doğurdum resmenSağlık ocağında yaptırdığınız testleri erken görmek için bi adres ve şifre veriyorlar mutlaka tahlil tüplerini alırken isteyin
Hehhehehe inşallah sonucu güzel olur beklediğinize değer inşallahSağlık ocağına gittim orayada düşmemiş kuzum hamile kalmadan dokuz doğurdum resmen
tabiki var ama sağlık ocağındamı verdin aslında barkod aldıysan netten kan sonucu yaz barkodu gir çıkar diye biliyorum ben özelde yaptırmıstım 2 saate dedıler maıl gelmeyınce sınırden delırmıstımAnkara centrum Recai paputçu canım kan sonucum çıkmamış daha stres oldum durdukça koyulaşmış ben anlamadım varmı yokmu
Ya ben önce kuyu çıkıp sonra siliğe dönünce tedirgin oldumbenim 5. günden 8. güne kadar hemen hemen hep böyle silikti
Ay inş canım ya olmadı acile gideceğimHehhehehe inşallah sonucu güzel olur beklediğinize değer inşallah
Hayır canım durdukça öyle oluyor o bende de aynısı oldu endişe etmeCanım hamilelik yok gibi değer idrarda düşmeye başlamış
bende ılk tek kese görüldü 2 gün sonra 2. kese gorulu ama aradaki perde görülmüyor dedı belkide tek yumurtadur bellı olmaz sımdı dedı sızın nasıldı ultrason varsa atarmısnzHayır çift embriyo verilmişti
Balım kanı verdim ama çıkmadı dün verdimHayır canım durdukça öyle oluyor o bende de aynısı oldu endişe etmekanı ne zaman vereceksin
yok olma bendede oldu hatta ben gördum eşim hayal görüyorsun bile dediYa ben önce kuyu çıkıp sonra siliğe dönünce tedirgin oldum
İlk tezlerim daha koyu çıkmıştı bu silik çıktı bende galiba beta düştü yok dedim gebelikyok olma bendede oldu hatta ben gördum eşim hayal görüyorsun bile dedi
ben sana birşey soracam benim transferden beri var ama sonraları dahada arttı rahimde tuhaf bir his var sizlerdede varmı yani sanki içimde su dolu balokcuk var bi sağa bi sola gidiyo arada iğne batmaları oluyor birtek bendemı böyle herkes birseyler hissedıyormu merak ettmBalım kanı verdim ama çıkmadı dün verdim
Nasıl yani kan sonucu mu çıkmadı kanda mı bebek çıkmadıBalım kanı verdim ama çıkmadı dün verdim
Ay inş canım ya olmadı acile gideceğim
Canım benim özellikle sağ kaşığım bacak içine doğru vuran bir ağrı var batmalar bendede oluyor göğüsler büyüdü ağrı var dokununca hafif bel ağrısı bazen kalçama vuruyorben sana birşey soracam benim transferden beri var ama sonraları dahada arttı rahimde tuhaf bir his var sizlerdede varmı yani sanki içimde su dolu balokcuk var bi sağa bi sola gidiyo arada iğne batmaları oluyor birtek bendemı böyle herkes birseyler hissedıyormu merak ettm
Kan sorucu çıkmadı daha sağlık ocağında yaptım sisteme düşmemişNasıl yani kan sonucu mu çıkmadı kanda mı bebek çıkmadı
Evet ben ilk kani kendi doktorum da verdim o sıra konuştum napacaz hamilelik olursa dedim anlattiay ne güzel bana kimse öyle bısersey demedı belkıde içindedir ama ben sormadım tühh gerçi dediğin gibi daha erken
Şükür o zaman sorun yokKan sorucu çıkmadı daha sağlık ocağında yaptım sisteme düşmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?