- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
Buğün 12 .gün salaklar bunlar tam kana bakıp betayı girmemişler yarın özele gideceğim 11. Gün benimde canım bilmem değerler iyimi inan anlamıyorumaaa değerimiz aynıymı benimde 10. günmüydü ne 376 gibi birşey çıkmıştı 2 gün sonra gene tekrarlayacaksın
Yok canım oruç tutamıyorum benim günlük 3 doz ilaç iğnem var ama 2 olsa tutardım ama yazık kız vitamin alın bol bolhamilesin zaten de işte emin olmakla olmamak arası kotü sen oruç tutabiliyormusun
Artık belirtilere takılmasak da azıcık ucundan da olsa rahatlamak için bişeyler arıyoruz gerçekten 10 gün boyunca yoruyor biziErken olabilir canım herkeste aynı belirtide olmaya biliyor rahat ol
İnşallah tutunur annesi çok zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşAllahArtık belirtilere takılmasak da azıcık ucundan da olsa rahatlamak için bişeyler arıyoruz gerçekten 10 gün boyunca yoruyor bizi
İnşallah peki idralinizde değişiklik oldu muİnşallah tutunur annesi çok zor bir süreç ama sonu güzel olacak inşAllah
Yok canımİnşallah peki idralinizde değişiklik oldu mu
Benim 12. Gün bel kasık ağrısı batmalar hala devam ediyor normal ama ne kadar gider bilmiyorum ve bu aralar göbek deliğinin alt kosmı tam orta ağrıyorKızlar 11. Günüm de her akşam aynı ince bel ve kasık ağrıları var pozitif çıktı kan değerim normalmi hala ağrılar
Çok şükür böyle duyunca daha çok umudum artıyor rabbim saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba.. öncelikle rabbim hayırlısıyla transfer olup sonrada bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk denememdi benden 8 yumurta toplandı 5 i başarılı bir şekilde donduruldu. Biz İstanbul da tedavi gördük. Doğu'da görev nedeniyle ikamet ettiğimiz için opu olduktan sonra yerimize döndük. Çok yorucu bir süreç olduğu için ilk adetimde gitmek istemedim üzerinden bir buçuk ay geçtikten sonra transfer için hocamızı aradık ilaç tedavi sonrası tekrar İstanbul serüveni. Bekleyen embriyodan daha başarılı sonuç alınıyor demişti doktorum. Şükürler olsun iki aylık hamileyim ikizlere geçen hafta kalp atışlarını da dinledik. En kısa zamanda sana da nasip olsun inşallah
Sağlıkla kucağıniza alın Nalan hanım bende Tunceli deyim siz neredesiniz zor süreç Allah yardımcımız olsun insallahBende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsin
MukemmelllllKozlar çok şükür pozitif 11. Gün yorumlar nedir ben sayılardan anlamıyorum
Canım 11.12 gün nasıl yükselişaaa değerimiz aynıymı benimde 10. günmüydü ne 376 gibi birşey çıkmıştı 2 gün sonra gene tekrarlayacaksın
Neden 1gün arayla yapmadınızCanım 11.12 gün nasıl yükseliş
Nasıl oldu merak etiimvalla 2kese görüldü yolk keseleride var ama aradaki perde bile görülmesi tek yumurtamı çift yumurtamı o bile belli değil kalp atışlarıda duyulmadı merakla bekliyoruz bende yarın öğreneceğim
11. Gün panikten yaptık 12 . Gün özellikle doktor istedi buğün tekrar bakılacak benim başka kanlarda bakılıyor o yüzden orada baktırdım birdeNeden 1gün arayla yapmadınız
Değerin 12.güne göre süper11. Gün panikten yaptık 12 . Gün özellikle doktor istedi buğün tekrar bakılacak benim başka kanlarda bakılıyor o yüzden orada baktırdım birde
Değerin çok güzel şimdi kese zamanı bekleyeceksin bana doktor 2 kere kan verdıkten sonra daha verme 10 gun sonra keseye gel demıştı hadı gozun aydınCanım 11.12 gün nasıl yükseliş
Sağol canım benimDeğerin 12.güne göre süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?