- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Canım bendede bazen hem belden Hande sağ kasıktan aşırı ağrı giriyor bende endişeleniyorum böyle durumlarda dinlenin diyorlar vücudunu yormuş olabilirsin kendine vakit ayır uzanKızlar benim bugün çok şiddetli bel ağrılarım oluyor böylesi olmamıştı hiç inş normaldir ara ara adet sancısı gibi oluyordu onlar normal diyordum ama böylesi hiç olmamıştı camımı yakıyor bayaAllahtan ki kanama falan yok ama tedirgin oldum yine de
Evet hatta hamıle olduğunu öğrenen bir daha yazmıyor burada aynı anda hamıle kaldık ben daha cinsiyet partisi yaparız dıyordum burda :)Sağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyoruminş güzel olacak herşey
bende son kez tüp bebek doktoruma 27sınde perşembe muayneye gidicemBenim haftaya cuma inşallah güzel haberler alırsın canım benim benim bugün 6+2 tüm 7. Hafta kalp bakılacak Allah utandırmasın
bende sabredemeyip gitmiştim ama benımde adet ağrım vardı sonra kanama oldu doktorum sorun değil olur dedı ama ben baska doktora gittim kalp atışını duymuştum5+1 benim şuan 6+4 te gideceğim bakalım dayanamazsam önden de giderim bilmiyorum sabretmeye çalışayım bakalım
Aslında ben çok dikkat ediyorum gerçekten el bebek gül bebek bakıldığın bir dönemdeyim. Olula gelip gitmek dışında hiçbir iş yapmıyorum ki okullarda bugün açıldı malum tatildi. Sadece cumartesi biraz yürüdük eşimle arada artık yavaş yavaş yürüyelim dedik ama cumartesi hiçbir sıkıntı yoktu pazar günü o deli Ağrı girdi gece uyutmadı o kadar çoktu ki. Ama bugün şükürler olsun o ağrım yok fakat okul yordu birazCanım bendede bazen hem belden Hande sağ kasıktan aşırı ağrı giriyor bende endişeleniyorum böyle durumlarda dinlenin diyorlar vücudunu yormuş olabilirsin kendine vakit ayır uzan
o günleri görür müyüz ki yaEvet hatta hamıle olduğunu öğrenen bir daha yazmıyor burada aynı anda hamıle kaldık ben daha cinsiyet partisi yaparız dıyordum burda :)
Gözünüz aydın çok şükür. Darısı duymayanlara , bize bana inşCok şükür arkadaşlar kalp atışını duyduk bir sıkıntı yokmuş leke devam edip kırmızıya dönerse haberim olsun dedi 1 tane proluton depot verdi
Darısı insallah bekleyenlere 6+2 de duydum ben
Malesef öyle işi biten uğramıyor ama ben sonuna kadar burdayım cuma günü bende kalp atışını duymaya gideceğim inş Rabbim nasip ederEvet hatta hamıle olduğunu öğrenen bir daha yazmıyor burada aynı anda hamıle kaldık ben daha cinsiyet partisi yaparız dıyordum burda :)
Ay çok sevindim birtanem ya cuma günü bana da nasip olur inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin ilk 12 hafta önemli lütfen dikkat etCok şükür arkadaşlar kalp atışını duyduk bir sıkıntı yokmuş leke devam edip kırmızıya dönerse haberim olsun dedi 1 tane proluton depot verdi
Darısı insallah bekleyenlere 6+2 de duydum ben
Yürüyüş faydalı kan akışını sağlıyor belki yerleşme ağrısı olmuştur sevindim geçmesineAslında ben çok dikkat ediyorum gerçekten el bebek gül bebek bakıldığın bir dönemdeyim. Olula gelip gitmek dışında hiçbir iş yapmıyorum ki okullarda bugün açıldı malum tatildi. Sadece cumartesi biraz yürüdük eşimle arada artık yavaş yavaş yürüyelim dedik ama cumartesi hiçbir sıkıntı yoktu pazar günü o deli Ağrı girdi gece uyutmadı o kadar çoktu ki. Ama bugün şükürler olsun o ağrım yok fakat okul yordu biraz
Amin bize inşallah canım bana 7 hafta olunca gel dediler bekliyorumGözünüz aydın çok şükür. Darısı duymayanlara , bize bana inş
Sonrasında özele mi gideceksin planın ne ?benim doktor 3 ay ilgileniyormuş sen kaçıncı haftada bıraktın tüp bebek doktorunubende son kez tüp bebek doktoruma 27sınde perşembe muayneye gidicem
Duyacaksın inşallah canım benim hiç merak Etme aynen iş yapma ağır iş tutma dedi çok yürüme dediAy çok sevindim birtanem ya cuma günü bana da nasip olur inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin ilk 12 hafta önemli lütfen dikkat et
Canım bende cuma gideceğim kontrole. Kese görmüştük geçen çarşamba. İnşallah duyarızMalesef öyle işi biten uğramıyor ama ben sonuna kadar burdayım cuma günü bende kalp atışını duymaya gideceğim inş Rabbim nasip eder
İnşallah canım dikkat edelim bu haftalar önemliDuyacaksın inşallah canım benim hiç merak Etme aynen iş yapma ağır iş tutma dedi çok yürüme dedi
İnşallah canım herşey yolunda gider ikimizde güzel haberler alırız senin kaçıncı hafta olacak cuma günüCanım bende cuma gideceğim kontrole. Kese görmüştük geçen çarşamba. İnşallah duyarız
perşembe 9+3 olmus olacağım ilaçlardda değişiklik yapacağız gittiğin doktora bilgi verirsin dedı bende avıcennamı medıpolmu karar veremedımSonrasında özele mi gideceksin planın ne ?benim doktor 3 ay ilgileniyormuş sen kaçıncı haftada bıraktın tüp bebek doktorunu
Maşallah ya 2 ayı devirmişsin ne güzel. Transfer günün ne zamandı senin. Geliyor mu o günler ya. Ben hala 6+4 olmayı bekliyorum zaman geçmiyor gibiperşembe 9+3 olmus olacağım ilaçlardda değişiklik yapacağız gittiğin doktora bilgi verirsin dedı bende avıcennamı medıpolmu karar veremedım
Sen erken bırakıyormuşsun benim ki 12 ay bırakmıyorperşembe 9+3 olmus olacağım ilaçlardda değişiklik yapacağız gittiğin doktora bilgi verirsin dedı bende avıcennamı medıpolmu karar veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?