- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
Valla bilmiyorum canım bugün 18 . Gün transferden sonra tam 22 de bakılacak inşallah kalbinide duyarım iki stres yaşamamBen de tutamıyorum , acaba sizi de hem kalp atışı hem kese bir arada görmek için mi o tarihi verdiler
Merhaba bi sorum olucak bu serumun takılmasını siz mi talep ettiniz onlarmı önerdi acabaTransferden sonraki 15. Günüm benim , ben daha önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden endişe ediyorum yoksa ağırlarım normalse hiç sıkıntı değil her Ağrı hissettiğimde şükrediyorum gebe olup bunu hissedebildiğim içinbu da ancak kese de belli olacak kese görme gününü cumartesi günü söyleyecekler intralipid serum takacaklarmış bağışıklık güçlendirici transferden sonra da takılmıştı
Bu serum ilk transferlerde takılmıyormuş benim anladığım. Başarısız 2 deneme olunca tutmama sebebine karşlık 3. Deneme de öneriyorlar anlatıyorlar ama ekstra ücretli bir ilaç olduğu için isteğe bağlı bırakıyorlar biz kabul ettik. İlki transferden sonra , Olumlu olursa keseden önce ve kalp atışı duyulunca tekrar 3. Kez olarak takacaklarmışMerhaba bi sorum olucak bu serumun takılmasını siz mi talep ettiniz onlarmı önerdi acaba
Bende 5+5 hafta gebeyim bugün muayene oldum şükür keseyi gördük. Şimdi sıra kalp atışı için beklemekte. ElhamdülillahYok balım ayın 17 si 5+3 oluyor kendileri o tarihte çagırdı inşallah güzel sonuç alırsın senin kaçta baktılar keseye kalbe
Gözün aydın canım karından mı baktılar vajinal muayenede kalp duyuluyor diye biliyorum kalp atışı için ne zamana gün verdilerBende 5+5 hafta gebeyim bugün muayene oldum şükür keseyi gördük. Şimdi sıra kalp atışı için beklemekte. Elhamdülillah
Vajinal baktı canım kalp atışı için erken dediGözün aydın canım karından mı baktılar vajinal muayenede kalp duyuluyor diye biliyorum kalp atışı için ne zamana gün verdiler
teşekkür ederim bu arada kuzumGözün aydın canım karından mı baktılar vajinal muayenede kalp duyuluyor diye biliyorum kalp atışı için ne zamana gün verdiler
Ayy keşke ikiside duyulsa ben ayın 17 si için zor duruyorum kalp için mi bekleyeceğimVajinal baktı canım kalp atışı için erken dedi
Rica ederim peki kesede bebek gözüküyor muteşekkür ederim bu arada kuzum
Yok kuzum sadece kese dedi doktorRica ederim peki kesede bebek gözüküyor mu
Canım bugün 18 .gün gittiğimde 23. Gün olacak 5+3 oluyor sanmıyorum gözükeceğini 4. Gün embiriyosuydu benim sizdede Kasım ağrısı var mı varsa her iki kasıktamı tekmi oluyor benim sürekli sağ Kasık ağrıyorSenin kaçıncı günün kuzum inşallah gittiğinde ikisi birden çıkar aradan keseyi gördükten sonra kalp atışını beklemek daha zormuş
Ben o hesaplama işini bir türlü çözemedim doktor son adet tarihini baz aldı sanırım bana şu kadarlık demedi de sadec son adet günün neydi diye sordu.Bende çok nadir ağrı alıyor o da bıçak saplanması gibi anlık olup geçiyor tek taraflı oluyor.Doktoruna danıştın mı kuzum lekelenme falan oldu mu belki ondandırCanım bugün 18 .gün gittiğimde 23. Gün olacak 5+3 oluyor sanmıyorum gözükeceğini 4. Gün embiriyosuydu benim sizdede Kasım ağrısı var mı varsa her iki kasıktamı tekmi oluyor benim sürekli sağ Kasık ağrıyor
Yok hiç lekelenme olmadı hemşireye sordum büyüdüğü için oluyor dedi son adet tarihinizin ilk gününden bugüne kadar sayıyorsunuz 1 ay bitince 4 hafta 2.ay bitince 8haftalık oluyor basit aslında çok korkuyorum kese görmeyeceğim yada bebek çıkmayacak diyeBen o hesaplama işini bir türlü çözemedim doktor son adet tarihini baz aldı sanırım bana şu kadarlık demedi de sadec son adet günün neydi diye sordu.Bende çok nadir ağrı alıyor o da bıçak saplanması gibi anlık olup geçiyor tek taraflı oluyor.Doktoruna danıştın mı kuzum lekelenme falan oldu mu belki ondandır
Programlarda haftalar 1 hafta ilerş oluyor o işi çözemedimYok hiç lekelenme olmadı hemşireye sordum büyüdüğü için oluyor dedi son adet tarihinizin ilk gününden bugüne kadar sayıyorsunuz 1 ay bitince 4 hafta 2.ay bitince 8haftalık oluyor basit aslında çok korkuyorum kese görmeyeceğim yada bebek çıkmayacak diye
Amin inşallah canım adet olduğun ilk günden hesaplanıyor hangi gün hatırlıyormusunProgramlarda haftalar 1 hafta ilerş oluyor o işi çözemedimSeni çok iyi anlıyorum ben de keseyi göremezsem diye çok korkuyla gittim çok şükür gördüm darısı sana olsun inşallah
8 Mart canımAmin inşallah canım adet olduğun ilk günden hesaplanıyor hangi gün hatırlıyormusun
Anladım canım, bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum 2. Transferimde bende talep etmek istiyorum zaten yumurtam çok az , yaşım 38.Bu serum ilk transferlerde takılmıyormuş benim anladığım. Başarısız 2 deneme olunca tutmama sebebine karşlık 3. Deneme de öneriyorlar anlatıyorlar ama ekstra ücretli bir ilaç olduğu için isteğe bağlı bırakıyorlar biz kabul ettik. İlki transferden sonra , Olumlu olursa keseden önce ve kalp atışı duyulunca tekrar 3. Kez olarak takacaklarmış
Canım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart8 Mart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?