Teşekkür ederim canım benim sağol ellerine sağlık. şimdi anladım konuyu ben senden dinlemem gerekiyormuş demekCanım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart
Rica ederim canım lazım olacakTeşekkür ederim canım benim sağol ellerine sağlık. şimdi anladım konuyu ben senden dinlemem gerekiyormuş demek
Anlayamamıştım valla çok iyi olduRica ederim canım lazım olacak
İnş son haftaya kadar sağlıkla ilerler annesi eğer bebeğim benimle ise seninle aynı tarihte olacak doğumAnlayamamıştım valla çok iyi oldu
Bu tüp bebek olunca işin içinde hesaplar değişiyor bence benim adetim 9 Mart ama sizden gerideyim transferim sizden sonra sanırımCanım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart
Bende baştan bilseydim 2. Transferde isterdim ama sonradan öğrendim . Rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşAnladım canım, bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum 2. Transferimde bende talep etmek istiyorum zaten yumurtam çok az , yaşım 38.
3. Transferi falan bekleyemiycem valla direk söyliycem
Canım benim taze transfer oldu hiç beklemedik senin süreç nasıldıBu tüp bebek olunca işin içinde hesaplar değişiyor bence benim adetim 9 Mart ama sizden gerideyim transferim sizden sonra sanırım
Amin hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah.13 Aralık dedi benim doktor doğum tarihineİnş son haftaya kadar sağlıkla ilerler annesi eğer bebeğim benimle ise seninle aynı tarihte olacak doğum
Ben 23 martta transfer oldum siz ne zaman olmuştunuzBu tüp bebek olunca işin içinde hesaplar değişiyor bence benim adetim 9 Mart ama sizden gerideyim transferim sizden sonra sanırım
Google dan baktınız mı transfer tarihine göre kaçıncı embriyo günü olduğuna göre falan. Sizin hesap normal gebe kalanlar için daha doğru genel olarak bildiğimCanım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart
Evet 13 benimde 15 doğru hesap bebeklerde yay burcu olacakAmin hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah.13 Aralık dedi benim doktor doğum tarihine
Canım ben 25 şinde transfer oldum 4. Gün embiriyosu doktor kaç hafta dedi sanaBen 23 martta transfer oldum siz ne zaman olmuştunuz
28 Mart benim adet günü 2 gün fark ediyor ama yumurta gelişimine göre transfer tarihleri değişiyor . Gebe kalmamızın zor olması gibi hesabımız da zorBen 23 martta transfer oldum siz ne zaman olmuştunuz
Amin canım hepimizin inşallahBende baştan bilseydim 2. Transferde isterdim ama sonradan öğrendim . Rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun inş
Ben transfer tarihine göre de baktım çok bir fark olmuyor 5.gün embriyosu 4 gün ilerde oluyordu. ama doktor not alırken son adet tarini sordu,googledeki hesaplamalara baktığımda doktorun verdiği doğum tarihi son adet tarihine göre hesaplanınca çıkıyorGoogle dan baktınız mı transfer tarihine göre kaçıncı embriyo günü olduğuna göre falan. Sizin hesap normal gebe kalanlar için daha doğru genel olarak bildiğim
Ay vallaha beyinler error veriyor28 Mart benim adet günü 2 gün fark ediyor ama yumurta gelişimine göre transfer tarihleri değişiyor . Gebe kalmamızın zor olması gibi hesabımız da zor
Benimde taze transfer ama yumurta gelişimine göre transfer günleri değişiyor ya adetim önce olmasına rağmenCanım benim taze transfer oldu hiç beklemedik senin süreç nasıldı
Doktor bana hafta falan söylemedi kuzum benimde heyecanda aklım gitti sormadım çıkınca düştü aklımaCanım ben 25 şinde transfer oldum 4. Gün embiriyosu doktor kaç hafta dedi sana
O zaman benim sizden daha ileri gebe olmuş olmam lazım ama siz kese gördünüz ben bekliyorumBen transfer tarihine göre de baktım çok bir fark olmuyor 5.gün embriyosu 4 gün ilerde oluyordu. ama doktor not alırken son adet tarini sordu,googledeki hesaplamalara baktığımda doktorun verdiği doğum tarihi son adet tarihine göre hesaplanınca çıkıyor
Bak yine benim kafam karıştıBenimde taze transfer ama yumurta gelişimine göre transfer günleri değişiyor ya adetim önce olmasına rağmeno yüzden hesap karışık adet tarihim önce olmasına rağmen gebelik takibinde sizden gerideyim onu demek istiyorum adete göre bakarsak sizden önde olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?