- 1 Mart 2023
- 22
- 11
- 3
- 34
Aynen geçmiyor ağrılarbara ara devam ediyor. Göğüsler daha hassas oluyor yani iş hamile kalmakla geçmiyorPozitifi gorunce sip diye gecmiyor maalesef agrilarben 7. Haftanin icindeyim hala kasik karin agrim var rahim genisliyor cunku yani doguma kadar agrilar farkli sekillerde de olsa devam edebilir
onun enfeksiyonla alakası olabilir(göbek deliğinin tam altından bahsediyorum). aynı şekilde hamile olmadığım halde bende oluyordu. öyle bir durum varsa ilerlemeden doktorunla paylaş istersen.Benim 12. Gün bel kasık ağrısı batmalar hala devam ediyor normal ama ne kadar gider bilmiyorum ve bu aralar göbek deliğinin alt kosmı tam orta ağrıyor
Tamam canım sorayım teşekkür ederimonun enfeksiyonla alakası olabilir(göbek deliğinin tam altından bahsediyorum). aynı şekilde hamile olmadığım halde bende oluyordu. öyle bir durum varsa ilerlemeden doktorunla paylaş istersen.
Amin canım seninde hayırlı olsun biz bugün 5 girdik sadece mide rahatsızlığı var çok hafî bulantı inşallah herşey güzel geçer6. Haftada başladı mide bulantım üç haftadır perişan etti beni. Benimki erken başladı biraz da farklı ilerliyor. Herkeste mide bulantısı bu kadar etkili olmuyor hatta arkadasim hamileyken mide bulantısı için ilaç almıştı kız hiç bulantı yaşamadı oğlunu doğurdu sonra ilacı da çöpe atmıştı. Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Bizim izin zor aslinda ama sanirim normal sartlarda en kolayi hamile kalmakAynen geçmiyor ağrılarbara ara devam ediyor. Göğüsler daha hassas oluyor yani iş hamile kalmakla geçmiyor
YAAA ne zaman başladı bulantılar peki bende daha bir şey yok sadece iştahım çok açıldı bazen pis boğazlıktan çok yiyorum ööö yaptığım oluyor ama bulantıdan değil çok yemekten canım çok üzüldüm bende inşallah başlamaz araba tutan biriyim ben mide bulantısı çocukluğumun travmasıdır seninkinde inş hemen geçer ben hala çay içiyorum arada ama kahveyi daha 1 ay oldu ağzıma sürmedimDaha iki aylık belli zamanı var. Kalplerini duydum benden ziyade herkes bir kız bir oğlan diyorÖnce sağlıklı olsunlar ama beni perişan ettiler yemek falan herşey gözümde karardı. Çay kahve çok severdim şuan hepsinden tiksiniyorum bulantı ilacı yazdırdım o bile fayda etmiyor. Bir ayda 4 kilo verdim
sanırım benimkisinde 1 embriyo tutmuş oda 2ye bölünmüş Allahın işi bak ultrasonu ekliyorum. Ama hala emin değil yüzdelik olarak büyük ihtimal tek yumurta ikizi dedi daha 12 haftaya kadar aradaki perde görülmeyebilirmiş sağlıklı olsunlarda ne önemi Allah hepimize hayırlı evlatlar versin buradaki herkese dünya üzerindeki bütün insanlara hep dua ediyorum vallaSen zaten 2 tane koydurmasin mi . Sonradan mi bolundu. Tek yumurta ikizi bi tane olup bolununce oluyor aslinda. Cok entresan bunu ilk defa duydum.
nereye gittinki ya sana şöyle diyim benim görümcem 2 sene önce hamile kaldı bu dr gitti boş kese içinde bebek yok dedi kız üzüldü biraz bekledı gene 1 hafta sonr abaşka dr bebeği gördü valla maşallah kocam oldu kızı sen 1 doktorla yetinme değerlerin düzgün artmış banada senin bebeklerden biri kaybolur su kesesi falan dediler ben hiç umudumu kesmedim herşey Allahtan dedim dua ettim moralim yükselttim yavrularım ordasınız dimi dedim sevdim valla ikisnnde kalp sesini duydum sende duyacaksın merak etme dua edicem sanaKese görünürmü ay bu doktorlar bir değişik diğer kanlara baktırmaya gittim ilaç yazdırmak için hamilemisin dedi beta çoktı dedim olsun sen hamile değilsin dedi kesen daha belli değil yine moralimi bozdular bu değerlere göre kese olurmu yada nasıl oluyor bilmiyorum
Ay Allah razı olsun kuzum inşallah Kadir gecesi gideceğim kese bakmaya çok stresliymiş bu işler sonu güzel olur inşallah dün verdim kan 13. Gün 574 çıktı 11. Gün 377 çıkmıştı şimdi bir iğne daha başlandı bana proluton depot diye buğün çok sancım var adet günüm yaklaştı sanki olacak gibi ağrıyor hayırlısı ile şu riskli günler geçseydi sen nasılsın artık çok girmiyorsun özlüyoruz seninereye gittinki ya sana şöyle diyim benim görümcem 2 sene önce hamile kaldı bu dr gitti boş kese içinde bebek yok dedi kız üzüldü biraz bekledı gene 1 hafta sonr abaşka dr bebeği gördü valla maşallah kocam oldu kızı sen 1 doktorla yetinme değerlerin düzgün artmış banada senin bebeklerden biri kaybolur su kesesi falan dediler ben hiç umudumu kesmedim herşey Allahtan dedim dua ettim moralim yükselttim yavrularım ordasınız dimi dedim sevdim valla ikisnnde kalp sesini duydum sende duyacaksın merak etme dua edicem sana
Allahin isi istesanırım benimkisinde 1 embriyo tutmuş oda 2ye bölünmüş Allahın işi bak ultrasonu ekliyorum. Ama hala emin değil yüzdelik olarak büyük ihtimal tek yumurta ikizi dedi daha 12 haftaya kadar aradaki perde görülmeyebilirmiş sağlıklı olsunlarda ne önemi Allah hepimize hayırlı evlatlar versin buradaki herkese dünya üzerindeki bütün insanlara hep dua ediyorum valla
Kabak çekirdegiMerhaba
Transferden çıkalı 3 saat oldu
Var mı tavsiyeleriniz?
Canım ben transferden sonra 30 dk yattım. Sonra taksiyle 20 km yol yapıp eve geldim uzandım. Sabahına kızımın ameliyatı vardı hastenedeydim tüm gün kızımı kucağıma almadım ama çoğunlukla ayakta ya da oturur pozisyondaydım. Bugün test günümdü ve 9 günde 3 kere kızımı hastaneye götürüp getirdim. Çok şükür sonucum bugün pozitif çıktı.Merhaba
Transferden çıkalı 3 saat oldu
Var mı tavsiyeleriniz?
Kabak çekirdegi
Bol su
Avakado ye ayaklarını dik ne kadar ayağa kalk deselerdi ben yattım 3,4 gün moralini bozma stres yapma evde yürüyüş yap kalk yüne arada ilaçlarını saatinde iç bol bol dinlen c vitamini besinler tüket bunlar tutunmayı kolaylaştırıyor
Cok sevindimCanım ben transferden sonra 30 dk yattım. Sonra taksiyle 20 km yol yapıp eve geldim uzandım. Sabahına kızımın ameliyatı vardı hastenedeydim tüm gün kızımı kucağıma almadım ama çoğunlukla ayakta ya da oturur pozisyondaydım. Bugün test günümdü ve 9 günde 3 kere kızımı hastaneye götürüp getirdim. Çok şükür sonucum bugün pozitif çıktı.
Tek dikkat ettiğim kabız olmamak için kabak çekirdeği ve bol su oldu. İlk 2 gün evde uzanıp küçük yürüyüşler yapıp sonraki günler ağır iş ve egzersiz yapmadan normal hayatına dönmek en iyisi streside azaltıyor
Canım ben transferden sonra 30 dk yattım. Sonra taksiyle 20 km yol yapıp eve geldim uzandım. Sabahına kızımın ameliyatı vardı hastenedeydim tüm gün kızımı kucağıma almadım ama çoğunlukla ayakta ya da oturur pozisyondaydım. Bugün test günümdü ve 9 günde 3 kere kızımı hastaneye götürüp getirdim. Çok şükür sonucum bugün pozitif çıktı.
Tek dikkat ettiğim kabız olmamak için kabak çekirdeği ve bol su oldu. İlk 2 gün evde uzanıp küçük yürüyüşler yapıp sonraki günler ağır iş ve egzersiz yapmadan normal hayatına dönmek en iyisi streside azaltıyor
CAnım hayırı ugurlu olsun çok sevindimCanım ben transferden sonra 30 dk yattım. Sonra taksiyle 20 km yol yapıp eve geldim uzandım. Sabahına kızımın ameliyatı vardı hastenedeydim tüm gün kızımı kucağıma almadım ama çoğunlukla ayakta ya da oturur pozisyondaydım. Bugün test günümdü ve 9 günde 3 kere kızımı hastaneye götürüp getirdim. Çok şükür sonucum bugün pozitif çıktı.
Çok teşekkür ederim herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla hayırla. Hiç canınızı sıkmayın aynı gün amerikaya dönen arkadaşım vardı benim sonucu pozitif oldu:)Cok sevindimsaglicakla büyüsün insallah. Ben 150 km yok gidiyorum suan. Transfer sonrasi.
Çok teşekkür ederim canımCAnım hayırı ugurlu olsun çok sevindim
Amin canım inşallahTeşekkür ediyorum. Hepsini uygulayacagim.Umarım tutunur saglikla. Bekleyen herkese rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?