- 10 Nisan 2023
- 117
- 115
- 23
- 30
7 haftadayiz 6+6 dayız çok şükürBelli olmaz benim bir tanıdık 12 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı mucize bebek dersin vakti şimdi dersinsizin kaç haftalıktı bebişiniz
Bence fazla, doktorunuz ne dedi. Bende kahve hastasıydım ama evlatlar için değer elbet bir gün içeceğiz yine sonuçta kritik dönemleri geçelim de. Ne kadarlık hamilesinizben kahve ve çaya engel olamıyorum yagünde 1 fincan türk kahvesi bir kaç bardakta çay tüketiyorum
kalp atışı için yarın gideceğiz nasipse doktorum herhangi bir uyarıda bulunmamıştı yarın soracağım. mide bulantımı kestiği için içiyorum aslında birazda. neyse artık çayı bırakıcam bi şekildeBence fazla, doktorunuz ne dedi. Bende kahve hastasıydım ama evlatlar için değer elbet bir gün içeceğiz yine sonuçta kritik dönemleri geçelim de. Ne kadarlık hamilesiniz
Haftası küçüktür belki geç tutunmuştur endişe etme dua et hayırlısıyla bebişin seninle olsun inşMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Tam 7.nci haftadayım. Bayramdan önce salı günü keseyi görmüştük yarım santim 10 gün sonra cagırdı yani bugün. Kalp atışını duyarız diye umuyordum ama yolk kesmesini gördük sadece embriyo görünmedi. Doktor normal dedi ama ben biraz karamsarlığa düştüm haftaya tekrar cagırdı. İnşallah sağlıklıdır8.hafta duyanlar varmış bekliycez artık
Sabırlı olmak lazım evet bazen 8 hafta da duyuluyor kalbini ferah tut dua etMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Tam 7.nci haftadayım. Bayramdan önce salı günü keseyi görmüştük yarım santim 10 gün sonra cagırdı yani bugün. Kalp atışını duyarız diye umuyordum ama yolk kesmesini gördük sadece embriyo görünmedi. Doktor normal dedi ama ben biraz karamsarlığa düştüm haftaya tekrar cagırdı. İnşallah sağlıklıdır8.hafta duyanlar varmış bekliycez artık
Benim 6+37 haftadayiz 6+6 dayız çok şükür
Benimki direk transferden sonra kesin olarak yasaklamıştı. Bende eşime iç diyorum kokusuyla yetiniyorum kahvenin çayda öyle tiryakiydim ama çok şükür alıştım şimdi. Sende ihmal etme sor ve kesinlikle azalt kahveyi de her gün tüketme derimkalp atışı için yarın gideceğiz nasipse doktorum herhangi bir uyarıda bulunmamıştı yarın soracağım. mide bulantımı kestiği için içiyorum aslında birazda. neyse artık çayı bırakıcam bi şekilde
Su yazıları bile görmek çok güzel hayalini bile kuramadığımiz anları yaşamak çok güzel evet anne olucaz çok şükür.Benim 6+3daha çok minikler teyzesi artık teyze ve anne olacağız şükürler olsun
teşekkürler bilgilendirme için, bende görüşeyim yarın doktorumla.Benimki direk transferden sonra kesin olarak yasaklamıştı. Bende eşime iç diyorum kokusuyla yetiniyorum kahvenin çayda öyle tiryakiydim ama çok şükür alıştım şimdi. Sende ihmal etme sor ve kesinlikle azalt kahveyi de her gün tüketme derim
Teyzeleri ben buradayım kalbini dinletmedi ama atıyor dedi zararlı dedi korkacak birşey yok dediben bile heycanlandım 6ya kadar yaz ama eve gıdınce gıremıyorum şifremı hatrlamıyorum
ben bile heycanlandım 6ya kadar yaz ama eve gıdınce gıremıyorum şifremı hatrlamıyorum
Çok şükür 7+3 günlük dedi 1.18 cmAz kaldı geldi vakit son yarım saat
AY yavrum benim Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin ben şimdi cinsiyetlerini merek etmeye başladım. hadi gözün aydın canımTeyzeleri ben buradayım kalbini dinletmedi ama atıyor dedi zararlı dedi korkacak birşey yok dedi
Maşallah canım. Senin transferin ne zamandıÇok şükür 7+3 günlük dedi 1.18 cm
Sağol canım doktor 7 haftalık bu kız dediAY yavrum benim Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin ben şimdi cinsiyetlerini merek etmeye başladım. hadi gözün aydın canım
25 Mart canım taze transfer oldu benim 21 Mart opu oldu 4. Gün transfer yapıldıMaşallah canım. Senin transferin ne zamandı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler25 Mart canım taze transfer oldu benim 21 Mart opu oldu 4. Gün transfer yapıldı
KIZMI DEDİ ?Sağol canım doktor 7 haftalık bu kız dedi
Kaç yumurtan olmuştu canımDaha yolun çok başındasın canım benimde sebepsiz interfilite 4,5 sene sonra kavuştum Allah’a şükürler olsun. Vaktini sabırla bekle ama çabalamaktan vazgeçmeilk transferler genelde tutmuyor diye duyuyorum zaten vücudun ilaçlara alışma süreci oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?