ilaçlardan sır canım benim de bi sağ bi sol ağrıyıp durdu. Lütfen olumsuz düşünceleri at üstünden her şey güzel olacak inşallahKızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu
Ahh bende 9. Gün yapacağım heyecan sardı benide darısı başımaCanım 5.gun embriyosu9 saydım ama transferinde saydım heralde kuzummm
Ay kızlar çok mutlu oluyorum şuan inşallah da sağlıklı ilerler dua edinWouwwwww harika tebrikler gayet net geliyorum demiş bebeğinben çizgiyi görmeye çalışırken acaba görmek istediğim için mi orada çizgi var diye düşünüyordum o kadar yoktu yani
Amin amin amin aminAy güce rabbim büyüksün bizimkilerde tutunsun
İnşallah senden de güzel haber bekliyoruz böyle test yap ama kan 12 günden önce verme ben pişman oldum bakalım kaç çıkacakAhh bende 9. Gün yapacağım heyecan sardı benide darısı başıma
MaşAllah canım değerlerin yüksek çıkacak canım..kaset test gösterdiyse iş tamamdır
Ben cesaretimi kaybettim ki zaten yapmıycam valla pazartesi öğrencemKuzum olup bitmiştir ama idrara geçmemiş olabilir yapmamak daha iyi
Kuzum amin inşallah işte kan değeri de insallah güzelce artar kese oluşur kalp atışını duyarım öyle rahatlarim dua edin inşallah hepimizin yüzü gülsünMaşAllah canım değerlerin yüksek çıkacak canım..kaset test gösterdiyse iş tamamdır
Kaçıncı gunundesin canımBen cesaretimi kaybettim ki zaten yapmıycam valla pazartesi öğrencem
Ay var var işte düne göre daha net görünüyor bence
Transfer hariç 7. Gün canımKaçıncı gunundesin canım
Biliyorum anlıyorum seni bende kalb atışını duyamadım..bu defa duyucaz İn şa AllahKuzum amin inşallah işte kan değeri de insallah güzelce artar kese oluşur kalp atışını duyarım öyle rahatlarim dua edin inşallah hepimizin yüzü gülsün
Çıkarabilir bir kez daha dene istersen kaçıncı gün embriyosu ? Çıkmazsa da hiç üzülme öyle olabiliyormus herkesin yapısı farklıTransfer hariç 7. Gün canım
İnşallah bize hemen haber etBiliyorum anlıyorum seni bende kalb atışını duyamadım..bu defa duyucaz İn şa Allah
Kuzum sen transfer gününü neden hesaplamıyorsun..bende transfer günüyle birlikte 7 günüm..çünkü 29 dediler kan testi yapTransfer hariç 7. Gün canım
Canım bide sabah ilk idrar ile daha iyi cikiyorÇıkarabilir bir kez daha dene istersen kaçıncı gün embriyosu ? Çıkmazsa da hiç üzülme öyle olabiliyormus herkesin yapısı farklı
Korkuyorum yapmaya..kalbim çıkıcak gibi .sende belirti varmı?İnşallah bize hemen haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?