Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bana da bende dün iğne tedavisine başladım Çarşamba kontrolüm varAy Allah razı olsun kuzum inşallah Kadir gecesi gideceğim kese bakmaya çok stresliymiş bu işler sonu güzel olur inşallah dün verdim kan 13. Gün 574 çıktı 11. Gün 377 çıkmıştı şimdi bir iğne daha başlandı bana proluton depot diye buğün çok sancım var adet günüm yaklaştı sanki olacak gibi ağrıyor hayırlısı ile şu riskli günler geçseydi sen nasılsın artık çok girmiyorsun özlüyoruz seni
Çok teşekkür ederim herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla hayırla. Hiç canınızı sıkmayın aynı gün amerikaya dönen arkadaşım vardı benim sonucu pozitif oldu:)
Çıkmama ihtmalide çok yüksek 5. Gün. Ben 7. Gün bile kanda 35 değerini aldım hiç strese sokmayın kendinizi 5. GündeBir şey merak ediyorum şayet varsa 5. Günden sonra mutlaka çıkar mı çıkmıyorsa boşa umut mu olur bir sürü post grubuna baktım hep yazıyorlar 5. Gun kaset testte çıktı
Sağol canım Allah razı olsun cümlemize nasip olur inşallah opu işlemine kadar tükete bildiğin kadar vitamin al inşAllah iğnelere yanıt verip sağlıkla büyürlerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et bana da bende dün iğne tedavisine başladım Çarşamba kontrolüm varumut oluyosunuz bana
Sanırım sizin 5. Gün embriyosuydu değil miSağol canım Allah razı olsun cümlemize nasip olur inşallah opu işlemine kadar tükete bildiğin kadar vitamin al inşAllah iğnelere yanıt verip sağlıkla büyürler
4. Gün canımSanırım sizin 5. Gün embriyosuydu değil mi
Ben sabah akşam genelde beyaz krem gibi bagzen şeffaf akıntıyla kahverengi lekelenme oluyor ama çok çok az oda yurudugum günler oluyor. Şimdilik pozitif sonuç aldım ama sonuç alana kadar yoktu trasferin 6 gün lekelenme olmuştuHanımlar aranızda lutinus tablet kullanan var mı? Kahverengi geri geldiği oluyor mu ya da farklı renklerde?
Benim 3. Gün embriyosu. Transferin 12. Günü sabah 6 da test verdim 151 değerim. Normal sanırım değil mi4. Gün canım
Sizin şuan değeriniz kaç acabaBen sabah akşam genelde beyaz krem gibi bagzen şeffaf akıntıyla kahverengi lekelenme oluyor ama çok çok az oda yurudugum günler oluyor. Şimdilik pozitif sonuç aldım ama sonuç alana kadar yoktu trasferin 6 gün lekelenme olmuştu
Dün 141 salı tekrar verilecekSizin şuan değeriniz kaç acaba
Canım iki gün arayla bir test yaptır 3. Gün için güzel değerin artış önemliBenim 3. Gün embriyosu. Transferin 12. Günü sabah 6 da test verdim 151 değerim. Normal sanırım değil mi
Hayırlısı olsun canım benimde ayın 17 si günler geçmiyor ve korkuda varYarın ultrason la kese bakılacak çok heyecanlıyım
Bende aynı şekilde grip oldum hiç olmazken sürekli hapşırık olunca korkuyorum bide kıymetli 2. Transferimiz ilki negatif ti.Hayırlısı olsun canım benimde ayın 17 si günler geçmiyor ve korkuda var
Amin canım benimde 2. Ve tek embiriyoBende aynı şekilde grip oldum hiç olmazken sürekli hapşırık olunca korkuyorum bide kıymetli 2. Transferimiz ilki negatif ti.
inşallah sizde hayırla güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?