- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
Güzel planKeşke keşke azıcık rahat olsaydım. Ben cuma günü test alacağım pazar günü yapacağım zaten varsa artık pazar günü 9. Gün çıkar testte yoksa kanda vermeyeceğim pazartesi eğer testte çıkarsa pazartesi sağlık ocağında kan vereceğim okullar tatil Ogün kafamda böyle bir plan yaptım erken yapmamak için
Günaydın canım hiç kızma kendine embriyonun tutunmasının böyle şeylerle hiç ilgisi yok dilediğin gibi yatabilirsin.Diğer problemlerine gelince kendini motive etmelisin en büyük destekçimizde köstekçimizde kendimiziz unutmaGünaydın kızlar , sabah 5 te kalktım yine dün gece nasıl yattıysam yine karnım ağrıyor bazen transfer olduğumu unutuyorum sonra kendime kızıyorum unuttum diye sizdede oluyor mubilmiyorum psikolojik olarak kötü bir zamandayim kendi ailemle ilgili bazı problemler var ister istemez takıyorsun ve kendime kızıyorum nasıl asacağım bunu
Var var canımYaaa inşallah vardır kızlar kendimi çok değişik hissediyorum korkuyorum
Kuzum olup bitmiştir ama idrara geçmemiş olabilir yapmamak daha iyiOooo planlar yapılmışben ikna edemedim eşimi ama zaten bu sabah test yapmaya aşırı korkar bi halde uyandım eşim ikna olsa bile ben yapmıycam çok korkuyorum 7. Gün aslında bir şeyler olup bitmiştir sen test yapıcam diyimce benim elim ayağım titredi ay
Hayırlı olsun öncelikle bende transferden sonra rahmimin sol tarafında bir sinek ısırığımı desem o tarz bişey yaşadım,yorulunca ya da yürüyünce ağrıyordu…inşallah bebeğinde sana tutunmaya çalışıyordurKızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu
Yaaaa hem de çok belli hayırlı olsun canımkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Çatlatma iğnesi yapılmadıysan gebesin canımkızlar günaydın aciiil bakar mısınız. Dayanamadım test yaptım bugün 9.günüm 3.gün embriyosuydu sizce nasıl Eki Görüntüle 3251874
Yoo ben çalıştım, transferden sonrası önemliTüp bebek tedavisi başladıktan sonra transfere kadar çalışan var mı yoksa tedavi başlar başlamaz işten ayrılmak mı gerekiyor ?
Güzel plan
Henüz erken hiç bişey belli değil,yaşadıklarımızda hep aynı emin ol bende transfer gününden beri sinir harbindeyim etrafımdakilerle… bir bitmiyorlar kiAy keşke canım ama bu 4 gündür yaşadıklarımı inan anlatsam aman neyse hayal kırıklığı oldu benim için
Kuzu sen bugün evde test tekrarı yapacakmısin?Yaaaa hem de çok belli hayırlı olsun canım
Kendi içimizde büyük bir sorumluluk taşırken birde etraftaki problemler insanı yoruyor ama inşallah yolun sonu güzel kızlar bebislerimiz gelirse bizden iyisi yokHenüz erken hiç bişey belli değil,yaşadıklarımızda hep aynı emin ol bende transfer gününden beri sinir harbindeyim etrafımdakilerle… bir bitmiyorlar ki
Yaptim sabah ilk idrarla ilk 5 dakika fotosunu atıyorum sonra daha netleşti,benim içim rahatladı yarın kan vereceğim .ovitrellenin bugün 11. GünüKuzu sen bugün evde test tekrarı yapacakmısin?
Yaaaa ne güzel hayırlısı olsun inşallah size ne zaman transfer yapıldıHayırlı olsun öncelikle bende transferden sonra rahmimin sol tarafında bir sinek ısırığımı desem o tarz bişey yaşadım,yorulunca ya da yürüyünce ağrıyordu…inşallah bebeğinde sana tutunmaya çalışıyordurbenim pozitif sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?