- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
Ay maşallahÇok şükür 7+3 günlük dedi 1.18 cm
Dondurulmuş yumurtam hiç kalmıyordu hep çift transferim yapıldı geriye yumurta kalmadı. Totelde 5 yumurta falan dölleniyordu ama kalitesi ve devam edeni derkenKaç yumurtan olmuştu canım
Anladım canımDondurulmuş yumurtam hiç kalmıyordu hep çift transferim yapıldı geriye yumurta kalmadı. Totelde 5 yumurta falan dölleniyordu ama kalitesi ve devam edeni derken
Sağol canım çok şükür 5 hafta sonra gel dediler 2 li tarama olacakAy maşallahseninki de duyurmamış kalp atışını bak benimde öyle olmuştu işte ekranda atışını gördük sadece çok şükür bir dahaki muayenen ne zaman
Benim 12.güne yakın yani test yapmaya yakın sızlamayan başlamıştı. Hala devam ediyor. 7. Haftamdayım. Arada kaybolup geri geliyor özellikle sabahları şişmiş ve aşırı hassas bir şekilde kalkıyorum. Şuan hangi aşamadasınız?Kızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında gögüs agrılarınız basladı benim düne kadar vardı dün test günümdü poxitif cıktı bugun agrı kayboldu
ben gene dayanamadm dun doktora gittim yavrumu gene gördüm bana 2li tarama testı yerıne gen testı gıbı bırsey soyledı yasım ve tup bebek oldugundan dolayı yanlıs cıkma ıhtımalı %20ymiş o dedığı testte 6,000den başlıyormus eşim yapalım dıyo bende kotu sonuc cıksa aldırcak degılız bence kafa karıstırmayalım 2liyı yaptıralım duruma gore bakarız dedim bana fikir verinSağol canım çok şükür 5 hafta sonra gel dediler 2 li tarama olacak
5 hafta çok uzun süre değil mi yaSağol canım çok şükür 5 hafta sonra gel dediler 2 li tarama olacak
Zor karar gerçekten bunları sevmiyorum ben de , Rabbim sağlıklına nasip etsin inş. Ama doğru düşünüyorsun gibi geldi bana daben gene dayanamadm dun doktora gittim yavrumu gene gördüm bana 2li tarama testı yerıne gen testı gıbı bırsey soyledı yasım ve tup bebek oldugundan dolayı yanlıs cıkma ıhtımalı %20ymiş o dedığı testte 6,000den başlıyormus eşim yapalım dıyo bende kotu sonuc cıksa aldırcak degılız bence kafa karıstırmayalım 2liyı yaptıralım duruma gore bakarız dedim bana fikir verin
genelde araları 2 hafta olur bende oyle bılıyorum bana 9. haftamda bıle doktor alttan baktı 12. haftaya kadar ilaçlar devam dedi 12. haftadan sonra progesteron iğne bırakılacak lıtınus fıtıl bırakılacak progestan 200 luk fitil gece aynı anda 2 tane atılacak dedı oksaparar corasprın 35 36 . haftaya kadar devammıs5 hafta çok uzun süre değil mi yaben cumartesi kendi doktoruma gittiğimde çok şükür kalp atışını duyduk. Özellikle alttan muayene etti Rahime falan baktı kalp atışını dinletti. 2 hafta sonra tekrar muayene duruma göre tüm ilaçları bıraktıracak.
kıme sorduysam ılk defa duyuyorum dedıler aradım klınığı 7250 dedi sağlıkta para makınasına dönmüş vallaZor karar gerçekten bunları sevmiyorum ben de , Rabbim sağlıklına nasip etsin inş. Ama doğru düşünüyorsun gibi geldi bana da
Bana azaltırdı ilaçları progestan dex iğne günde 2 den 1 ne düştü estrofem ilacını bıraktırdı normal karından baktı kese kalp atışı iyi dedi sanırım çok ultrasona sokmak istemiyor ben 12 haftaya kadar progestana devam edeceğim taze transfer olduğu için biraz daha rahatlar5 hafta çok uzun süre değil mi yaben cumartesi kendi doktoruma gittiğimde çok şükür kalp atışını duyduk. Özellikle alttan muayene etti Rahime falan baktı kalp atışını dinletti. 2 hafta sonra tekrar muayene duruma göre tüm ilaçları bıraktıracak.
Aynı muhabbeti bizim doktorda yaptı sadece o test daha güvenli ama benim içim rahat ben yaptırmayacağım normal süreç neyse o şekilde ilerlemek istiyorum 5 hafta sonra bende 2li tarama yaptıracağım nasipseben gene dayanamadm dun doktora gittim yavrumu gene gördüm bana 2li tarama testı yerıne gen testı gıbı bırsey soyledı yasım ve tup bebek oldugundan dolayı yanlıs cıkma ıhtımalı %20ymiş o dedığı testte 6,000den başlıyormus eşim yapalım dıyo bende kotu sonuc cıksa aldırcak degılız bence kafa karıstırmayalım 2liyı yaptıralım duruma gore bakarız dedim bana fikir verin
Benim hepsi 12 . Hafta son bir tane iğne var haftada bir proluton adı oda 20. Haftaya kadargenelde araları 2 hafta olur bende oyle bılıyorum bana 9. haftamda bıle doktor alttan baktı 12. haftaya kadar ilaçlar devam dedi 12. haftadan sonra progesteron iğne bırakılacak lıtınus fıtıl bırakılacak progestan 200 luk fitil gece aynı anda 2 tane atılacak dedı oksaparar corasprın 35 36 . haftaya kadar devammıs
ben ilk proluton kanamam olunca hemen al vurul dedmıstı her doktor farklı ilerliyor estrofemi bırakalı cok oldu benım ama progestandex 12. haftaya kadar devam sonra bırakıcam onun 200luk fıtılını aynı anda yatarken atıcaksın doguma yakın doktorun bırak dıyene kadar dedı ama kan sulandırı oskapar ıgneye devam koldan vuruyorum zaten. bende 2li testi yaptırcam bebeım bebiş 3 gün ilerden gidiyomus resmimizi ekeldim bacaklar havada :)Benim hepsi 12 . Hafta son bir tane iğne var haftada bir proluton adı oda 20. Haftaya kadar
canım senın ultrson varmı atabilirmisin kaç haftalık oldu benım 2 hafta sonra cinsiyet öğrenme ihtimalim bile varmış doktor dedıZor karar gerçekten bunları sevmiyorum ben de , Rabbim sağlıklına nasip etsin inş. Ama doğru düşünüyorsun gibi geldi bana da
Ay ne kadar güzel ben bugün 7. Haftaya girdim benim ultrasonlarım daha bebek gibi değil ona bile çok duygulandım. Her şeyi ayrı bir heyecan ve duygu dolu. 12 Haftada mı yapılıyor 2li testben ilk proluton kanamam olunca hemen al vurul dedmıstı her doktor farklı ilerliyor estrofemi bırakalı cok oldu benım ama progestandex 12. haftaya kadar devam sonra bırakıcam onun 200luk fıtılını aynı anda yatarken atıcaksın doguma yakın doktorun bırak dıyene kadar dedı ama kan sulandırı oskapar ıgneye devam koldan vuruyorum zaten. bende 2li testi yaptırcam bebeım bebiş 3 gün ilerden gidiyomus resmimizi ekeldim bacaklar havada :)
eşim benimle ilk geldiği muayenede kolları bacakları çıpır çıpır oynuyordu çok şaşırdım 9 haftalık bebek bukadar kımıldadığını bılmezdım çok tuhaf şimdi karnımda hissedermiyim diye arada elimi koyuyorum ama göbeğim yağlandı olsada hissetmem sende 2 hafta sonra kımıl kımıl görürsün inşallahAy ne kadar güzel ben bugün 7. Haftaya girdim benim ultrasonlarım daha bebek gibi değil ona bile çok duygulandım. Her şeyi ayrı bir heyecan ve duygu dolu. 12 Haftada mı yapılıyor 2li test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?