- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Ben progestanı vajinal kullandım bıraktırdı onu.Benim çok ağrım olmadı zaten korkmaEvet benimde öyleydi ama buğün hiç ağrım yok olmayıncada korkuyorum şimdide gaz sancısı var progestan ilacı yapıyor onuda sanırım
Benim Dr. Ahmet Bostancı tepe prime de muayenehanesi işlemleri genartta yapıyorCentrum tüp bebek merkezi
sen peki
Çok geçmiş olsun canım bende aslen Malatyalı yım inşallah ailenden kimsede can kaybınız yokturBende gaziantepteyim tedavim İstanbul acibadem de oldu
Adet ağrıları benimde var ilk 3 ay normalmiş o yüzden ona takılmadım normal gebeliklerde bile oluyormuş
Sizede geçmiş olsun canım çok şükür yok Rabbım birdaha öyle günler yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım bende aslen Malatyalı yım inşallah ailenden kimsede can kaybınız yoktur
Geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallahSizede geçmiş olsun canım çok şükür yok Rabbım birdaha öyle günler yaşatmasın
Amin canım inşallahSizede geçmiş olsun canım çok şükür yok Rabbım birdaha öyle günler yaşatmasın
AminGeçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
onu hiç duymadım canım herşey netleşsinler doğum yapacağımız yeri konuşuruz bu arada benim canım ekşi acı şalgam çiğ köfte limon istiyor tatlı yediğimde midem kalkıyor hiç sivilce çokmazdı benim sivilce çıktı birde çabuk acıkıp yoruluyorum sizde varmı böyle şeylerBenim Dr. Ahmet Bostancı tepe prime de muayenehanesi işlemleri genartta yapıyor
Evet tüm tersi bende Kayısı su dikkat ediyorum çok şükür kabızlık olmadıDoğum takibi yapıyor benim dr yüksek ihtimal onla devam edeceğim.Benim canım pek bişi istemiyor iştahım az zorladığımda midem bulanıyor.sivilce çıkmadı biraz kabızlık var gibi hayatımda ilk defa oluyor bu da ben de hiç olmazdım.çok su içiyorum,kuru kayısı,kefir tüketiyorum ama aynı sanırım bu da bir belirti
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor kuzum ilerledikçe artıyormuş zatenEvet tüm tersi bende Kayısı su dikkat ediyorum çok şükür kabızlık olmadı
Evet canım tüm ağrılara hazırım yeter ki ondan gelsinBelirtiler kişiden kişiye değişiyor kuzum ilerledikçe artıyormuş zaten
Ben de öyle diyorum canım hepsine katlanırımEvet canım tüm ağrılara hazırım yeter ki ondan gelsin
Canım emin değilim öncelikle söyleyeyim ama bu rahim perdesine benziyor ama ama emin değilimKızlar selamm, aranızda rahim filminden anlayan var mıı acaba bakabilir misiniz?? Eki Görüntüle 3232444
Dönüş için tşklerCanım emin değilim öncelikle söyleyeyim ama bu rahim perdesine benziyor ama ama emin değilim
Geçmiş olsun canım sorun nedirDönüş için tşklerDün histereskopi oldum.
1 basarısız 5AA deneme mevcut gecen seneden.
Açıklanamayan inf.Geçmiş olsun canım sorun nedir
Canım başladın mı yine geçen seneki topikten adını hatırlıyorumAçıklanamayan inf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?