2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

İnşallah canım kan pıhtılaşmış labaratuvara gönderirken o yüzden bakamamışlar doktor içtiğin ilaçlardan pozitif çıkıyordur dedi

Benim de çizgi siliniyor gibi gelmişti böyle idrarla olmaz kanla takip edin
Benim 6. Gün öğle saatlerinde tuvalette temizlenirken selpaga sümük gibi toprak gri renk arası bi yapışkan pıhtı geldi acaba embriyo mu düştü derken 6. Gün akşamı gene tuvalette temizlenirken selpaga açık pembe sulu bişi geldi bugun 7. Gün akşama kan versem Birşey çıkar mı acaba

Bence silik çıkma sebebi testle alakalı. İlk çizgi de diğer iki teste göre daha silik. Olumsuz düşünme 150-200 arasında çıkacak inşaallah

Kızlar erken gebelik testi değilde normal kaset test yapan oldu mu aranızda? Erken gebelik testine göre daha silik çıkması normal mi transferin 6. Günü

Kızlar benim kan 21.12 çıkmıştı pozitif 36 saat sonra kan testini tekrarladım bu seferde 21.68 çıkmış değer düşmemiş ama çıkmamışta nedir sizce bu acaba başta iki embriyo da tuttı da sonradan biri düştü mü çünkü ikiside düşse değer de düşmeye başlardı ay kafayı bozucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…