2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

He sen tedavi sürecini de söyledin . Ben onuda söylemedim herkese dert anlatmak bu süreçte çok yıpratıcı oluyor çünkü
Valla kızlar benim kocam bayramda tek gitti kendi tarafına uzak diye ben gitmedim tabi söylemiş bebeği sonra tüp bebek diye anlatmış onun üzerine kavga ettik küp bebek olduğunu söyledi diye şimdi millet derde düşmüş normal mi tüp bebek mi diye böyle insanlar varsa hiç söylemeyin ben akrabalara üzüm olmak isterdim doğduğunda öğrenirlerdi en azından

3. gün falan başlamıştı çok korkmuştum adet olacam diye, 6. gün kahverengi lekelnme oldu 7. gün kan verdiğimde 52 çıkmıştı
Merhabalar. Bende tüp bebek yaptırdım ve 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
Dün 9. Gün dü ve kan verdim sonuç 324 çıktı sizde değer nasıl

Neden söylemiş ki gebelik düşük tehlikesi var deyip geçseymiş keşke. Tabi sizin durumunuzu bilemem de ben istemem benim eşim söylese benim için büyük problem olurdu daha önce dış gebelik geçirdim kendiliğinden akrabalar tuhaf o yüzden hiç gerek yok ama sizinkiler iyiyse sorun yok korkuyla heyecan karışık yaşıyorsun zaten bir değişik duygular ben dün gitmemişim gibi yarına heyecanlıyım şimdi bugünde diyetisyene gideceğim fazla kilo almayayım diye . Senin saate de varmış daha

Her seviye biraz daha korkuyoruz ve heyecanlanıyoruz şu bölümüde atlatalım önce tutmuşmu kan değeri artacakmi kese gorunecekmi kalp atışı duyulacak mi sağlıklı devam edecekmi
Evet sonuna kadar böyle devam edeceğiz gibi 12. Haftadan sonra biraz rahatlarız diye düşünüyorum o günleri görürsek inş

Ben tedavi sürecimi hiç kimseye söylemedim sadece kardeşim biliyordu pozitif gördükten sonra söylemek zorunda kaldık çünkü hepsine yakın oturuyoruz önümüzde bayram vardı rahat gidemiycektim şimdilik sadece aileler biliyor kardeşler ama 11 yıllık evliyim muhtemelen tahmin ederler tüp bebek olduğunu

Merhaba kızlar bugun doktora gittim transfer için rahmin üç çizgi ama kalınlaşmamis çarşamba tekrar bakacak eğer uygunsa pazartesi transfer olacak sizin rahminiz kacken transfer oldu bir de adetten en geç ne kadar sonra transfer oluyor acaba

benım rahım kalınlıgım 10,5 falandı transfer oncesinde canım..
doğal sıklus olmustum ben adet sonrasu 14.gun transfer oldum

Benim rahmim geç kalinlasti 9 üstüydu doktorum 9 üstü olmadan transfer yapamayız dedi ve adetime 2 gün vardı transfer oldum çok şükür pozitif oldu çok korktum adetime 2 gun var ondan dolayı olmaz diye

Benim rahmim geç kalinlasti 9 üstüydu doktorum 9 üstü olmadan transfer yapamayız dedi ve adetime 2 gün vardı transfer oldum çok şükür pozitif oldu çok korktum adetime 2 gun var ondan dolayı olmaz diye
Adete iki gün kala mi transfer oldunuz.Benim bugün 12.gunum ama kalınlık 5.5 moralim çok bozuldu en az yedi olması gerekli dedi doktor çarşamba tekrar bakacak çarşambaya kadar artar mı acaba sizin nasıl artış olmuştu

ay aklım sende haber ver video atamıyorum atabilsem buraya yüklerdim yarında mucize olmalı gidecek sanırım hastaneye 3 hafta sonrada doktora gitmem lazım ben hala bulamadm 2 li tarama testinide yaptırcam maceralar başlasın kızlar

ben herkese söyledim zaten 5 yıldır olmuyordu ben zaten milletin söylediklerine pek aldırış etmem sizde etmeyin kime ne

selam sizler yeni başlıyorsunuz sanırım Allah yolunuzu açık etsin sabrınız bol olsun canlarım hepinize kalp atıyorum

aa ben gidemem ızınde alamam doktor sana ne ye yada yeme dedıyse banada soyle aşağı yukarı aynı haftalardayız sonuçta iyi beslenmenı onercek dimi

Evet nar suyu iç hergun 2 bardak ben çok geç öğrendim narı 5 gun kala yaptım sonra esrofemin dozunu arttırdılar sabah akşam da vajinafan 1 tane başladım artar inşallah

ben herkese söyledim zaten 5 yıldır olmuyordu ben zaten milletin söylediklerine pek aldırış etmem sizde etmeyin kime
Daha gitmedim evdeyim tüm maceralar güzel geçir inşallah benim daha kendi doktorumla bir ayım var sonrasında bulacağım inş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…