- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
Allah razı olsun iki ünüversite okudum evlendim iş yeri açtım hiç biri bu kadar heycanlı ve stresli olmadıValla iftardan sonra kan vericem dediğinden beri dua ediyorum. Ne zamana çıkarmış
İnşallah pozitifi görürsün. Sonra da kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı telaşına geçersinAllah razı olsun iki ünüversite okudum evlendim iş yeri açtım hiç biri bu kadar heycanlı ve stresli olmadı
Olumlu çoksında inş güzüm hayvanlar ben baştan beri yumurta dolumu 4. Ne gelecekmi derken transfer olacakmı şimdi gebelik varmı varsa sağlıklımı Rübbim korktuğumuza uğratmasın inşallahİnşallah pozitifi görürsün. Sonra da kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı telaşına geçersintüp bebekte heyecan, telaş bitmiyor
Doktor halt etmis , ictigin ilaclardan pozitif cikamaz . Sacmalamis . Catlatma ignesi olsa tamam ama o bile olsa onun da etkisi gecmistir coktan. Senin guzel bir sonucun cikicak , leylos demisti dersinİnşallah canım kan pıhtılaşmış labaratuvara gönderirken o yüzden bakamamışlar doktor içtiğin ilaçlardan pozitif çıkıyordur dedi
Gayet guzel bence.Transferin 7. Günü betam 52 çıktı 9. Günü 118 sizce nasıl
Kozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorumİnşallah pozitifi görürsün. Sonra da kese görünecek mi, kalp atışı olacak mı telaşına geçersintüp bebekte heyecan, telaş bitmiyor
Çoktı leyloşum 11. Gün pozitif ama değerden anlamıyorum çok şükür rabbime hamdolsunDoktor halt etmis , ictigin ilaclardan pozitif cikamaz . Sacmalamis . Catlatma ignesi olsa tamam ama o bile olsa onun da etkisi gecmistir coktan. Senin guzel bir sonucun cikicak , leylos demisti dersin
Ohanness ben sana demistim , 200 un ustunde bekliyordum hadi hayirli olsunKozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorum
Soyle soyleyey benim 10. Gun 205 cikti doktor gerek yok tekrara dedi var sen dusunÇoktı leyloşum 11. Gün pozitif ama değerden anlamıyorum çok şükür rabbime hamdolsun
O kadar rahatladım ki anlatamam doktorlar mahvetti buğün beniOhanness ben sana demistim , 200 un ustunde bekliyordum hadi hayirli olsunharika bir deger ama zaten belliydi testlerden .
Rabbim bağlıkla kucağına versin inşAllahSoyle soyleyey benim 10. Gun 205 cikti doktor gerek yok tekrara dedi var sen dusun
Saglik ocagi cok fena maalesef iyi doktor cok az var . Neyse bosver gozun aydin gelsin kese simdi. 1 hafta 10 gune gorursunO kadar rahatladım ki anlatamam doktorlar mahvetti buğün beni
İnşallah birtanem o günleride görürüzSaglik ocagi cok fena maalesef iyi doktor cok az var . Neyse bosver gozun aydin gelsin kese simdi. 1 hafta 10 gune gorursun
Ne kadarlık oluyor şimdi buSaglik ocagi cok fena maalesef iyi doktor cok az var . Neyse bosver gozun aydin gelsin kese simdi. 1 hafta 10 gune gorursun
4-5 haftalik olmasi lazim . Internetten baksana . Tup bebek gebelik hesaplama diye yazinca cikiyor. Son adet tarihine gore baz alin diyor genelde doktorlar. Ama sen transfer tarihine gore de bak doger turlu de bak.Ne kadarlık oluyor şimdi bu
Son adete göre 3 hafta 5 gün diyor ,4-5 haftalik olmasi lazim . Internetten baksana . Tup bebek gebelik hesaplama diye yazinca cikiyor. Son adet tarihine gore baz alin diyor genelde doktorlar. Ama sen transfer tarihine gore de bak doger turlu de bak.
Him tamam cok yeni henuzSon adete göre 3 hafta 5 gün diyor ,
Ay anlatamam çok garip bir duygu şükürler olsunHim tamam cok yeni henuzcuma gunu 4. Haftaya gireceksin . Normal yani.
Hayırlı olsun canim. Allah bizede pozitif görmeyi nasip eder insaAllah.Çoktı leyloşum 11. Gün pozitif ama değerden anlamıyorum çok şükür rabbime hamdolsun
Bende az önce Kan verdim 7. Günüm 51,32 çıktıTransferin 7. Günü betam 52 çıktı 9. Günü 118 sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?