2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canım başladın mı yine geçen seneki topikten adını hatırlıyorum
Evet canım 1 sene 2 ay geçti , dün histereskopi oldum.
Rahim genişletme yapıldı çizik atıldı.
Zorlu bi transfer geçirmiştim. Darlıktan dolayı.
Bakalım dondurulmuslardan deniycez
Sen anlıyor musun rahim filminden göz attın mı

Hadi hayırlısı olsun hakkında baktım ama çok anlamadım ya bana da sanki bi tüpe sıvı gitmemiş gibi geldi rapor olarak da verdiler mi peki geçen seneki lerden 2. Yi deneyen bi sen bi de ben sanırım şuan Allah yolumuzu açık etsin

Tüplerimin ikiside açık.
Rahim tam üçgen değil. Dar denildi işte o genişletildi. Bir de enfeksiyon temizlenmiş.

Senin durum nedirr hangi evredesin gecen seneden sonra tekrar yeni mi başladınn
Ayy amiiin

Tüplerimin ikiside açık.
Rahim tam üçgen değil. Dar denildi işte o genişletildi. Bir de enfeksiyon temizlenmiş.

Senin durum nedirr hangi evredesin gecen seneden sonra tekrar yeni mi başladınn
Ayy amiiin
Diyorum ya anlamam hadi bakalım histereskopi işe yarar inşallah bende geçen yıl olmuştum histereskopi polipim vardı , yumurtaları toplattım ben pazartesi günü bugün 3. Günü olucak emriyo ların bakalım kaç tane kaldı 9 tane toplandı 8 i olgun çıktı hepsi döllenip 2. Günü de gördü saat 11 gibi arıyorlar bugünü de o zaman öğrenicem ve ne zaman âdet olursam onunla hazırlığa başlıcaz inşallah

Ahh hadi bakalım çok heyecanlıı 8 çok güzel sayııı
İnsallah hadi bakalımmm

Ayyy inşallah güzel haberlerini alacağız canım benim bebelerin seninle olacak güzel enerjilerimizi gönderelimmm
İnşallah inşallah bu sene herşey daha güzel gidiyor şükür adet olsuncs herşey başlayacak inşallah

Aslında ne hissedeceğimi bilmiyorum hep ikiz eşyalarına bakmıştım kendımı hazırladım ama malesef kardeşine Allah sağlık versin tek duam o
Yaaa kıyamam kuzum Diğeri sağlıklı rabbim ona sağlık versin elden bişi gelmiyor.Ne kadarlıktı bebişler

kızlar benim bebeklerimden birinin kalbi durmuş çok üzüldüm Allah kalan evladıma sağlık sıhhat versin
Yaa Allah sağlık sıhhat versin bebeğini sana bağışlasın inş Rabbim üzülmemeye çalış canım diğer bebeğin için Amam inş diğeri sımsıkı tutunmuş olacak sana hayırla devam edecek inanıyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…