2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Kaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
Bende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorum

Bende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah hem kese ye hem kalbi görürüz çok stresli bir durum benim hiç mide bulantım yok sadece sağ kasığım düzenli ağrıyor birde göğüs hassasiyeti ağrılarımda 2 gündür azaldı inşallah güzel belirtilerdir

Ay bilmiyorum transferin 18. Günü olacak kese görünür ama kalp atışını bilmiyorum. Benimde sırt ağrım çok, arada adet ağrılarım var, bacaklarım ağrıyor bide mide bulantısı da akşam oluyor. İnşallah herşey çok iyi ilerler hepimiz için

Amin canım senin biraz daha ağır mış belirtiler kalbini duyarsak eminim biraz daha rahatlayacağız ben sevinemiyorum kendimi hamile sanmıyorum görmediğim için

Amin canım senin biraz daha ağır mış belirtiler kalbini duyarsak eminim biraz daha rahatlayacağız ben sevinemiyorum kendimi hamile sanmıyorum görmediğim için
Benimde öyle canım, dikkat ediyorum ama kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim

Benimde bulantım başladı sana derken

Bilmiyorum ki benim bulantım çok nadir oluyor ama şunu farkettirmeden canım hep ekşi baharat şalgam gibi şeyler istiyor tatlı yediğimde bulantım başlıyor
Benim akşam çok oluyor. Bide bende ekşi yiyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…