2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar bende bu ay başladım 2 yumurtam var dondurulmuş rahim dinlensin dedi doktorum transfer bekliyorum tavsiyeniz var mı bu 2. Tüp bebek tedavim
Merhaba.. öncelikle rabbim hayırlısıyla transfer olup sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk denememdi benden 8 yumurta toplandı 5 i başarılı bir şekilde donduruldu. Biz İstanbul da tedavi gördük. Doğu'da görev nedeniyle ikamet ettiğimiz için opu olduktan sonra yerimize döndük. Çok yorucu bir süreç olduğu için ilk adetimde gitmek istemedim üzerinden bir buçuk ay geçtikten sonra transfer için hocamızı aradık ilaç tedavi sonrası tekrar İstanbul serüveni. Bekleyen embriyodan daha başarılı sonuç alınıyor demişti doktorum. Şükürler olsun iki aylık hamileyim ikizlere geçen hafta kalp atışlarını da dinledik. En kısa zamanda sana da nasip olsun inşallah

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun peki ikiz olduğunu ilk kesede farkettiniz kan değerlerindenmi

Bende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsin
AY Allah bağışlasın bende dayanamıycam yarın başka doktora gidicem 6+3 oldum kalp atışı duyulur herhalde dimi

fitil kullanıyormusun canım ben geçen kanama oldum peçeteye baya geldi doktorum sorun değil aralarda böyle kanamalar olur rahim genişlemesinden yerleşmeden bazande sebepsiz ama soru olmaz adet kanı gibi değlsse sorun degl dedı ben ertesı gun dr gıttım kesede kanda görulmedı zaten aklın kalmasın istersen bi görün ama korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…