Kalp atışınıda duyarsın inşallahYarın hastaneye gidiyorum koçlar dua edin kese baktıracağım ayın 17 sini bekleyemeyeceğim
İnşallah canım ya ama kalp için başka bir gün gidecekmişimHadi güzel haberlerle gel inşallah
Ay yazmazmıyım teyzeleri inşallah yolunda gider herşeyHadi hayırlısı inş sağlıcakla hemencecik görürsün, yazarsın buraya da
Bakınca duyulurmu bilmiyorum yarın tam 5 haftalık oluyor ama kalp atışına sonra gelirsin dedilerKalp atışınıda duyarsın inşallah
Bende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorumKaçıncı hafta sizin aynı ağrılar bendede var 4+5 benim ama ağrım hiç geçmiyor
Hayırlı olsun canım inşallah hem kese ye hem kalbi görürüz çok stresli bir durum benim hiç mide bulantım yok sadece sağ kasığım düzenli ağrıyor birde göğüs hassasiyeti ağrılarımda 2 gündür azaldı inşallah güzel belirtilerdirBende şuan adet tarihine göre 4 haftalık hamileyim, daha kese görmedim haftaya çarşamba göreceğim inşallah. Benim çok midem bulanıyor akşamları yemek yiyemiyorum
Ay bilmiyorum transferin 18. Günü olacak kese görünür ama kalp atışını bilmiyorum. Benimde sırt ağrım çok, arada adet ağrılarım var, bacaklarım ağrıyor bide mide bulantısı da akşam oluyor. İnşallah herşey çok iyi ilerler hepimiz içinHayırlı olsun canım inşallah hem kese ye hem kalbi görürüz çok stresli bir durum benim hiç mide bulantım yok sadece sağ kasığım düzenli ağrıyor birde göğüs hassasiyeti ağrılarımda 2 gündür azaldı inşallah güzel belirtilerdir
Amin canım senin biraz daha ağır mış belirtiler kalbini duyarsak eminim biraz daha rahatlayacağız ben sevinemiyorum kendimi hamile sanmıyorum görmediğim içinAy bilmiyorum transferin 18. Günü olacak kese görünür ama kalp atışını bilmiyorum. Benimde sırt ağrım çok, arada adet ağrılarım var, bacaklarım ağrıyor bide mide bulantısı da akşam oluyor. İnşallah herşey çok iyi ilerler hepimiz için
Benimde öyle canım, dikkat ediyorum ama kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğimAmin canım senin biraz daha ağır mış belirtiler kalbini duyarsak eminim biraz daha rahatlayacağız ben sevinemiyorum kendimi hamile sanmıyorum görmediğim için
İnş duyarız bu streslerde boşuna olurBenimde öyle canım, dikkat ediyorum ama kalp atışını duyana kadar rahat edemeyeceğim
Yaa keşke duyulsaydı inşallah arası çok olmaz kesenden sonra kalp atışını beklemek daha sancılıBakınca duyulurmu bilmiyorum yarın tam 5 haftalık oluyor ama kalp atışına sonra gelirsin dediler
Benimde 13 :)Evet 13 benimde 15 doğru hesap bebeklerde yay burcu olacak
İnş duyarız bu streslerde boşuna olur
İnşallah çok sürmez bu sefer yine muayene ücreti vermek zorundayımYaa keşke duyulsaydı inşallah arası çok olmaz kesenden sonra kalp atışını beklemek daha sancılı
Mart transferleri Aralık ayı doğacak hepBenimde 13 :)
İnşallah kalp atışları nı duyarızMart transferleri Aralık ayı doğacak hep
Amin canım ya yarını bir atlatayım inşallahİnşallah kalp atışları nı duyarız
Benimde bulantım başladı sana derkenAy bilmiyorum transferin 18. Günü olacak kese görünür ama kalp atışını bilmiyorum. Benimde sırt ağrım çok, arada adet ağrılarım var, bacaklarım ağrıyor bide mide bulantısı da akşam oluyor. İnşallah herşey çok iyi ilerler hepimiz için
HahahaBenimde bulantım başladı sana derken
Bilmiyorum ki benim bulantım çok nadir oluyor ama şunu farkettirmeden canım hep ekşi baharat şalgam gibi şeyler istiyor tatlı yediğimde bulantım başlıyorHahahademekki bulaşıcı
Benim akşam çok oluyor. Bide bende ekşi yiyorum hep.Bilmiyorum ki benim bulantım çok nadir oluyor ama şunu farkettirmeden canım hep ekşi baharat şalgam gibi şeyler istiyor tatlı yediğimde bulantım başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?