19 Mart kuzumSenin diğer randevu ne zaman çokmu daha
Anladım inşallah Rabbım korktuklarımıza ugratmasin 3. Deneme ve ilk defa pozitif görünce aşırı tedirginimSakin ol bunun beta ile alakası yok erken bakmışlar aynı gün transfer olduk ama benim ayın 17 si kese günüm net olsun diye
Anlıyorum canım benimde ikinci ama olabilecek tüm olumsuzluklar sanki başıma gelecek gibiAnladım inşallah Rabbım korktuklarımıza ugratmasin 3. Deneme ve ilk defa pozitif görünce aşırı tedirginim
Amin canım evet daha çok var hayırlı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırızDaha çok varinş güzel haber alırsın
24 nisanda gidicem bayramdan sonraBen de 23 martta transfer oldum kuzum 10 Mart kese görmeye gittim sadece keseyi gördüm 19 martta tekrar gideceğim sana ne zaman dediler
Amin amin aminAmin canım evet daha çok var hayırlı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Insallah gelmez çok dua ediyorum hepimiz için sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sevinçlerimiz yarım kalmasın inşallahAnlıyorum canım benimde ikinci ama olabilecek tüm olumsuzluklar sanki başıma gelecek gibi
Insallah gelmez çok dua ediyorum hepimiz için sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sevinçlerimiz yarım kalmasın inşallah
Senin de varmış daha hayırlı sonuçlar alırız inşallah24 nisanda gidicem bayramdan sonra
Amin canım kalp atışını duyana kadar bu gerginlik devam varlığından emin olacağız ben şuan sevinemiyorum karnımda bebek mi var boş mu kimyasal mı dış gebelik mi tüm senaryo beynimde geziyor düşünmeden alamıyorum kendimi inşallah Rabbim koktuklarımıza uğratmaz bize hayırlı evlat eder sağlıkla kucağımıza almamızı nasip ederInsallah gelmez çok dua ediyorum hepimiz için sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sevinçlerimiz yarım kalmasın inşallah
Ben de böyleyim işte.Amin canım amin sağlıkla kucağınıza alalım inşallahAmin canım kalp atışını duyana kadar bu gerginlik devam varlığından emin olacağız ben şuan sevinemiyorum karnımda bebek mi var boş mu kimyasal mı dış gebelik mi tüm senaryo beynimde geziyor düşünmeden alamıyorum kendimi inşallah Rabbim koktuklarımıza uğratmaz bize hayırlı evlat eder sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Olmazdı canım şuan haberimiz bile yoktu adet olmayı bekliyordum kesin ben 7 haftalıktan anlardım bu arada hangi şehirlerdesiniz?Senin de varmış daha hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Bizim normal gebelik olmadığı için sanırım böyle olumsuz düşünüyoruz hepimiz aynı durumdayız baksanıza.Normal gebelik olsa bu kadar olur muydu bilmiyorum
Amin canımBen de böyleyim işte.Amin canım amin sağlıkla kucağınıza alalım inşallah
Düşüncelerimiz tıpa tıp aynı çevremdeki bilenler seviniyor ama ben sevinemiyorum malesef acaba diyorum sıkıntı bendemi meğer hepimiz aynıymışAmin canım kalp atışını duyana kadar bu gerginlik devam varlığından emin olacağız ben şuan sevinemiyorum karnımda bebek mi var boş mu kimyasal mı dış gebelik mi tüm senaryo beynimde geziyor düşünmeden alamıyorum kendimi inşallah Rabbim koktuklarımıza uğratmaz bize hayırlı evlat eder sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Ben kırıkkaledeyim ama tedavim Ankara’da .Aslında Ankaralıyım ailem orda ben evlenince buraya yerleştimOlmazdı canım şuan haberimiz bile yoktu adet olmayı bekliyordum kesin ben 7 haftalıktan anlardım bu arada hangi şehirlerdesiniz?
Yok kız adam gibi sevinemedim inanmıyorum şuan hep korku diken üzerindeyim lavaboya gidince sanki kanamam olacak gibi geliyor yada ağrım olunca hasta oldum sanıyorumDüşüncelerimiz tıpa tıp aynı çevremdeki bilenler seviniyor ama ben sevinemiyorum malesef acaba diyorum sıkıntı bendemi meğer hepimiz aynıymış
Bende Ankara Dayım tedavimde burda devam ediyorBen kırıkkaledeyim ama tedavim Ankara’da .Aslında Ankaralıyım ailem orda ben evlenince buraya yerleştim
2 gündür benide adet ağrısı yokluyor sanırım adet döneminde olduğumuz için o daYok kız adam gibi sevinemedim inanmıyorum şuan hep korku diken üzerindeyim lavaboya gidince sanki kanamam olacak gibi geliyor yada ağrım olunca hasta oldum sanıyorum
Yaa nereye gidiyorsunBende Ankara Dayım tedavimde burda devam ediyor
Evet benimde öyleydi ama buğün hiç ağrım yok olmayıncada korkuyorum şimdide gaz sancısı var progestan ilacı yapıyor onuda sanırım2 gündür benide adet ağrısı yokluyor sanırım adet döneminde olduğumuz için o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?