- 1 Nisan 2022
- 14.250
- 16.540
- 248
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Ama çok saçma diğilmi..neden arıyorlarki iptal etdim bu kadar..diyorum zaten yapmıcam diye..neden diyor yardım ede bilirmiyim diyorBi süre sonra aramayı bırakıyorlar açmayın telefonları. Bende araştırma aşamasındayken öyle olmuştu açmadım her aramalarını kesildi. Ya da bi süre daha yapmayacağız diyebilirsiniz.
Amin inşallah canım çok sağol. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsünHadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ulaşırsınız
Bir arkadaşım hamile kalmiş bu doktorda..çok vicdanlı biri diyorlar..asla paracı diğil..Yok ben adeti bekliyorum ona göre randevu alıcam..zaten dediler adet olunca arayın hemen yazıcaz siziGörüşmeye gittiniz mi Ali Osman hocayla. Bende onu bi ara düşündüm de sonra aynı merkezle devam etmeye karar verdim.
Bahçelievler bence..tam olarak eşim biliyor..ben oraları tanımıyorumMedikalparkta mıydı Bahçelievler’de?
İn şa Allah seninki bu defa tutar..çok zor sürec..YoruldukAmin inşallah canım çok sağol. Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün
Ngsli ne demekKızlar dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. 4.denemem ayın 4 de kontrolüm var. 10 Mart da inşallah transfer olucam. 2 tane ngs den sağlıklı gelen embriyom var birini transfer edecekler inşallah. İlk defa ngs li olacak çok heyecanlıyım Allahım hepimize nasip etsin. Şuanlık sadece Estrofem ve coraspin başladık.
Ngs genetik tarama demek. 4 embriyoyu genetik teste gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi diğer ikisi çöp oldu.Ngsli ne demek
Hadi bakalım sımsıkı tutunsunlar inşallahNgs genetik tarama demek. 4 embriyoyu genetik teste gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi diğer ikisi çöp oldu.
Tamam hatırladım orayı metroport residencenin içindeydi. Benim ilk denemem medikalparktaydı yanyanalar adını görmüştüm orda doktorunBahçelievler bence..tam olarak eşim biliyor..ben oraları tanımıyorum
Amin canım amin inşallah hepimiz için çok zor bu sefer anlamadığım bir umut var içimde kısmet. Aynı merkezde başka bir doktora giden arkadaşım var onunda 4.deneme orda ilk ikimizinde onun pozitif haberini aldık geçen hafta oda umut oldu bana kısmet artıkİn şa Allah seninki bu defa tutar..çok zor sürec..Yorulduk
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylaHadi bakalım sımsıkı tutunsunlar inşallah
Amin Allah bu son olsun bizler için.İşte umut hep var..banada arkadaşım umut oldu..onun yumurta rezervi çok düşüktü hiç hamile kalmamış..ama şimdi çok şükür oğlu olucak .Amin canım amin inşallah hepimiz için çok zor bu sefer anlamadığım bir umut var içimde kısmet. Aynı merkezde başka bir doktora giden arkadaşım var onunda 4.deneme orda ilk ikimizinde onun pozitif haberini aldık geçen hafta oda umut oldu bana kısmet artık
O kurum öyle maalesef. Ben randevu bile almadım sadece bilgi verdiler kırk sefer aramışlardı. İnşallah Ali Osman beyden memnun kalırsınız bende iyi diye araştırdım Bahçelievler memorial ı kullanıyormuş laboratuvar ve işlemler için. Memorialın laboratuvarlaro O yüzden de güzel bi tercih olmuş sizin için hayırlısıyla gğzel sonuçlar alın inşallahAma çok saçma diğilmi..neden arıyorlarki iptal etdim bu kadar..diyorum zaten yapmıcam diye..neden diyor yardım ede bilirmiyim diyor
Aynen kendi kliniği var Bahçelievler tarafında sanırım değil mi yeri oralarda bi yerde. Bende bi bakmıştım daTamam hatırladım orayı metroport residencenin içindeydi. Benim ilk denemem medikalparktaydı yanyanalar adını görmüştüm orda doktorun
Sağsalim kucağına alsın inşallah. Umut olmadan zaten bu kadar dayanmamız zorAmin Allah bu son olsun bizler için.İşte umut hep var..banada arkadaşım umut oldu..onun yumurta rezervi çok düşüktü hiç hamile kalmamış..ama şimdi çok şükür oğlu olucak .
Evet evet Bahçelievler metrobüs durağının hemen orası e5 üstünde. Medikalpark hastanesiyle bitişik avm nin üstüAynen kendi kliniği var Bahçelievler tarafında sanırım değil mi yeri oralarda bi yerde. Bende bi bakmıştım da
Evet tahmin ettim yerini.Evet evet Bahçelievler metrobüs durağının hemen orası e5 üstünde. Medikalpark hastanesiyle bitişik avm nin üstü
doktor o gün ki hormon sonuçlarına göre karar verecek ama şuanlık taze transfer görünüyor. Eğer bir şey gelişirse aniden o zaman dondurulur dedi. Çok teşekkür ederim amin hepimiz inşaallah.. üç gündür iğne yapıyorum ama Pergovaris çok zorluyor herkes böyle mi acabaMerhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşallah
Dondurulmuş mı transfer olacak işleminiz taze mi. ?
Ben o ilacı hiç kullanmadım ya acaba ne için kullanıyor kidoktor o gün ki hormon sonuçlarına göre karar verecek ama şuanlık taze transfer görünüyor. Eğer bir şey gelişirse aniden o zaman dondurulur dedi. Çok teşekkür ederim amin hepimiz inşaallah.. üç gündür iğne yapıyorum ama Pergovaris çok zorluyor herkes böyle mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?