2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Bende dayanamayıp 7 günden sonra test yapıp duruyordum bendede bir silik çizgi çıktı sonraki günlerde koyulaştı. Çok şükür hamileyim iki aylık Allah sizlere de nasip etsin
bende sabah gitti 2sınınde kalp atışlarını duydum senin cinsiyetler ne zman belli olcak bir his varmı içinde

Kızlar 11. Günüm de her akşam aynı ince bel ve kasık ağrıları var pozitif çıktı kan değerim normalmi hala ağrılar
Pozitifi gorunce sip diye gecmiyor maalesef agrilar ben 7. Haftanin icindeyim hala kasik karin agrim var rahim genisliyor cunku yani doguma kadar agrilar farkli sekillerde de olsa devam edebilir

kızlar bende ıkı yavrumunda kalp atışlarını duydum ama hala tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi belli değil dedi böyle olan varmı yada duydunuzmu
Sen zaten 2 tane koydurmasin mi . Sonradan mi bolundu. Tek yumurta ikizi bi tane olup bolununce oluyor aslinda. Cok entresan bunu ilk defa duydum.

kızlar bende ıkı yavrumunda kalp atışlarını duydum ama hala tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi belli değil dedi böyle olan varmı yada duydunuzmu
Kese görünürmü ay bu doktorlar bir değişik diğer kanlara baktırmaya gittim ilaç yazdırmak için hamilemisin dedi beta çoktı dedim olsun sen hamile değilsin dedi kesen daha belli değil yine moralimi bozdular bu değerlere göre kese olurmu yada nasıl oluyor bilmiyorum

Hanımlar normal işlere devammı ben ayakta durunca fazla ağrım artıcak diye endişelnyrum

Hanımlar normal işlere devammı ben ayakta durunca fazla ağrım artıcak diye endişelnyrum
Valla canım benim bugün 12 günüm ağrı azalmıyor ama evi topluyorum toz alıyorum yemek yapıyorum çamaşır atıyorum mat eşim kaldırıyor süpürge yapmadım eşim yapıyor vileda yapmıyorum bulaşık yerleştirip diziyorum böyle şimdilik ama ara ara yapıp yine yatıyorum ayaklarımı dikiyorum dinleneceksem yatıyorum oturmuyorum genelde ya ayaktayım ya yatakta

Bende öyleyim bakalm inşlah bu sürecler geçer

bende sabah gitti 2sınınde kalp atışlarını duydum senin cinsiyetler ne zman belli olcak bir his varmı içinde
Daha iki aylık belli zamanı var. Kalplerini duydum benden ziyade herkes bir kız bir oğlan diyor Önce sağlıklı olsunlar ama beni perişan ettiler yemek falan herşey gözümde karardı. Çay kahve çok severdim şuan hepsinden tiksiniyorum bulantı ilacı yazdırdım o bile fayda etmiyor. Bir ayda 4 kilo verdim

Benim yarın 4.haftam bitiyor mide bulantısı ne zaman başladı sizde

İyiyim canım, aşırı bi ağrım sızım yok. Bazen adet ağrısı oluyor özellikle sabah kalktığımda, belim ağrıyor ama iyiyim sen nasılsın?
Bende aynı adet ağrısı gibi oluyor ama geçiyor sonra ama öyle aman aman bişey yok sadece göğüsler şiş başka hiç bir şeyim yok

Benim yarın 4.haftam bitiyor mide bulantısı ne zaman başladı sizde
6. Haftada başladı mide bulantım üç haftadır perişan etti beni. Benimki erken başladı biraz da farklı ilerliyor. Herkeste mide bulantısı bu kadar etkili olmuyor hatta arkadasim hamileyken mide bulantısı için ilaç almıştı kız hiç bulantı yaşamadı oğlunu doğurdu sonra ilacı da çöpe atmıştı. Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…