- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Valla kızlar benim kocam bayramda tek gitti kendi tarafına uzak diye ben gitmedim tabi söylemiş bebeği sonra tüp bebek diye anlatmış onun üzerine kavga ettik küp bebek olduğunu söyledi diye şimdi millet derde düşmüş normal mi tüp bebek mi diye böyle insanlar varsa hiç söylemeyin ben akrabalara üzüm olmak isterdim doğduğunda öğrenirlerdi en azındanHe sen tedavi sürecini de söyledin . Ben onuda söylemedim herkese dert anlatmak bu süreçte çok yıpratıcı oluyor çünkü
Üzülme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inş Rabbim büyük belli olmazKan değerlerim düşğk zaten canım ümidim yok
İnsallah canım burada arastırdıgıöa göre bu değerlerle baslayıp saglıklı giden gebelik cok az zatenÜzülme canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inş Rabbim büyük belli olmaz
Merhabalar. Bende tüp bebek yaptırdım ve 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi.3. gün falan başlamıştı çok korkmuştum adet olacam diye, 6. gün kahverengi lekelnme oldu 7. gün kan verdiğimde 52 çıkmıştı
Neden söylemiş ki gebelik düşük tehlikesi var deyip geçseymiş keşke. Tabi sizin durumunuzu bilemem de ben istemem benim eşim söylese benim için büyük problem olurdu daha önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden akrabalar tuhaf o yüzden hiç gerek yok ama sizinkiler iyiyse sorun yokValla kızlar benim kocam bayramda tek gitti kendi tarafına uzak diye ben gitmedim tabi söylemiş bebeği sonra tüp bebek diye anlatmış onun üzerine kavga ettik küp bebek olduğunu söyledi diye şimdi millet derde düşmüş normal mi tüp bebek mi diye böyle insanlar varsa hiç söylemeyin ben akrabalara üzüm olmak isterdim doğduğunda öğrenirlerdi en azından
Her seviye biraz daha korkuyoruz ve heyecanlanıyoruz şu bölümüde atlatalım önce tutmuşmu kan değeri artacakmi kese gorunecekmi kalp atışı duyulacak mi sağlıklı devam edecekmiAy kızlar çok korkuyorum sanki oyun oynarsı her seviye ayrı hayvan korku olur ya öyleyim
Kaçıncı transferdi , Rabbim bir sonrakinde sağlıklı evlat nasip eder inş bu olumsuz olsa daİnsallah canım burada arastırdıgıöa göre bu değerlerle baslayıp saglıklı giden gebelik cok az zaten
Evet sonuna kadar böyle devam edeceğiz gibiHer seviye biraz daha korkuyoruz ve heyecanlanıyoruz şu bölümüde atlatalım önce tutmuşmu kan değeri artacakmi kese gorunecekmi kalp atışı duyulacak mi sağlıklı devam edecekmi
İlk denemem daha sebepsiz infertilite denildi 2 yıl bekledik sonra tüpe gectimKaçıncı transferdi , Rabbim bir sonrakinde sağlıklı evlat nasip eder inş bu olumsuz olsa da
benım rahım kalınlıgım 10,5 falandı transfer oncesinde canım..Merhaba kızlar bugun doktora gittim transfer için rahmin üç çizgi ama kalınlaşmamis çarşamba tekrar bakacak eğer uygunsa pazartesi transfer olacak sizin rahminiz kacken transfer oldu bir de adetten en geç ne kadar sonra transfer oluyor acaba
Benim rahmim geç kalinlasti 9 üstüydu doktorum 9 üstü olmadan transfer yapamayız dedi ve adetime 2 gün vardı transfer oldum çok şükür pozitif oldu çok korktum adetime 2 gun var ondan dolayı olmaz diyeMerhaba kızlar bugun doktora gittim transfer için rahmin üç çizgi ama kalınlaşmamis çarşamba tekrar bakacak eğer uygunsa pazartesi transfer olacak sizin rahminiz kacken transfer oldu bir de adetten en geç ne kadar sonra transfer oluyor acaba
Adete iki gün kala mi transfer oldunuz.Benim bugün 12.gunum ama kalınlık 5.5 moralim çok bozuldu en az yedi olması gerekli dedi doktor çarşamba tekrar bakacak çarşambaya kadar artar mı acaba sizin nasıl artış olmuştuBenim rahmim geç kalinlasti 9 üstüydu doktorum 9 üstü olmadan transfer yapamayız dedi ve adetime 2 gün vardı transfer oldum çok şükür pozitif oldu çok korktum adetime 2 gun var ondan dolayı olmaz diye
ay aklım sende haber ver video atamıyorum atabilsem buraya yüklerdim yarında mucize olmalı gidecek sanırım hastaneye 3 hafta sonrada doktora gitmem lazım ben hala bulamadm 2 li tarama testinide yaptırcam maceralar başlasın kızlarYa yerim ben onu evet komıldamaya başlıyor ama anne karnında hissetmiyor daha inşallah o günleride görürüz bende öğleden sonra gideceğim 4 gibi öğrenmiş olurum çok değişik duygular içindeyim at bana görüntülerini ben buğün video çekeceğim
ben herkese söyledim zaten 5 yıldır olmuyordu ben zaten milletin söylediklerine pek aldırış etmem sizde etmeyin kime neValla kızlar benim kocam bayramda tek gitti kendi tarafına uzak diye ben gitmedim tabi söylemiş bebeği sonra tüp bebek diye anlatmış onun üzerine kavga ettik küp bebek olduğunu söyledi diye şimdi millet derde düşmüş normal mi tüp bebek mi diye böyle insanlar varsa hiç söylemeyin ben akrabalara üzüm olmak isterdim doğduğunda öğrenirlerdi en azından
selam sizler yeni başlıyorsunuz sanırım Allah yolunuzu açık etsin sabrınız bol olsun canlarımAdete iki gün kala mi transfer oldunuz.Benim bugün 12.gunum ama kalınlık 5.5 moralim çok bozuldu en az yedi olması gerekli dedi doktor çarşamba tekrar bakacak çarşambaya kadar artar mı acaba sizin nasıl artış olmuştu
aa ben gidemem ızınde alamam doktor sana ne ye yada yeme dedıyse banada soyle aşağı yukarı aynı haftalardayız sonuçta iyi beslenmenı onercek dimiNeden söylemiş ki gebelik düşük tehlikesi var deyip geçseymiş keşke. Tabi sizin durumunuzu bilemem de ben istemem benim eşim söylese benim için büyük problem olurdu daha önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden akrabalar tuhaf o yüzden hiç gerek yok ama sizinkiler iyiyse sorun yokkorkuyla heyecan karışık yaşıyorsun zaten bir değişik duygular ben dün gitmemişim gibi yarına heyecanlıyım şimdi bugünde diyetisyene gideceğim fazla kilo almayayım diye . Senin saate de varmış daha
Evet nar suyu iç hergun 2 bardak ben çok geç öğrendim narı 5 gun kala yaptım sonra esrofemin dozunu arttırdılar sabah akşam da vajinafan 1 tane başladım artar inşallahAdete iki gün kala mi transfer oldunuz.Benim bugün 12.gunum ama kalınlık 5.5 moralim çok bozuldu en az yedi olması gerekli dedi doktor çarşamba tekrar bakacak çarşambaya kadar artar mı acaba sizin nasıl artış olmuştu
ben herkese söyledim zaten 5 yıldır olmuyordu ben zaten milletin söylediklerine pek aldırış etmem sizde etmeyin kime
Daha gitmedim evdeyim tüm maceralar güzel geçir inşallah benim daha kendi doktorumla bir ayım var sonrasında bulacağım inş doktoray aklım sende haber ver video atamıyorum atabilsem buraya yüklerdim yarında mucize olmalı gidecek sanırım hastaneye 3 hafta sonrada doktora gitmem lazım ben hala bulamadm 2 li tarama testinide yaptırcam maceralar başlasın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?