- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
Benım doktora sordum uzak bana bildiği bir doktor söylemı dıye soyledı ama pahalı ben 400 e randevu buldum ama hastaneye karar veremedm benım doktorum 1000 tl muayene doğum 40.000den falan başlıyor altından kalkamam canımSen erken bırakıyormuşsun benim ki 12 ay bırakmıyor
12 hafta olmasın 3 aylığa kadar bakıyorsa müthiş memnun kalırsan devam et ben 2 dolmuş 2 metrobüs yapıyorum bebek büyürse tek başıma okadar yol çekememSen erken bırakıyormuşsun benim ki 12 ay bırakmıyor
10 mart transferim valla günler zor geçiyor ben meraklı insanım Allahtan çalışıyorum yoksa ooo tuttum kendımı tup bebe doktoru 27sınde son kez bana gel kalbi duran bebeğede bir bakarım dedi perşembeyi beklıyorum bıde bana sor ama ınsan ıyımı bırsey olurmu düşermı bununda kalbı durmaz dımı dıye dusunmekten kendmı alıkoyamıyorum herşey Allahtan ama korku başka birşeyMaşallah ya 2 ayı devirmişsin ne güzel. Transfer günün ne zamandı senin. Geliyor mu o günler ya. Ben hala 6+4 olmayı bekliyorum zaman geçmiyor gibi
benim 9+3 de son olcak ondan 1 hafta sonrada kendım doktor bulacağım işte sen kaç hafta oldun güzel anne :)Amin bize inşallah canım bana 7 hafta olunca gel dediler bekliyorum
Ya sorma bende aynı meraklılıktayım sürekli evde idrar testi yapıyorum. Öğretmenim bende görev yaptığım yerde hastane yok en yanın Denizli var oraya gitmem gerekiyor ama onun içinde eşimle şuan saatlerimiz uyuşmuyor mecbur haftasonu gideceğiz geçen hafta bayram tatiliydi malum. Mecburi bekleyişteyim yani birde henüz varlıklarını hissedemeyen paronayk yapıyor insanı çok haklısın. Diğer bebişinden acaba ümitlenme durumu olur mu ki10 mart transferim valla günler zor geçiyor ben meraklı insanım Allahtan çalışıyorum yoksa ooo tuttum kendımı tup bebe doktoru 27sınde son kez bana gel kalbi duran bebeğede bir bakarım dedi perşembeyi beklıyorum bıde bana sor ama ınsan ıyımı bırsey olurmu düşermı bununda kalbı durmaz dımı dıye dusunmekten kendmı alıkoyamıyorum herşey Allahtan ama korku başka birşey
kalbi duran bebektenmi büyümemiş büzülmüş kenarda kalmış dedi doktor ondan umudum yokda diğerine birşey olmasın keşke duam o yönde canım Allah sanada sabır versin öğretmenlik de zor hangi sınıfsın çocuk sesi dayanılmaz olur geçen başım bi ağırdı perişan oldum vallaYa sorma bende aynı meraklılıktayım sürekli evde idrar testi yapıyorum. Öğretmenim bende görev yaptığım yerde hastane yok en yanın Denizli var oraya gitmem gerekiyor ama onun içinde eşimle şuan saatlerimiz uyuşmuyor mecbur haftasonu gideceğiz geçen hafta bayram tatiliydi malum. Mecburi bekleyişteyim yani birde henüz varlıklarını hissedemeyen paronayk yapıyor insanı çok haklısın. Diğer bebişinden acaba ümitlenme durumu olur mu ki
Benim daha çok küçük 6+4 son 2 gün kalp için inşallah duyarım teyzesibenim 9+3 de son olcak ondan 1 hafta sonrada kendım doktor bulacağım işte sen kaç hafta oldun güzel anne :)
İnşallah canım herşey yolunda gider ikimizde güzel haberler alırız senin kaçıncı hafta olacak cuma günü
İnşallah arkadaşımİnşallah canım herşey yolunda gider ikimizde güzel haberler alırız senin kaçıncı hafta olacak cuma günü
Evet 12 hafta canım12 hafta olmasın 3 aylığa kadar bakıyorsa müthiş memnun kalırsan devam et ben 2 dolmuş 2 metrobüs yapıyorum bebek büyürse tek başıma okadar yol çekemem
Evet 12 hafta canımmemnunum ama ücret pahalı doğum falan 35 bin dediler .Senin için zor olur kimse yerde vermiyor o yüzden karnım çıksın biran önce
Ayy 9 haftalıkta görünüyor mu artıkbenim karnım kocaman oldu iğnelerden herhalde gerim gerim valla ama genede tam belli olmadığı için yer vermiyorlar. Teyzesi öpsün onu altın bebek o duyarsın merak etme sen cumamı gidecektın kontrole
Evet duyacaksınız inşİnşallah arkadaşımtam 7.nci haftaya giriyorum cuma günü. Duyar mıyız acaba?
Evet 8.haftada duyanlar da var. İnşallahEvet duyacaksınız inşgenelde 6+0 dan sonra duyuluyormuş ama duyulmazsa da 8. Haftaya kadar yolu varmış bazen geç duyulanlar oluyormuş
Evet ablam yabenim karnım kocaman oldu iğnelerden herhalde gerim gerim valla ama genede tam belli olmadığı için yer vermiyorlar. Teyzesi öpsün onu altın bebek o duyarsın merak etme sen cumamı gidecektın kontrole
ben 67 kiloyla transfer oldum suan kacım bılmıyorum kilo alldım hissediyorum ama şişlikte var senın dedıgın gıbı içime çekrdim bende ama şimdi onuda yapamıyorum Allahtan benım herkes biliyor sen nezaman söyleyeceksın etrafınaAyy 9 haftalıkta görünüyor mu artıkben zaten zayıf birisi değilim şu an bile göbek var normalde içime çeker yada korse giyer kamufle ederdim ama şu an serbest bırakmak zorunda kaldığımdan 4 aylık gibi hafif bir göbeğim var ama ben bebiş hissetmek istiyorum artık ve çevremdekilere söylemek .
benım göğüslerimde küçüktü şimdi kocaman oldu taş gibi bide öyle üstüne yatınca yada yanlışlıkla çarpınca ağrıyor ama çok güzel oldularEvet ablam yadoktorlarda altın yumurta diyor ,cuma günü gideceğiz 7hafta doluyor o gün sizdede aşırı göğüs ağrısı varmı benim çok büyüdü çok ağrıyor
Ben hiç memnun değilim normaldede büyüktü şimdi den kaşınıyor yer kalmadı deridebenım göğüslerimde küçüktü şimdi kocaman oldu taş gibi bide öyle üstüne yatınca yada yanlışlıkla çarpınca ağrıyor ama çok güzel oldular
yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek 2 hafta oldu çok merak ediyorumbenım göğüslerimde küçüktü şimdi kocaman oldu taş gibi bide öyle üstüne yatınca yada yanlışlıkla çarpınca ağrıyor ama çok güzel oldular
3 ayı bitirelim inş o zaman söyleyeceğim. Daha kalp atışı bile duyamadım kiben 67 kiloyla transfer oldum suan kacım bılmıyorum kilo alldım hissediyorum ama şişlikte var senın dedıgın gıbı içime çekrdim bende ama şimdi onuda yapamıyorum Allahtan benım herkes biliyor sen nezaman söyleyeceksın etrafına
Evet ablam yadoktorlarda altın yumurta diyor ,cuma günü gideceğiz 7hafta doluyor o gün sizdede aşırı göğüs ağrısı varmı benim çok büyüdü çok ağrıyor
Benim göğüslerimde büyüktü iyice büyüdüler. Balon gibi oldular resmen sanki patlıcak. Kaşıntı bende de var ve özellikle s**yen takıp çıkardıktan sonra felaket ağrı oluyorbenım göğüslerimde küçüktü şimdi kocaman oldu taş gibi bide öyle üstüne yatınca yada yanlışlıkla çarpınca ağrıyor ama çok güzel oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?