2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canım bendede bazen hem belden Hande sağ kasıktan aşırı ağrı giriyor bende endişeleniyorum böyle durumlarda dinlenin diyorlar vücudunu yormuş olabilirsin kendine vakit ayır uzan

Sağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyorum inş güzel olacak herşey
Evet hatta hamıle olduğunu öğrenen bir daha yazmıyor burada aynı anda hamıle kaldık ben daha cinsiyet partisi yaparız dıyordum burda :)

Cok şükür arkadaşlar kalp atışını duyduk bir sıkıntı yokmuş leke devam edip kırmızıya dönerse haberim olsun dedi 1 tane proluton depot verdi

Darısı insallah bekleyenlere 6+2 de duydum ben

Canım bendede bazen hem belden Hande sağ kasıktan aşırı ağrı giriyor bende endişeleniyorum böyle durumlarda dinlenin diyorlar vücudunu yormuş olabilirsin kendine vakit ayır uzan
Aslında ben çok dikkat ediyorum gerçekten el bebek gül bebek bakıldığın bir dönemdeyim. Olula gelip gitmek dışında hiçbir iş yapmıyorum ki okullarda bugün açıldı malum tatildi. Sadece cumartesi biraz yürüdük eşimle arada artık yavaş yavaş yürüyelim dedik ama cumartesi hiçbir sıkıntı yoktu pazar günü o deli Ağrı girdi gece uyutmadı o kadar çoktu ki. Ama bugün şükürler olsun o ağrım yok fakat okul yordu biraz

Ayyy
Evet hatta hamıle olduğunu öğrenen bir daha yazmıyor burada aynı anda hamıle kaldık ben daha cinsiyet partisi yaparız dıyordum burda :)
o günleri görür müyüz ki ya ben 5+6 oldum bugün yarın 6 inş önden gitmedim gitmeyeceğim de galiba cumartesiyi bekleyecek gibiyim

Cok şükür arkadaşlar kalp atışını duyduk bir sıkıntı yokmuş leke devam edip kırmızıya dönerse haberim olsun dedi 1 tane proluton depot verdi

Gözünüz aydın çok şükür. Darısı duymayanlara , bize bana inş

Malesef öyle işi biten uğramıyor ama ben sonuna kadar burdayım cuma günü bende kalp atışını duymaya gideceğim inş Rabbim nasip eder

Ay çok sevindim birtanem ya cuma günü bana da nasip olur inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin ilk 12 hafta önemli lütfen dikkat et

Yürüyüş faydalı kan akışını sağlıyor belki yerleşme ağrısı olmuştur sevindim geçmesine bana sık olmasada bazı günler geliyor

Sonrasında özele mi gideceksin planın ne ?benim doktor 3 ay ilgileniyormuş sen kaçıncı haftada bıraktın tüp bebek doktorunu
perşembe 9+3 olmus olacağım ilaçlardda değişiklik yapacağız gittiğin doktora bilgi verirsin dedı bende avıcennamı medıpolmu karar veremedım

perşembe 9+3 olmus olacağım ilaçlardda değişiklik yapacağız gittiğin doktora bilgi verirsin dedı bende avıcennamı medıpolmu karar veremedım
Maşallah ya 2 ayı devirmişsin ne güzel. Transfer günün ne zamandı senin. Geliyor mu o günler ya. Ben hala 6+4 olmayı bekliyorum zaman geçmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…