2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Tam 7.nci haftadayım. Bayramdan önce salı günü keseyi görmüştük yarım santim 10 gün sonra cagırdı yani bugün. Kalp atışını duyarız diye umuyordum ama yolk kesmesini gördük sadece embriyo görünmedi. Doktor normal dedi ama ben biraz karamsarlığa düştüm haftaya tekrar cagırdı. İnşallah sağlıklıdır 8.hafta duyanlar varmış bekliycez artık

ben kahve ve çaya engel olamıyorum ya günde 1 fincan türk kahvesi bir kaç bardakta çay tüketiyorum
Bence fazla, doktorunuz ne dedi. Bende kahve hastasıydım ama evlatlar için değer elbet bir gün içeceğiz yine sonuçta kritik dönemleri geçelim de. Ne kadarlık hamilesiniz

Bence fazla, doktorunuz ne dedi. Bende kahve hastasıydım ama evlatlar için değer elbet bir gün içeceğiz yine sonuçta kritik dönemleri geçelim de. Ne kadarlık hamilesiniz
kalp atışı için yarın gideceğiz nasipse doktorum herhangi bir uyarıda bulunmamıştı yarın soracağım. mide bulantımı kestiği için içiyorum aslında birazda. neyse artık çayı bırakıcam bi şekilde

Haftası küçüktür belki geç tutunmuştur endişe etme dua et hayırlısıyla bebişin seninle olsun inş

Sabırlı olmak lazım evet bazen 8 hafta da duyuluyor kalbini ferah tut dua et

Ben çayı açık günde 2 tane içiyorum kahve içmiyorum
Eskiden çok severdim kahveyi ama şimdi hiç canim istemiyor doktorum dozunu kaçırmadan içebilirsin demişti

Benimki direk transferden sonra kesin olarak yasaklamıştı. Bende eşime iç diyorum kokusuyla yetiniyorum kahvenin çayda öyle tiryakiydim ama çok şükür alıştım şimdi. Sende ihmal etme sor ve kesinlikle azalt kahveyi de her gün tüketme derim

teşekkürler bilgilendirme için, bende görüşeyim yarın doktorumla.

Kaç yumurtan olmuştu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…