2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

aaa değerimiz aynıymı benimde 10. günmüydü ne 376 gibi birşey çıkmıştı 2 gün sonra gene tekrarlayacaksın
Buğün 12 .gün salaklar bunlar tam kana bakıp betayı girmemişler yarın özele gideceğim 11. Gün benimde canım bilmem değerler iyimi inan anlamıyorum

Kızlar 11. Günüm de her akşam aynı ince bel ve kasık ağrıları var pozitif çıktı kan değerim normalmi hala ağrılar

Kızlar 11. Günüm de her akşam aynı ince bel ve kasık ağrıları var pozitif çıktı kan değerim normalmi hala ağrılar
Benim 12. Gün bel kasık ağrısı batmalar hala devam ediyor normal ama ne kadar gider bilmiyorum ve bu aralar göbek deliğinin alt kosmı tam orta ağrıyor

Çok şükür böyle duyunca daha çok umudum artıyor rabbim saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Bende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsin
Sağlıkla kucağıniza alın Nalan hanım bende Tunceli deyim siz neredesiniz zor süreç Allah yardımcımız olsun insallah

kızlar bende ıkı yavrumunda kalp atışlarını duydum ama hala tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi belli değil dedi böyle olan varmı yada duydunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…