- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
Benim göbeğim kaşınıyor hemde nasıl sanırım iğnelerden zaten ilacı artık çekmiyor sizdede öyle oluyormu kızlarBenim göğüslerimde büyüktü iyice büyüdüler. Balon gibi oldular resmen sanki patlıcak. Kaşıntı bende de var ve özellikle s**yen takıp çıkardıktan sonra felaket ağrı oluyor
Benim iğnem yok bu transferimdeBenim göbeğim kaşınıyor hemde nasıl sanırım iğnelerden zaten ilacı artık çekmiyor sizdede öyle oluyormu kızlar
Aşılama yapılmasının tamamen zaman kaybı olduğunu düşünenlerdenim. Öyle ki tüp bebek bile ilkinde tutuvermiyor birkaç kere deneyebiliyorsun. Ben 2 aşılama olmuştum pişmanım açıkçası. Ama doktorlar illaki bir denemek istiyor doktoruna görede değişiyor tabi bazıları kişiye özel muayene uyguladığı için senin aşılama zaman kaybı direk tüp bebek yap diyebiliyorlar. Sizde ki soruna bağlı birazda bu. Ve siz hangi ildesiniz önemli olan önce o büyükşehirse orada gidersiniz zatenmerhabalar yazışmalırınızı okumaya çalıştım inş hepiniz kucağınıza alırsınız bende aşılama oldum malesef kiste dönüştü giderlerse 2. aşılama yapışacak sormak istediğim hangi il hangi dok gittiniz çok kararsızım tüp bebek için şimdiden teşekkürler
Al bendende o kadar bazen adet ağrısı gibi giriyor belim çok ağrıyor şu aralar kasıklar genelde sağ ağrıyor bazen sol midem çok şükür sağlam uyku hali var çabuk yoruluyorum ve bazen sanki durduk yere nefes nefese kalıyorum anlamadım bizim böyle bir gün kaldı cuma ya inşallah mercimeğimin kalbinide duyarımBenim göğüslerimde büyüktü iyice büyüdüler. Balon gibi oldular resmen sanki patlıcak. Kaşıntı bende de var ve özellikle s**yen takıp çıkardıktan sonra felaket ağrı oluyor
Benim randevu cumartesi kendi doktorumda ama ben yakında bir hastaneye yarın gideceğim . İki gün daha dayanamayacağım sanırım çünkü ben kese gördüm 4+4 te sonra hiç gitmedim bir dahaAl bendende o kadar bazen adet ağrısı gibi giriyor belim çok ağrıyor şu aralar kasıklar genelde sağ ağrıyor bazen sol midem çok şükür sağlam uyku hali var çabuk yoruluyorum ve bazen sanki durduk yere nefes nefese kalıyorum anlamadım bizim böyle bir gün kaldı cuma ya inşallah mercimeğimin kalbinide duyarım
Insallah duyarsın canim sıkıntı etme rahat ol dua etBen gidiyorum kızlar hastaneye heyecan vardı şimdi birazda korku başladı inş hayırlısıyla duyar döneriz. Bir de ben dünden beri gaz bombasına dönmüş gibiyim içim hava dolu
İnşallah duyacaksın canım benimde yarın rabbim nasip etsinBen gidiyorum kızlar hastaneye heyecan vardı şimdi birazda korku başladı inş hayırlısıyla duyar döneriz. Bir de ben dünden beri gaz bombasına dönmüş gibiyim içim hava dolu
Evet benim alerji oldu karnım çok şişlik morluk var koldan vur dediler ama kol çok acıyor ilacı sıkıyorum çok zor gidiyorBenim göbeğim kaşınıyor hemde nasıl sanırım iğnelerden zaten ilacı artık çekmiyor sizdede öyle oluyormu kızlar
Canım nolur duydum de çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır .Amin amin amin sevinçten ağlıyorsundurBen gidiyorum kızlar hastaneye heyecan vardı şimdi birazda korku başladı inş hayırlısıyla duyar döneriz. Bir de ben dünden beri gaz bombasına dönmüş gibiyim içim hava dolu
banada kan ilacnı koldan vur diğerini göbek olcak illa dediler hatta yan yağlarımdan vurayım dedim onada olamz dediler hastaneye gittim şimdi ofise geldim teyzesi sana resmini atayımEvet benim alerji oldu karnım çok şişlik morluk var koldan vur dediler ama kol çok acıyor ilacı sıkıyorum çok zor gidiyor
HEMEN HABER VER MERAKLA BEKLİYORUZ BENDE GİTTİMBen gidiyorum kızlar hastaneye heyecan vardı şimdi birazda korku başladı inş hayırlısıyla duyar döneriz. Bir de ben dünden beri gaz bombasına dönmüş gibiyim içim hava dolu
Insallah duyarsın canim sıkıntı etme rahat ol dua et
Canım nolur duydum de çok merak ettim seni inşallah herşey yolundadır .Amin amin amin sevinçten ağlıyorsundur
Kızlar gittik sabah biraz üzgün biraz öutluyum . Killi kurbağam senin gibi oldum ben de canım. Benim de 4+4 teyken 2 kese görünmüştü biri çok küçük belki yetişir belki kaybolur demişti doktor. Gittik bugün biri kaybolmuş bebişimin biri yok maalesef ama çok şükür diğeri oradaydı. Kese içinde gördük kalp atış sesini duymadık ama ultrasonda gördük minicik böyle kalkıp iniyordu kuzumun maşallahHEMEN HABER VER MERAKLA BEKLİYORUZ BENDE GİTTİM
Oşş teyzesi yesin onu Allahım sen ne büyüksün çok şükür iyi benim metale alerjim var iğne ucu yapıyor daha 5 hafta var ilaç bitmesi için mecbur sonumuz güzel olsun katlanacağızbanada kan ilacnı koldan vur diğerini göbek olcak illa dediler hatta yan yağlarımdan vurayım dedim onada olamz dediler hastaneye gittim şimdi ofise geldim teyzesi sana resmini atayım
Üzülme canım Allah beterinden sakınsın neden kalp atışına bakmadınız doktor mu bakmadıKızlar gittik sabah biraz üzgün biraz öutluyum . Killi kurbağam senin gibi oldum ben de canım. Benim de 4+4 teyken 2 kese görünmüştü biri çok küçük belki yetişir belki kaybolur demişti doktor. Gittik bugün biri kaybolmuş bebişimin biri yok maalesef ama çok şükür diğeri oradaydı. Kese içinde gördük kalp atış sesini duymadık ama ultrasonda gördük minicik böyle kalkıp iniyordu kuzumun maşallahRabbim inş geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin güç kuvvet versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inş kızlar
CANIM ya Allah kucaklarmıza almayıda nasip metsin ben ikisinnde kalp atışını duymuştum o beni kötü etkilemişti ama Allah kalanlara sağlık sıhhat versin kalp atışını ekranda görürüsün ama daha duyamazsın eşimde geldi bugun vıdeo atamaıyorum benım bebek baya kımıl kımıl çok şaşırdık doktor hareketlı olcak dedı çok tuhaf bir his Allahım olmayan herkese nasip etsin vallaKızlar gittik sabah biraz üzgün biraz öutluyum . Killi kurbağam senin gibi oldum ben de canım. Benim de 4+4 teyken 2 kese görünmüştü biri çok küçük belki yetişir belki kaybolur demişti doktor. Gittik bugün biri kaybolmuş bebişimin biri yok maalesef ama çok şükür diğeri oradaydı. Kese içinde gördük kalp atış sesini duymadık ama ultrasonda gördük minicik böyle kalkıp iniyordu kuzumun maşallahRabbim inş geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin güç kuvvet versin sağlıcakla kucaklarımıza alalım inş kızlar
yaa benım alerjim olmadığı halde çok kötü oldum kıpkırmızı oldu göbeğim çokta kaşınıyor seni tahmin edemiyorum sende yarın gıdeceksın dımı bakalım senınkı nasıl poz verecekOşş teyzesi yesin onu Allahım sen ne büyüksün çok şükür iyi benim metale alerjim var iğne ucu yapıyor daha 5 hafta var ilaç bitmesi için mecbur sonumuz güzel olsun katlanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?