- 1 Mart 2023
- 22
- 11
- 3
- 34
Merhaba.. öncelikle rabbim hayırlısıyla transfer olup sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk denememdi benden 8 yumurta toplandı 5 i başarılı bir şekilde donduruldu. Biz İstanbul da tedavi gördük. Doğu'da görev nedeniyle ikamet ettiğimiz için opu olduktan sonra yerimize döndük. Çok yorucu bir süreç olduğu için ilk adetimde gitmek istemedim üzerinden bir buçuk ay geçtikten sonra transfer için hocamızı aradık ilaç tedavi sonrası tekrar İstanbul serüveni. Bekleyen embriyodan daha başarılı sonuç alınıyor demişti doktorum. Şükürler olsun iki aylık hamileyim ikizlere geçen hafta kalp atışlarını da dinledik. En kısa zamanda sana da nasip olsun inşallahKızlar bende bu ay başladım 2 yumurtam var dondurulmuş rahim dinlensin dedi doktorum transfer bekliyorum tavsiyeniz var mı bu 2. Tüp bebek tedavim
Bende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsingünaydın kızlar bugunde test yaptım gene silik 2. çizgi çıktı belki yarın kan veririm emin değilim tabi
Aaa çok sevindim canım. Uyuyakalmisim sahurda ilk sen geldin aklıma. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorum
Günaydın amin inşAllah canım .rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza ayıp sağlıkla sıhhat ile hayırlı evlat yetiştirmeyiAaa çok sevindim canım. Uyuyakalmisim sahurda ilk sen geldin aklıma. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin amin amin herkes hamile kalsın isteyenler Allah nasip etsin canımHayırlı olsun canim. Allah bizede pozitif görmeyi nasip eder insaAllah.
Amin canımGünaydın amin inşAllah canım .rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza ayıp sağlıkla sıhhat ile hayırlı evlat yetiştirmeyi
Canım hayırlı olsun hadi gözün aysın darısı bekleyenlere varmıydı bi belirti bi gariplik sendrAmin canım
Sağol canım Allah razı olsun Kasım ağrısı en çok bel ağrısı göğüslerde ağrı hassasiyet vardıCanım hayırlı olsun hadi gözün aysın darısı bekleyenlere varmıydı bi belirti bi gariplik sendr
Doktora yolladın mı sonucu ne söyledi tekrar test istedi miSağol canım Allah razı olsun Kasım ağrısı en çok bel ağrısı göğüslerde ağrı hassasiyet vardı
Tabi 12. Gün bugün tekrar vereceğim 14. Gün tekrar vereceğim ilaçları ona göre ayarlayacaklar ama değerin iyi dedilerDoktora yolladın mı sonucu ne söyledi tekrar test istedi mi
İnşallah bakalım bizde o günleri görürüz inşallahTabi 12. Gün bugün tekrar vereceğim 14. Gün tekrar vereceğim ilaçları ona göre ayarlayacaklar ama değerin iyi dediler
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun peki ikiz olduğunu ilk kesede farkettiniz kan değerlerindenmiMerhaba.. öncelikle rabbim hayırlısıyla transfer olup sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk denememdi benden 8 yumurta toplandı 5 i başarılı bir şekilde donduruldu. Biz İstanbul da tedavi gördük. Doğu'da görev nedeniyle ikamet ettiğimiz için opu olduktan sonra yerimize döndük. Çok yorucu bir süreç olduğu için ilk adetimde gitmek istemedim üzerinden bir buçuk ay geçtikten sonra transfer için hocamızı aradık ilaç tedavi sonrası tekrar İstanbul serüveni. Bekleyen embriyodan daha başarılı sonuç alınıyor demişti doktorum. Şükürler olsun iki aylık hamileyim ikizlere geçen hafta kalp atışlarını da dinledik. En kısa zamanda sana da nasip olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindimTabi 12. Gün bugün tekrar vereceğim 14. Gün tekrar vereceğim ilaçları ona göre ayarlayacaklar ama değerin iyi dediler
Günaydın gözün aydın canım ben şaşırmadım senden bu haberi alacağımı biliyordumGünaydın amin inşAllah canım .rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza ayıp sağlıkla sıhhat ile hayırlı evlat yetiştirmeyi
Ya yerim seni çok teşekkür ederim kızlar çok değişik bir duyguGünaydın gözün aydın canım ben şaşırmadım senden bu haberi alacağımı biliyordum
İnşAllah canım ben görmem diyordum çok şükürİnşallah bakalım bizde o günleri görürüz inşallah
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun çok sevindim
5.gün bende tık yokİnşAllah canım ben görmem diyordum çok şükür
AY Allah bağışlasın bende dayanamıycam yarın başka doktora gidicem 6+3 oldum kalp atışı duyulur herhalde dimiBende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsin
fitil kullanıyormusun canım ben geçen kanama oldum peçeteye baya geldi doktorum sorun değil aralarda böyle kanamalar olur rahim genişlemesinden yerleşmeden bazande sebepsiz ama soru olmaz adet kanı gibi değlsse sorun degl dedı ben ertesı gun dr gıttım kesede kanda görulmedı zaten aklın kalmasın istersen bi görün ama korkmaBenim 6. Gün öğle saatlerinde tuvalette temizlenirken selpaga sümük gibi toprak gri renk arası bi yapışkan pıhtı geldiacaba embriyo mu düştü derken 6. Gün akşamı gene tuvalette temizlenirken selpaga açık pembe sulu bişi geldi bugun 7. Gün akşama kan versem Birşey çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?