Evet canım 1 sene 2 ay geçti , dün histereskopi oldum.Canım başladın mı yine geçen seneki topikten adını hatırlıyorum
Hadi hayırlısı olsun hakkındaEvet canım 1 sene 2 ay geçti , dün histereskopi oldum.
Rahim genişletme yapıldı çizik atıldı.
Zorlu bi transfer geçirmiştim. Darlıktan dolayı.
Bakalım dondurulmuslardan deniycez
Sen anlıyor musun rahim filminden göz attın mı
Tüplerimin ikiside açık.Hadi hayırlısı olsun hakkındabaktım ama çok anlamadım ya bana da sanki bi tüpe sıvı gitmemiş gibi geldi rapor olarak da verdiler mi peki geçen seneki lerden 2. Yi deneyen bi sen bi de ben sanırım şuan Allah yolumuzu açık etsin
Diyorum ya anlamamTüplerimin ikiside açık.
Rahim tam üçgen değil. Dar denildi işte o genişletildi. Bir de enfeksiyon temizlenmiş.
Senin durum nedirr hangi evredesin gecen seneden sonra tekrar yeni mi başladınn
Ayy amiiin
Ahh hadi bakalım çok heyecanlıı 8 çok güzel sayıııDiyorum ya anlamamhadi bakalım histereskopi işe yarar inşallah bende geçen yıl olmuştum histereskopi polipim vardı , yumurtaları toplattım ben pazartesi günü bugün 3. Günü olucak emriyo ların bakalım kaç tane kaldı 9 tane toplandı 8 i olgun çıktı hepsi döllenip 2. Günü de gördü saat 11 gibi arıyorlar bugünü de o zaman öğrenicem ve ne zaman âdet olursam onunla hazırlığa başlıcaz inşallah
8 de 8 Devam ediyor 3. Günde de güzel gidiyor bakalım 5. Güne kaç tane kalıcak çok heyecanlıyımAhh hadi bakalım çok heyecanlıı 8 çok güzel sayııı
İnsallah hadi bakalımmm
Ayyy inşallah güzel haberlerini alacağız canım benim bebelerin seninle olacak güzel enerjilerimizi gönderelimmm8 de 8 Devam ediyor 3. Günde de güzel gidiyor bakalım 5. Güne kaç tane kalıcak çok heyecanlıyım
İnşallah inşallah bu sene herşey daha güzel gidiyor şükür adet olsuncs herşey başlayacak inşallahAyyy inşallah güzel haberlerini alacağız canım benim bebelerin seninle olacak güzel enerjilerimizi gönderelimmm
4+3 deydim zaten alttan görebiliyorlarGidince görüşeceğini bilsem bende giderim de , siz kaçta görünüz keseyi 4. Hafta içindeyken görünür mü erken sanki
Ne denir bilmiyorum ben de çok üzüldümkızlar benim bebeklerimden birinin kalbi durmuş çok üzüldüm Allah kalan evladıma sağlık sıhhat versin
Hiç aranızda rahim filminden anlayan yok mu
ben anlamıyorum.istersen bi devlet hastanesinde Kadın doğum doktoruna gidip göster daha sağlıklı olur
Aslında ne hissedeceğimi bilmiyorum hep ikiz eşyalarına bakmıştım kendımı hazırladım ama malesef kardeşine Allah sağlık versin tek duam oNe denir bilmiyorum ben de çok üzüldümAma diğer bebişin sağlığı için kendini çok üzme o da etkilenmesin
Yaaa kıyamam kuzumAslında ne hissedeceğimi bilmiyorum hep ikiz eşyalarına bakmıştım kendımı hazırladım ama malesef kardeşine Allah sağlık versin tek duam o
Yaa Allah sağlık sıhhat versin bebeğini sana bağışlasın inş Rabbimkızlar benim bebeklerimden birinin kalbi durmuş çok üzüldüm Allah kalan evladıma sağlık sıhhat versin
Bir doktordan yorum almalısın kesinlikle canm ancak bu işi bilenin anlayacağı bir şeyHiç aranızda rahim filminden anlayan yok mu kızlar yaaaa?
Yarın hastaneye gidiyorum koçlar dua edin kese baktıracağım ayın 17 sini bekleyemeyeceğim28 Mart benim adet günü 2 gün fark ediyor ama yumurta gelişimine göre transfer tarihleri değişiyor . Gebe kalmamızın zor olması gibi hesabımız da zor
Hadi güzel haberlerle gel inşallahYarın hastaneye gidiyorum koçlar dua edin kese baktıracağım ayın 17 sini bekleyemeyeceğim
Hadi hayırlısı inş sağlıcakla hemencecik görürsün, yazarsın buraya daYarın hastaneye gidiyorum koçlar dua edin kese baktıracağım ayın 17 sini bekleyemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?