- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
Benim 11 .gün ya iyi değer lazımdı ama hayırlısıbenim 5. günden 8. güne kadar hemen hemen hep böyle silikti
İnşAllah kızlar bu arada evi süpürüyormusunuz bana yapma dediler çay kahve yasak ama evi süpürmem lazımŞükür o zaman sorun yok
Ufak tefek ağır ağır hep yaptım transferin 3. Günü başladım işeİnşAllah kızlar bu arada evi süpürüyormusunuz bana yapma dediler çay kahve yasak ama evi süpürmem lazım
Yemek toplama toz bende hep yaptım ama süpürgeye daha cesaret edemedimUfak tefek ağır ağır hep yaptım transferin 3. Günü başladım işe
Ben de aynı hatayı yapmıştım. Sağlık ocağı kan sonucu çok geç çıkıyor. En iyisi özel bir hastanede kan vermek. 2 saate çıkıyor. Ben sağlık ocağı kanını 2 gün bekledimSağlık ocağına gittim orayada düşmemiş kuzum hamile kalmadan dokuz doğurdum resmen
O zaman kalsın canım aman boşver önemli değilYemek toplama toz bende hep yaptım ama süpürgeye daha cesaret edemedim
Ya aynen 2. Gün oldu hala bekliyorum mideme kramp girdiBen de aynı hatayı yapmıştım. Sağlık ocağı kan sonucu çok geç çıkıyor. En iyisi özel bir hastanede kan vermek. 2 saate çıkıyor. Ben sağlık ocağı kanını 2 gün bekledim
herkeste bazı belirtiler oluyor normal demek özellıkle şişlik gaz gerilme sırtımda ağrıyor bazen bana şimiden çalışmak ızdırap oluyor bazen ilerleyen zamanları düşünemıyorum Allahtan muhasebeciyim masabaşı olmasa ölmüştümCanım benim özellikle sağ kaşığım bacak içine doğru vuran bir ağrı var batmalar bendede oluyor göğüsler büyüdü ağrı var dokununca hafif bel ağrısı bazen kalçama vuruyor
Kafam dağılıyor en azından yoksa zaman geçmiyorO zaman kalsın canım aman boşver önemli değil
ben çaya bağımlıydım azalttım ve açık içiyorum kahve bıraktım zaten sigarada içmiyorum çay içmezsem olmaz ama doktorum bırak demedı cay kahve azalt dedi evi süpürmedım daha annem görümcem ablam sagolsun geçen eşim süpürdü valla bulabılrısan haftalık temizlik yapacak yardımcı bul ben ayarlamaya calısıyorumda bulamadı henuzİnşAllah kızlar bu arada evi süpürüyormusunuz bana yapma dediler çay kahve yasak ama evi süpürmem lazım
Eğer sonuçlar belli olsa robot süpürge almayı düşünüyorum eşimde yardımcı oluyor sağ olsun toplama silme sorun olmuyor benim normal süpürge şu ihlasın robotlarından oda haddinden ağır normalde yaparken belim tutuluyor sonucum gelse çok planım var ama çıkmadı sonuç sistemde dahaben çaya bağımlıydım azalttım ve açık içiyorum kahve bıraktım zaten sigarada içmiyorum çay içmezsem olmaz ama doktorum bırak demedı cay kahve azalt dedi evi süpürmedım daha annem görümcem ablam sagolsun geçen eşim süpürdü valla bulabılrısan haftalık temizlik yapacak yardımcı bul ben ayarlamaya calısıyorumda bulamadı henuz
sen daha dur kalp atışı duyana kadar kendıne tam plan kurma bende o süpürgelerden alıcam da bekliyorum daha çoook masrafımız olacak çokk güzel telaşlar başlayacak inşallahEğer sonuçlar belli olsa robot süpürge almayı düşünüyorum eşimde yardımcı oluyor sağ olsun toplama silme sorun olmuyor benim normal süpürge şu ihlasın robotlarından oda haddinden ağır normalde yaparken belim tutuluyor sonucum gelse çok planım var ama çıkmadı sonuç sistemde daha
2 saatte çıkan test nasıl dünden beri çıkmıyor vallahi pes, insan sabırsızlanıyor böyle durumlarda.Eğer sonuçlar belli olsa robot süpürge almayı düşünüyorum eşimde yardımcı oluyor sağ olsun toplama silme sorun olmuyor benim normal süpürge şu ihlasın robotlarından oda haddinden ağır normalde yaparken belim tutuluyor sonucum gelse çok planım var ama çıkmadı sonuç sistemde daha
İnşallah canım yine baktım düşmemiş yarın hastanede randevum var 12 . Gün beta bakılacak dananın kuyruğu yarın kopuyor kalp atışı ne zaman bakılıyor pekisen daha dur kalp atışı duyana kadar kendıne tam plan kurma bende o süpürgelerden alıcam da bekliyorum daha çoook masrafımız olacak çokk güzel telaşlar başlayacak inşallah
Valla dün sabah 9:30 ta verdim kanı buğün akşam oldu çıkmadı sonuç inşAllah güzel gelirde beklediğime değer2 saatte çıkan test nasıl dünden beri çıkmıyor vallahi pes, insan sabırsızlanıyor böyle durumlarda.
Gaz bendede var ama ilaçlardan sanırımherkeste bazı belirtiler oluyor normal demek özellıkle şişlik gaz gerilme sırtımda ağrıyor bazen bana şimiden çalışmak ızdırap oluyor bazen ilerleyen zamanları düşünemıyorum Allahtan muhasebeciyim masabaşı olmasa ölmüştüm
Stresden bayılırdım heraldeValla dün sabah 9:30 ta verdim kanı buğün akşam oldu çıkmadı sonuç inşAllah güzel gelirde beklediğime değer
ay çok enteresan ya bir önceki tüp bebek tedavimde sık sık yaptırıyordum hep maksimum 2 saat içinde çıkıyordu, bu beklemek daha çok strese sokuyor insanı, inş yarın güzel haber alıp rahat bir nefes alırsın.Valla dün sabah 9:30 ta verdim kanı buğün akşam oldu çıkmadı sonuç inşAllah güzel gelirde beklediğime değer
Evet ama en son yaptığım silik çoktı kan pıhtılaşmış gönderememişler tahlile yarın hastaneye gideceğim benim korkum en son yaptığım test diğerlerine göre silik çoktı beta mı düştü diye düşündüm Sağlık ocağındaki doktor ilaçlardan böyle çakıyor dedi testin biri 7 gün 2. 9 gün 3. Yaptığım 11 ama kafam çok karıştı doktorlar mahvetti beniStresden bayılırdım heraldeevde test yaptınız mı
Keşke yarını beklemeseniz acile gidip verseydiniz çıkardı şimdi ye kadarEvet ama en son yaptığım silik çoktı kan pıhtılaşmış gönderememişler tahlile yarın hastaneye gideceğim benim korkum en son yaptığım test diğerlerine göre silik çoktı beta mı düştü diye düşündüm Sağlık ocağındaki doktor ilaçlardan böyle çakıyor dedi testin biri 7 gün 2. 9 gün 3. Yaptığım 11 ama kafam çok karıştı doktorlar mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?