- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
İnşallah canım kan pıhtılaşmış labaratuvara gönderirken o yüzden bakamamışlar doktor içtiğin ilaçlardan pozitif çıkıyordur dediay çok enteresan ya bir önceki tüp bebek tedavimde sık sık yaptırıyordum hep maksimum 2 saat içinde çıkıyordu, bu beklemek daha çok strese sokuyor insanı, inş yarın güzel haber alıp rahat bir nefes alırsın.
İftardan sonra gitmeyi düşünüyorum inş güzel bir sonuç alırım yoksa sabaha kadar çok kötü hissedeceğimKeşke yarını beklemeseniz acile gidip verseydiniz çıkardı şimdi ye kadar
Bence gidin yarın sabaha bekleyecek durum değil bi aksi durum varsa da belki önlemi alınırİftardan sonra gitmeyi düşünüyorum inş güzel bir sonuç alırım yoksa sabaha kadar çok kötü hissedeceğim
Haklısınız gitmem gerek inş kötü birşey çıkmazBence gidin yarın sabaha bekleyecek durum değil bi aksi durum varsa da belki önlemi alınır
İnşallah canım inşallah test yapmayı bırakın bence bu kan testi aydınlatır az da olsa siziHaklısınız gitmem gerek inş kötü birşey çıkmaz
Benim 6. Gün öğle saatlerinde tuvalette temizlenirken selpaga sümük gibi toprak gri renk arası bi yapışkan pıhtı geldiBenim de çizgi siliniyor gibi gelmişti böyle idrarla olmaz kanla takip edin
Bence silik çıkma sebebi testle alakalı. İlk çizgi de diğer iki teste göre daha silik. Olumsuz düşünme 150-200 arasında çıkacak inşaallahEvet ama en son yaptığım silik çoktı kan pıhtılaşmış gönderememişler tahlile yarın hastaneye gideceğim benim korkum en son yaptığım test diğerlerine göre silik çoktı beta mı düştü diye düşündüm Sağlık ocağındaki doktor ilaçlardan böyle çakıyor dedi testin biri 7 gün 2. 9 gün 3. Yaptığım 11 ama kafam çok karıştı doktorlar mahvetti beni
Ay inş söyle nerdeysen çakınca gelip seni öpeyimBence silik çıkma sebebi testle alakalı. İlk çizgi de diğer iki teste göre daha silik. Olumsuz düşünme 150-200 arasında çıkacak inşaallah
Çok güzel 2 katından fazla artmış. 5. Gün embriyosu değil mi?Transferin 7. Günü betam 52 çıktı 9. Günü 118 sizce nasıl
Gidip kan verdin miİftardan sonra gitmeyi düşünüyorum inş güzel bir sonuç alırım yoksa sabaha kadar çok kötü hissedeceğim
Verdim canım bekliyorum çıkmasını korkuyla nolur dua edinGidip kan verdin mi
Evet 1 ay dondurlmuş embriyoÇok güzel 2 katından fazla artmış. 5. Gün embriyosu değil mi?
İnşallah olumlu çıkar inşallahVerdim canım bekliyorum çıkmasını korkuyla nolur dua edin
İnşAllah tatlımİnşallah olumlu çıkar inşallah
Aminnnİnşallah olumlu çıkar inşallah
Valla iftardan sonra kan vericem dediğinden beri dua ediyorum. Ne zamana çıkarmışVerdim canım bekliyorum çıkmasını korkuyla nolur dua edin
Canım 45 dk falanValla iftardan sonra kan vericem dediğinden beri dua ediyorum. Ne zamana çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?